Δύναμη Αλλαγής Κως 2023- Γεωργία Φορόζη Τσιγαρά: Για τον τόπο μας και τα παιδιά μας, πάντα θα δίνω όλες μου τις δυνάμεις

14
8216

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ:

“ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.”

 

Μητέρα δυο νέων παιδιών, εργαζόμενη πολλές ώρες είτε ως επαγγελματίας στο ταξί, είτε ως υπάλληλος σε ιδιωτική επιχείρηση, με πολλές ώρες δουλειάς στον αθλητισμό και τις ομάδες του Πυλιού, σε κοιτά κατάματα,  κρατά το χέρι του συζύγου της και μιλά από την καρδιά της:

«Για μια εργαζόμενη γυναίκα που πρέπει να μεγαλώνει δύο παιδιά και να στηρίζει την οικογένεια καθημερινά, πάντα ο χρόνος είναι λίγος και πολύτιμος. Για τα παιδιά μας όμως και τον τόπο μας πρέπει να δίνουμε παραπάνω και εγώ θα δίνω πάντα όλες μου τις δυνάμεις με τη στήριξη του άντρα μου, της οικογένειας μου και την αγάπη των συμπολιτών μου.»

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρια φοροζη μην παρασύρεσαι από λόγια κούφια.Οταν τελιωσουν οι δημοτικες θα δεις το λάθος σου.

    • Ναι…τι να σου πω!!! Πάρτε πολλά τσουβάλια να τους μαζεψετε για να βάλετε κουμπανια και για τις επόμενες!!! Α ρε κακομοίρηδες και άμυαλοι!!! Έχετε την εντύπωση ότι όλοι αυτοί ενδιαφέρονται πραγματικά για το νησί ??? Κανείς τους!!! Μόνο για τη δική τους τσέπη!!!

  2. Βρε νούμερα δεν ντρέπεστε που γράφετε για άλλους.γραψτε κάτι για τα μούτρα σάς.Η κριτικη σάς μάρανε.

  3. Θα κάνω μια πρόβλεψη , αν θέλετε σημειώστε . Ο Νικηταράς θα πάθει ότι ακριβώς ο Κυριτσης στις προηγούμενες εκλογές και ότι ο Καϊσερλής στις ποιο προηγούμενες . Εάν δεν προκύψει κάτι ουαου καινούργιο που είναι δύσκολο τώρα πια , επόμενος δήμαρχος Κυριτσης .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ