Συνάντηση Δημάρχου με το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Κω | Με σχέδιο και τεκμηρίωση να διορθωθεί η αδικία και να παραμείνει στο δήμο η έκταση & η παραλία του ΝΟΚ

2
5027

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κω είχε ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, όπου συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η διοίκηση του Ν.Ο.Κ. ενημέρωσε το δήμαρχο Κω για τις δράσεις, τις επιτυχίες αλλά και τα προβλήματα του Ομίλου, ειδικά για όλα όσα αφορούν στις εγκαταστάσεις και την προοπτική αναβάθμισης τους.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς ενημέρωσε αναλυτικά για τις προσπάθειες που καταβάλλει ώστε το ακίνητο που φιλοξενεί το Ν.Ο.Κ. να επιστρέψει στο δήμο Κω, μετά την καταστροφική εξέλιξη της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, όταν με τη σύμφωνη γνώμη της τότε δημοτικής αρχής πέρασε στην διαχείριση της ΕΤΑΔ.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην μελέτη αξιοποίησης της περιοχής, που συντάχθηκε για λογαριασμό του δήμου Κω από το ΤΕΕ Δωδεκανήσου, με την συμβολή επιστημόνων συμπατριωτών μας και την στήριξη του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, η οποία έχει κατατεθεί στην ΕΤΑΔ, από την οποία αναμένεται η έγκριση της για επαναφορά της διεκδικούμενης έκτασης στη διαχείριση του δήμου.

Η δημοτική αρχή, με σχέδιο και τεκμηρίωση, αγωνίζεται για να διορθώσει την αδικία που δημιουργήθηκε σε βάρος της τοπικής κοινωνίας, για να παραμείνει σε κοινόχρηστη χρήση η παραλία, σε όφελος των συμπατριωτών μας και των τοπικών επιχειρήσεων, ώστε να δημιουργηθούν σύγχρονες συνθήκες και για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στο νησί μας.

 

Γραφείο Τύπου

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χμμμμ…..το ίδιο παραμύθι φλομώσει τους ανθρώπους λες κι εμείς δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ