Ο δήμαρχος Κω, υποδέχθηκε τους μαθητές του Γυμνασίου Ζηπαρίου, που κέρδισαν στον 9ο διεθνή διαγωνισμό, με θέμα «εκπαιδευτικές γέφυρες»

8
21861

Τον Δήμαρχο  Κω Θεοδόση Νικηταρά, επισκέφθηκαν οι μαθητές του  Γυμνασίου Ζηπαρίου , με την  καθηγήτρια μουσικής Γεωργία Χαραλαμποπούλου,  που κέρδισαν το πρώτο βραβείο στον  9ο διεθνή μαθητικό διαγωνισμό  που προκήρυξαν μαζί το υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας  και της Κύπρου , όπου συμμετείχαν συνολικά 1359 δημιουργίες σε ολα τα διαγωνιστικά τμήματα από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, με τίτλο “Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες” . Οι μαθητές του Γυμνασίου Ζηπαρίου,  κέρδισαν το πρώτο βραβείο, στην κατηγορία Σποτ , με  μελοποιημένο τραγούδι το ποίημα “Εξομολόγηση” , του ποιητή Κύπρου Χρυσάνθη.
Ο  δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς,, υποδέχθηκε τους μαθητές στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κω, παρουσία και της προέδρου, κ.Διονυσίας Τελλή Τσιμισίρη και  συνεχάρηκαν τους μαθητές και  την κ.Χαραλαμποπούλου, για την τιμητική αυτή διάκριση, επισημαίνοντας ότι ήρθε ως επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας και έκαναν την Κω υπερήφανη, ενώ υποσχέθηκε πως θα στηρίξει τους μαθητές στην επόμενη διαγωνιστική  διαδικασία, αφού οι μαθητές της Κω, θα συμμετάσχουν στον διεθνή διαγωνισμό ,  «Βravo Schools» για τη βιώσιμη ανάπτυξη,  με το μελοποιημένο τραγούδι το ποίημα “Εξομολόγηση” του ποιητή Κύπρου Χρυσάνθη. Στη συνέχεια ο δήμαρχος ξενάγησε ο ίδιος, του μαθητές στο ιστορικό αυτό κτίριο που φιλοξενεί τις υπηρεσίες του  δήμου της Κω.
Αξίζει όλοι μας να στηρίξουμε τα παιδιά της Κω με την ψήφο μας,  στην Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού :

 «Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο»
 Για να ψηφίσετε:
https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/voting-by-school/gymnasio-zhparioy.1836.html

 

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στα παιδιά μας και την υπέροχη δασκάλα τους και που τα ενέπνευσε, τα εμπνέει ακόμα και τα καθοδήγησε να δημιουργήσουν τόσο όμορφα πράγματα!

  2. Κ Δήμαρχε και κάθε Δήμαρχε τέτοιες προσωπικότητες σαν αυτής της γυναίκας που κατάφερε με χίλια προβλήματα και χωρίς βοήθεια ή γνωστούς να φτασει ένα περιθωριοποιημένο σχολείο στα ύψη του κόσμου καλλιτεχνικά να τις ακούτε και να ανταποκρίνεστε αμέσως σε αυτά που σας λέει. Εμένα χάρη σε αυτήν τη γυναίκα αποκλειστικά και μόνο το παιδάκι μου σταμάτησε τους γιατρούς και απέκτησε αυτοπεποίθηση στη ζωή. Στη ζωή!!! Το σχολείο γνωρίζει και τα στοιχεία μου είναι στη διάθεσή σας.

  3. Βεβαίως και θα στηρίξουμε με την καρδιά μας τα παιδιά του Γυμνασίου Ζηπαριου σα να ήταν δικά μας παιδιά. Το αξίζετε. Είστε όλοι αξιέπαινοι!

  4. Μεγάλη τιμή για τα παιδιά μας! Μπράβο Δήμαρχε για την ευαισθησία σου που τους προσκαλεσες. Έτσι έπρεπε να κάνεις, είσαι άρχοντας! Τυχερά τα παιδιά μας με αυτή την καθηγήτρια που έχουν. Άξια! Καλές επιτυχίες να έχετε πάντα.

  5. Συγχαρητήρια ρε παιδιά, μας κάνετε υπερήφανους!!!! Καλή επιτυχία να έχετε πάντα, όσο για τη δασκάλα σας μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Οδηγό σας στη ζωή να την έχετε πάντα και μπράβο στο Δήμαρχο Κω που κι αυτός αντιλήφθηκε την αξία σας και σας αντάμειψε ηθικά. Το αξίζετε με το παραπάνω!

  6. Υγεία να έχετε πάντα, να δημιουργείτε όμορφα πράγματα και να σας καμαρώνουμε! Άξιοι και όμορφοι άνθρωποι! Σας ψηφίζουμε με την καρδιά μας και αυτή η ψήφος είναι ίσως και η μοναδική που δε θα πάει χαμένη. Προχωράτε και σαρωστε τα όλα!

  7. Μπράβο Γεωργία καλοστεριωτη μας έκανες υπερηφανους είσαι εκπαιδευτικός με ήθος και οι μαθητές σε εκτιμούν πάντα τέτοια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ