ΟΡΑΜΑ για Ryanair: Δεν θα επιτρέψουμε σε Κυρίτση-Σιφάκη να αποτελειώσουν το νησί… Η Κως δεν αντέχει άλλες απώλειες…

0
4225

 

Δεν θα επιτρέψουμε σε Κυρίτση-Σιφάκη να αποτελειώσουν το νησί… Η Κως δεν αντέχει άλλες απώλειες…

Από το Μάιο μέχρι και το Δεκέμβριο του 2012 στη δημόσια σφαίρα του νησιού μας διαδραματίστηκε ένα από τα πιο άθλια παιχνίδια πολιτικής προπαγάνδας και υπονόμευσης που έχει ζήσει ο τόπος με μοναδικό σκοπό και στόχο την «ανακατάληψη» (προσφιλής τους έκφραση) της εξουσίας από μια ομάδα ανθρώπων που το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του Κωακού λαού.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα ψέματος και λάσπης η Δημοτική Αρχή του Οράματος έμεινε όρθια, πλήρωσε ένα δυσανάλογο πολιτικό κόστος αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ την Κωακή κοινωνία. Υπέγραψε, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, διετή συμφωνία συνδιαφήμισης με την Ryanair που απέδωσε την έλευση 160 χιλιάδων τουριστών τα έτη 2013 και 2014.

Η προπαγάνδα Κυρίτση, συνεχίστηκε μέχρι και τις εκλογές του 2014 «διανθισμένη» με αποδεδειγμένα πλέον ΨΕΜΜΑΤΑ για σύναψη νέας σύμβασης και διπλασιασμό των αφίξεων από την εν λόγω εταιρεία, εσωτερικά δρομολόγια από και προς Αθήνα και φυσικά την περιβόητη βάση στο αεροδρόμιο.

Τα αποτελέσματα αυτού του νοσηρού σχεδίου τα πληρώνει εδώ και δύο χρόνια ο Κωακός λαός με πολύ υψηλό επιτόκιο (μείωση των αφίξεων της Ryanair κατά 50%, διασυρμός του νησιού-απομόνωση από τη διαχείριση του μεταναστευτικού κ.ά.). Αποκορύφωμα η ολοκληρωτική καταστροφή που έρχεται (για τους μικρούς και τους μεσαίους) αν η Ryanair επιμείνει μέχρι τέλους στη διαγραφή της Κω από τον πτητικό της χάρτη.

Αυτή τη στιγμή η οικονομία του νησιού χαροπαλεύει στα χέρια ενός πολιτικά ανυπόληπτου, διαχειριστικά ανίκανου και εγκληματικά αδιάφορου Δημάρχου.

Μόνο η αλλοπρόσαλλη διαχείριση του μεταναστευτικού το περασμένο καλοκαίρι μας κόστισε, φέτος, 275 εκατομμύρια ευρώ σε τζίρο που έκανα φτερά.

Όσο για τον Αντιδήμαρχο-Σωτήρα του Τουρισμού… τα λόγια είναι περιττά!!! Ο άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται ούτε την καταστροφή που προκαλεί στην ίδια του την επιχείρηση…

Η Επικεφαλής του Οράματος Ιωάννα Ρούφα και ο Αναπληρωτής Επικεφαλής Γιάννης Φραγκούλης, υπεύθυνος τουρισμού, σταθερά δίπλα στους μικρούς και τους μεσαίους επιχειρηματίες δίπλα σε κάθε οικογενειακή επιχείρηση που παλεύει μέσα σε αντίξοες συνθήκες να επιβιώσει, έχουν ήδη αναλάβει στοχευμένες πρωτοβουλίες σύμφωνα με τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας της παράταξης.

Η Κως δεν σηκώνει νέες απώλειες…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ