Νέα κοπή ευκαλύπτων σήμερα Κυριακή στον ΝΟΚ – Κλήθηκε η αστυνομία από καταγγελία συμπολίτη μας

9
11116

Όπως ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο και μέλη της ΖΟΕΚ Κω έπειτα από καταγγελία συμπολίτη μας επενέβη η αστυνομία  στην περιοχή του ναυτικού ομίλου για την νέα κοπή ευκαλύπτου ή ευκαλύπτων σήμερα Κυριακή την ώρα που όλοι ήταν στην παρέλαση.

Αντιδράσεις υπήρξαν και από κατοίκους της περιοχής, όπως μας τόνισαν οι εκπρόσωποι της ΖΟΕΚ δεν μπορεί να λένε ότι κόβουν τα δέντρα με χαρτιά από την επιτροπή Ποιότητα Ζωής και όχι από την πολεοδομία.

Καλό θα είναι να σταματήσει κάποια στιγμή η ανεξέλεγκτη κοπή δέντρων σε λίγο δεν θα μείνει τίποτα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σου λέει Αργία είναι, όλοι κοιμούνται, ας δράσουμε.. Τα ίδια και στις παραλίες, στους κοινόχρηστους χώρους ,στο Οινοποιείο, στην ΑΒΙΚΩ….δυστυχώς είναι μέσα στο κόλπο και πρώην υπάλληλοι του Δήμου. Διαπλοκή τεράστια, παραδείγματα πάρα πολλά

  2. Ποια χαρτιά από ποιότητα ζωής ρε παιδιά;;; απ την ποιότητα τσέπης θέλετε να πείτε. Κατ αρχήν φαίνεται καθαρά ότι έχουν κοπεί νέοι σε ηλικία ευκαλύπτου κι αυτό είναι έγκλημα. Κατά δεύτερο από τότε που εμφανίστηκαν οικονομικά συμφέροντα στην κοπή δέντρων γίνεται του κουτρουλη ο γάμος.Μηπως να επέμβει κάποιος εισαγγελέας για το ανελέητο φαγοπότι που γίνεται;;; Και δεν μιλάμε μόνο για ιδιώτες…

  3. Ας μεινουν μονον τσιμεντα παντού, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Μπαρ, βίλλες, μπιζνες να έχουμε..

    Γιατί αυτό είστε : κακοψυχοι και φραγκοφονιαδες.

    Κι αυτη η ασχημια της ψυχης σας, φθείρει την όποια «ομορφιά» του Νησιού και της Πόλης, εχει ακομη απομείνει.

  4. Όταν έφτιαχναν την εκκλησία, ο………. έκοψε τους μισούς ευκαλυπτους και τα πουλούσε ο …….,εκεί γιατί δεν έκαναν κάτι?

  5. Το γ……ε το νησί μου….Παενετε ………… μεγάλο που κόβετε τα δέντρα τόσων χρονονε…να πάτε.

  6. Ντροπη και αίσχος! Αλλά δεν βγαίνουν να πάρουν θέση οι αρμόδιοι…. Κρανίου τόπος έχει καταντήσει το νησί μας. Άσε που όσοι επιχειρηματίες κόβουν τα δέντρα μετα μπαζωνουν και την τρύπα να μην το καταλάβουμε… Και η υπηρεσία πρασίνου κοιμάται όρθια! Ελεεινοι όλοι τους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ