Αλέξανδρος Καΐσερλης: «Δεν πρέπει να φοβόμαστε να μιλάμε για τα προβλήματα του τόπου μας»

6
7040

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTV με τον Γιώργο Βενέρη μίλησε ο Αλέξανδρος Καϊσερλης με αφορμή το δημοσίευμα σε άρθρο του στην Aegeanews με τίτλο «Κοινωνική Ανασύνταξη : Η Ανάγκη για μια Νέα Κοινωνία» Αναφέρθηκε σε θέματα του Νοσοκομείου και στα όσα ακούγονται τελευταία σχετικά με την ΔΕΥΑΚ. «Πρέπει να μιλάμε χωρίς να φοβόμαστε διότι είμαστε μέλη αυτής της κοινωνίας και σε αυτήν προσφέρουμε και απολογούμαστε.» Τέλος έβαλε ένα ερώτημα λέγοντας «Ζητάω να μου απαντήσουν οι υπεύθυνοι γιατί το νοσοκομείο είναι σε αυτή την κατάσταση ; Τα ζητήματα τις υγείας είναι καθημερινά ακούω, βλέπω και ζω πολλά τα όσα βιώνουμε στην κοινωνία μας. Η Υγεία δεν έχει χρώμα πολιτικό η υγεία είναι σημαντική και όλοι πρέπει να την βοηθήσουν να λειτουργήσει σωστά όπως τις αρμόζει και είναι δικαίωμα όλων των πολιτών από τον νέο μέχρι και τον μεγαλύτερο στο νησί μας.»

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τα μας….Σας τα έλεγα εγώ; Αρχίσαμε σιγά σιγά, έχουμε 5 χρόνια να πλασαριστουμε.Πρωτα ως εκθέσεις ιδεών, έπειτα προτάσεις και τέλος φυτευμα στα κοινά για να συνεχιστεί η δυναστεία.Θα πέσει πολύ γέλιο.Οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θόρυβο….. ΟΥΣΤ Κ@ΠΡ@ΣΚ@Λ@…

  2. Βρε καλώς τον!,
    Μετά το «τσούρμο της επιτυχίας «που φόρτωσε για 9 χρόνια στον δήμο του νησιού μας ο μεγάλος τώρα ετοιμάζει για να βάλει τη ταφόπλακα?
    Παίζε παιδάκι μου εκεί με τα παιχνιδάκια σου,και πες σε κάποιους ότι η ΚΩΣ
    Δεν έχει θεσμό Βασίλειας με τον κάθε ….. διάδοχο….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ