Γ. Κρητικός: Θα δημοσιοποιώ τα ονόματα όσων έχουν συναλλαγές με Προαναχωρησιακό/hot spot

31
3839

Κως, 28 Φεβρουαρίου 2017
κ. Δήμαρχε, κ. Πρόεδρε, κ.κ. Συνάδελφοι,
Όπως ήδη γνωρίζετε, η κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ αποφάσισε πρόχειρα, αυθαίρετα και αυταρχικά την ίδρυση προαναχωρησιακού κέντρου κλειστού τύπου στο νησί μας. Αγνόησε επιδεικτικά τη θέληση της τοπικής μας κοινωνίας και βάζει ταφόπλακα στην όποια ελπίδα ανάκαμψης και ανάπτυξης είχε ο τόπος μας. Φυτεύουν στον τρίτο τουριστικό προορισμό της χώρας μια ωρολογιακή βόμβα, η έκρηξη της οποίας θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες για το νησί μας.
Είχα ζητήσει με παρέμβασή μου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 14ης Φεβρουαρίου να συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα εκείνη τη στιγμή.
Το έκανα για να εκφράσω την αγωνία μιας μεγάλης μερίδας της τοπικής μας κοινωνίας από τη μια και, από την άλλη, για να μπορέσουμε έγκαιρα να αποτρέψουμε την κατασκευή και λειτουργία του προαναχωρησιακού κέντρου κλειστού τύπου στο νησί μας.
Δυστυχώς, η πρότασή μου δεν έγινε δεκτή από την πλειοψηφία του σώματος τότε. Μεσολάβησαν δύο κρίσιμες εβδομάδες. Συνοδεία των ΜΑΤ, μεταφέρθηκαν τα υλικά και κατασκευάζεται με γοργούς ρυθμούς η Αμυγδαλέζα της Κω για να μπορέσει να υποδεχθεί τους λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Και ενώ όλα αυτά έγιναν και γίνονται, εμείς ακόμα συζητάμε! Και δυστυχώς για εμάς, δεν συζητάμε για κινητοποιήσεις και δυναμικούς τρόπους αντίδρασης, αλλά για τη διαχείριση της κατάστασης.
Αντί να καλέσουμε Λαϊκές Συνελεύσεις σε κάθε χωριό, να ξεσηκώσουμε τον κόσμο, να τον κατεβάσουμε στο λιμάνι και να ματαιώσουμε τα επικίνδυνα για τον τόπο μας σχέδια, συζητάμε για ‘τη δυνατότητα άσκησης ένδικων μέσων’. Σαν ιδέα δεν είναι κακή, αλλά μόνο αυτή δεν επαρκεί.
Με τη στάση μας απογοητεύουμε την πιο δυναμική μερίδα των συμπατριωτών μας που περιμένουν από εμάς να οργανώσουμε και να στηρίξουμε τον αγώνα αποτροπής της κατασκευής και λειτουργίας του κέντρου φύλαξης στην Κω. Και αυτή η ομάδα είναι η μεγάλη ομάδα των νοικοκυραίων του νησιού μας. Η ομάδα αυτή αγωνιά για το μέλλον του τόπου και των επόμενων γενεών. Και δεν έχουμε το δικαίωμα να τους απογοητεύουμε.
Υπάρχουν και άλλες δύο ομάδες:
• η μια, που δεν έχει καταλάβει ακριβώς το τι έρχεται και προτιμάει να διασκεδάζει στα καρναβάλια ή να κυνηγάει pokemon στα πιο απίθανα μέρη του νησιού. Η ομάδα αυτή, χωρίς να έχει γνώση της κατάστασης, δεν αγωνιά ούτε για το μέλλον του τόπου αλλά ούτε και τις επόμενες γενιές. Ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε. Και
• η άλλη, που έχει καταλάβει ακριβώς τι έρχεται και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το μεταναστευτικό για να αποκομίσει κέρδη. Η ομάδα αυτή κατάλαβε αμέσως τι εννοούσαν τα στελέχη της κυβέρνησης όταν έλεγαν πως ‘με τους μετανάστες έρχονται επενδύσεις’. Τα μέλη αυτής της ομάδας έχουν μια και μόνο αγωνία: ‘πως θα τα οικονομήσουν και τώρα’.
Εμείς ως Δημοτικό Συμβούλιο θα έπρεπε να στηρίξουμε την αγωνία και τον αγώνα των συμπατριωτών μας της πρώτης ομάδας, της ομάδας των νοικοκυραίων, δίνοντας ταυτόχρονα μάχη για να ενημερώσουμε τα μέλη τη δεύτερης ομάδας που έχουν ακόμα άγνοια του συγκεκριμένου θέματος. Την ίδια ώρα θα έπρεπε να ονοματίσουμε και να καταδικάσουμε δημόσια τα μέλη της τρίτης ομάδας που σε δύσκολες για τον τόπο μας στιγμές συναντιούνται νύχτα με εκπροσώπους του συστήματος για να κανονίσουν τις δουλειές τους.
Δυστυχώς, η χλιαρή αντίδραση και τα αργά αντανακλαστικά μας έδωσαν το δικαίωμα σε κυβερνητικά στελέχη να παραπλανήσουν τον κόσμο και τώρα.
Ας προχωρήσουμε με τα ένδικα μέσα αν και πολύ φοβάμαι ότι θα έχουν την τύχη της απόφασής μας για το δημοψήφισμα.
Προσωπικά, με τις όποιες δυνάμεις έχω, θα συνεχίσω τη μάχη σε δύο επίπεδα. Θα ενημερώνω τον κόσμο για ό,τι συμβαίνει σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα και θα δημοσιοποιώ τα ονόματα όσων έχουν οικονομικές συναλλαγές με το hot spot και το κέντρο κράτησης.

Γιάννης Κρητικός
Δημοτικός Σύμβουλος
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που εκαναν ανακαινίσεις στα μαγαζια τους γιατι χρέωναν 30 ευρω το φορτισμα των κινητων, 70 ευρω το ραντζο σε στρουγκα με 6 κρεβατια μεσα, αυτους που ενω μαζευαν 50αρικα για την ryn air μετα γεμιζαν τα ξενοδοχεία τους με τους μεταναστες , αυτους που νοίκιαζαν τις ντουζιερες γιατι ο κακος ανθρωπος εκλεινε τα δημοσια νερα!!!!, στον 4ο τουριστικο προοροσμο της χωρας,αυτους που πουλαγαν πλαστα χαρτια για 200 ευρω, και ολους αυτους που τωρα παρακαλανε τωρα να ξαναγεμισει το νησι απο αυτους τους δυστυχισμενους για να μεγαλωσει ο τραπεζικος τους λογαριασμος

  2. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ..ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΩ!!

  3. Ρε Κρητικε οταν διαβασα αυτα που γραφεις δεν ηξερα αν επρεπε να τσαντιστω ‘η να γελασω…Γιατι ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ -…. ΓΕΛΟΙΑ !! Εσυ τι εισαι δασκαλος Δημοτικου σχολειου το 2017 ‘η χαφιες του χωριου του 1950…????? Αυτο που λεγαμε ο δασκαλος, ο παπας και ο χωροφυλακας !!! Ντροπη …παλαιολιθικο φανεροχουντικο αποβρασματικες αποψεις !!!! Αδωνι , ε Αδωνι ….της Καρδαμενας !!!!

    • ΦΑΕ ΤΟ ΣΑΝΟ .ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ..ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟ …..ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

  4. Πολύ ωραία τα λέτε κύριε Κρητικέ. Τώρα θέλω και μια δέσμευση από εσάς. Όταν η ΝΔ αναλάβει την ηγεσία της χώρας και δεν απομακρύνει το hot spot και το προαναχωρησιακό κέντρο να μην αρχίσετε τα «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» ότι είναι διεθνείς συμβάσεις (όπως είπε και ο πρόεδρος) και να παραιτηθείτε από την ΝΔ.

    • ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΡΛΑ ,ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ !!!!!! ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ …..Η ΝΔ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ..ΖΩΑΚΙΑ !! ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ !! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ….ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑ…

      • Μήπως ξέχασες το Ζάππειο το Σαμαρά; Μήπως ξέχασες τον Καραμανλή που μίλαγε για νταβατζήδες; Φιλαράκο μια παρέα είναι. Τώρα φωνάζουν και μόλις πάρουν την κουτάλα πάλι τα ίδια θα κάνουν. Ξύπνα !!!!

  5. 1)Τώρα θέλουμε δέσμευση του κ.Μητσοτάκη πως αν εκλεγεί την άλλη μέρα φεύγει το χοτ-σποτ από το νησί……
    Μπορείς κ.Κρητικέ να το κάνεις; Όχι λόγια του αέρα.
    2)Μπορείς να δημοσιοποιήσεις και τα μέλη και στελέχη της παράταξης σου που τροφοδοτούν και συνεργάζονται εδώ και ένα χρόνο με την δομή αυτή;
    3)Γιατί δεν πας με τα παιδιά του Λινοπότη να ξεσηκώσετε τον κόσμο; Γιατί πρέπει να συμφωνούν όλοι;
    4) Κάνουν την πάπια και υπακούν στον Δήμαρχο και όχι σε εσένα;

  6. Πως να πάει ρε παιδιά η παιδεία μας μπροστά; Με τέτοιους καθηγητές;Τι να σου πω ρε Γιάννη. Πιο καλά να το έκανες κρυφά(να κάρφωνες και να στοχοποιούσες ανθρώπους που πάνε να δουλέψουν) και να μην σε άκουγαν οι νεολαίοι που υποτίθεται πως τους μαθαίνεις και ήθος. έτσι κι αλλιώς όλοι φορούσαν κουκούλα….

    • μπροστα με τετοια κυβερνηση που εχουμε,και με τετοιουςψηφοφορους ζωα που εχουμε!!!!!!!!!!εδω σε θελω καρδια μου!!!!!! εχω και κοτερο παμε μια βολτα!!!Υ.Γ ειμαι νεολαιος και γουσταρω ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ και με διδαξε ΗΘΟΣ!!!!

    • μπροστα με τετοια κυβερνηση που εχουμε,και με τετοιουςψηφοφορους ζωα που εχουμε!!!!!!!!!!εδω σε θελω καρδια μου!!!!!! εχω και κοτερο παμε μια βολτα!!!Υ.Γ ειμαι νεολαιος και γουσταρω ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ και με διδαξε ΗΘΟΣ!!!!

    • αγαπη μου καρδια μου δεν εχω καπουτσινο!!!!!!! εκει εκει στην β εθνικη συριζακια ανελακια ..ρουφιανοι .δωσυλογοι.ερπετα ..γατακιαααααααα…ερχεται ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ….ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΗΤΙΚΕ εισαι δυναμη.ο λαος σ αγαπαει…. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΩΑ!!!

  7. ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..
    ΟΚ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ
    ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΡΩΤΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ

  8. ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ . ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

  9. Το hot spot θα ταλαιπωρήσει το νησί για πολλά χρόνια είτε με την σημερινή του μορφή είτε με κάποια άλλη.Ποια; Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές ……..

  10. Γιατί κύριε Κρητικέ αναφέρεστε σε μας με τέτοια απαξιωση;;Τι προβλημα έχετε με το να κυνηγάμε pokemon;;Ενοχλουμε κανέναν;;

  11. ΒΡΕ ΔΙΑΙΡΕΙ
    ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ 11 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΤΩΣΗ. ΦΕΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. ΞΥΠΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    • ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟ.ΚΑΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕΙΩΣΗ 11 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ…..

  12. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΝΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  13. Με τέτοιες δηλώσεις θα χάσεις και τον τίτλο του πολιτευτή……Γιατί η Αγία Οικογένεια πάει για φούντο…. Κάνε πίσω και περίμενε το επόμενο τραίνο….

  14. κ.Κρητικέ, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας. έχω να σας υποδείξω έναν «δοσίλογο». έχει αναλάβει την……του χοτ σποτ. νομίζω πρέπει και σεις να τον γνωρίζετε μια και ήταν υποψήφιος με την παράταξη Κυρίτση, που και σεις ανήκετε, στις δημοτικές εκλογές! περιμένω να τον καταγγείλετε δημόσια.
    ευχαριστώ και πάλι μπράβο σας!

  15. ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙΣ. ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΣ ΡΑΛΛΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΛΛΗΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ; ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ.

  16. Φοβερη κινηση Κρητικου.Εγραψε.Προταση τωρα στο τραπεζι.Να δινει ονοματα και αυτων που εχουν τους Πακιστανους στα χωραφια με 5 και με 10 ευρω, να δινει τους ξενοδοχους που τους εχουν σην δουλεψη τους και μιας και ειπαμε για ξενοδοχους τι γινεται με τα τετραγωνικα τους;;;Ω ρε πεδιον ρουφιανιας λαμπρον.

  17. O ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ , ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ …. ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ … ΑΔΩΝΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ….ΚΑΛΟ!!!!

  18. Κρητικέ έλα να σου πω ποιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Κυρίτση κάνει μπίζνες στο χοτ σποτ

  19. ΑΝΤΕ ΠΙΟ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ; ΤΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.ΑΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.

  20. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΕ ΚΡΗΤΙΚΕ .ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΧΑΣΤΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ