Γ. Καμπανής: Δεν είχε ιδέα ο πρωθυπουργός για την έλλειψη Παθολόγου – Κ. Τεχνίτης: Αυτό είναι αστείο..΄Eπαρχε

42
18170

Σε συνέντευξη του Επάρχου Κω στην ΡΦ εκπομπή ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΩΣ με τον Παναγιώτη Ζουζούνη είπε το εξής σχετικά με τον παθολόγο του Νοσοκομείο Κω » Ο πρωθυπουργός δεν έχει ιδέα τι γίνεται στην Κω για το θέμα του Παθολόγου…αν το γνώριζε θα καλούσε τον Υπουργό Υγείας και την επόμενη ημέρα θα είχε βρεθεί τρόπος» άμεση ήταν η απάντηση του Τουριστικού Πράκτορα Κώστα Τεχνίτη στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv με τον Γιώργο Βενέρη λέγοντας «Είναι αστεία να λέει ο Έπαρχος ότι δεν ήξερε ο πρωθυπουργός μετά την επίσκεψη του πρώην Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

Στο θέμα το νοσοκομείο Κω αναφέρθηκε ο Κώστας Τεχνίτης 40 χρόνια τουριστικός πράκτορας λέγοντας ότι δεν μπορεί η Κως να γίνει brand name όταν δεν έχει νοσοκομειακή περίθαλψη…και ολοκληρώνει «πλάκα μας κάνουν τώρα…μας κοροϊδεύουνε και τέτοια κατάσταση δεν υπήρξε ποτέ και είναι ΤΡΑΓΙΚΗ με προτεραιότητα εμάς και μετά τους επισκέπτες του Νησίου»

Συνέντευξη με τον Τουριστικό Πράκτορα Κώστα Τεχνίτη με τα δημοσιεύματα της TUI: “Κλείστε Τώρα Τις Διακοπές Σας” – Γεμάτα Ήδη Τα Μισά Δωμάτια Στα Ξενοδοχεία Σε Κρήτη, Ρόδο, Κω Ο μεγαλύτερος tour operator στον κόσμο συμβουλεύει όποιον θέλει να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Ρόδο, την Κω, τη Ζάκυνθο ή τις Κυκλάδες να κάνει κράτηση το συντομότερο δυνατό. Πάνω από ένα εκατομμύριο επιπλέον τουρίστες σε σχέση με το 2022 αναμένεται να εξυπηρετήσει ο τουριστικός κολοσσός της TUI, η οποία αυτή τη στιγμή ανακοινώνει ότι προσθέτει περισσότερα από 1.500 νέα ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιο της για το 2024, ενώ οι κρατήσεις σε πολλούς προορισμούς, όπως η χώρα μας, «χτυπάνε κόκκινο». Μιλώντας στην έκθεση τουρισμού ΙΤΒ που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Deutschland Stefan Baumert, τόνισε ότι οι διακοπές εξακολουθούν να αποτελούν υψηλή προτεραιότητα και οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν και χρειάζονται ένα διάλειμμα περισσότερο από ποτέ. «Η έναρξη των κρατήσεων στην αρχή του έτους είναι ισχυρότερη από ό,τι ήταν εδώ και πολύ καιρό, ο αριθμός των νέων κρατήσεων είναι σημαντικά υψηλότερος από τα στοιχεία του προηγούμενου έτους και σε ορισμένες περιπτώσεις αυξημένος από το 2019», τόνισε ο Baumert, συμπληρώνοντας ότι «Ο Ιανουάριος είναι ο κορυφαίος μήνας κρατήσεων με τον υψηλότερο αριθμό κρατήσεων για πρώτη φορά μετά από την πανδημία. Το 80% των νέων κρατήσεων αφορούν στο καλοκαίρι».

Πηγή: MAZI στο Κostv

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΜΠΑΝΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑΚΑΝΕ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    • Ο Μητσοτακης δεν γνωριζει οτι οι ασθενεις που νοσηλευονται εκτος ΜΕΘ πεθαινουν ευκολοτερα. Δεν γνωριζει καποια ερευνα γι αυτο ειπε.

    • Γιατι δεν τους λες την αληθεια οτι ΔΕΝ θα ερθει κανενας γιατρος. Ιδιωτικοποιηση σε ολα τωρα! Τους φορους σας θα τους επενδυουμε σε βιλες. Κι αμα δε σας αρεσει να πατε στην Τουρκια πρακτορες του Ερντογκαν ανθελληνες.

  2. Αν χρειάζεται η παρέμβαση του πρωθυπουργού για να έλθει παθολόγος στο νοσοκομείο της Κω,τότε οι υπόλοιποι κάτω απ΄αυτόν δεν χρειάζονται και καλό θα ήταν να μας αδειάσουν την γωνιά.[έπαρχος,διοικητής νοσοκομείου, γεν.γραμματείς, βουλευτές,υφυπουργοί,υπουργοί].Προβλέπω ότι και πάλι θα μας στείλουν έναν παθολόγο με ημερομηνία λήξης 6-7 μήνες για να μας κλείσουν το στόμα και να υφαρπάξουν την ψήφο μας.

  3. Γιατί δεν του το λέμε και το κρατάμε κρυφό;;;;;ημαρτον τι άλλη δικαιολογία θα ακούσουμε!!!!!!!! ντροπή σε όλους!

  4. Μπορεί να μην έχουμε και θερμόμετρα και το οξυγόνο να τελειώνει και φυσικά δεν μπορεί να τα ξέρει όλα αλλά ο διευθυντής ενημερώνει το υπουργείο και εκείνο πράττει. Όντως δεν είναι θέμα του πρωθυπουργού ο παθολόγος αλλά αν το υπουργείο δεν κάνει την δουλειά του αλλάζει ο πολιτικός υπεύθυνος και πάει σπίτι του άπαξ και δια παντός.

  5. Πάλι δεν γνώριζε;;; Πάλι αν ήξερε θα το έλυνε;;; Για τις ιδιωτικές εταιρείες όμως ξέρει… Τι όχι;;;

  6. Δυστυχια σου, Ελλάς, με τά τέκνα πού Γεννάς ! Ω Ελλάς Ηρώων Χώρα ,τι ΓΑΪΔΆΡΟΥΣ βγάζεις Τώρα . Γ. Σουρής.

  7. Την καλύτερη αντιπολίτευση στον Μητσοτακη πάλι εκανες ! Ακου ο πρωθυπουργός ειναι ανίδεος; Δεν έχει τοπική οργάνωση δεν έχει βουλευτες δεν έχει φίλους από το νησί; Άρα τι είπε ο ικανός για όλα ……. ότι ο πρωθυπουργός έχει ενα νησι γραμμένο . Ο Περιφερειαρχης τι λέει για ολα αυτά;

  8. Όταν ο Πρωθυπουργός ήρθε στην Κω πριν από μερικούς μήνες δεν τον πείσατε για την αναγκαιότητα στελέχωσης του υπάρχοντος νοσοκείου, αλλά σπεύσατε να τον χειροκροτήσετε που σας υποσχέθηκε το δήθεν νέο νοσοκομείο.Τώρα είναι αργά.Μετά τις εκλογές να κάνετε κάτι ρηξικέλευθο.Να κλείσετε για μια ή δυο μέρες το αεροδρόμιο και το λιμάνι, να δείτε πως οι Πρωθυπουργοί και οι Υπουργοί Τουρισμού θα αναγκαστούν να σκύψουν πάνω στο μεγάλο πρόβλημα του νησιού.

  9. Εχει ιδέα για τίποτα αυτό το πράγμα που λέγεται πρωθυπουργος για την χώρα που ζει? Τωρα κατάλαβα ότι είναι εξωγήινος. Οντως ήρθαν και ζουν ανάμεσα μας…..

  10. Δεν σας τιμά αυτό κύριε Καμπάνη. Που είναι λοιπόν οι ενέργειες σας προς την κυβέρνηση να λυθεί το πρόβλημα. Μας λέτε έμμεσα ότι δεν κάνετε το αυτονόητο,να ενοχλησετε τον πρωθυπουργό. Παραιτήθηκε τώρα!!!

  11. Με όλο το σεβασμό , έπρεπε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά να το μάθει . Εσείς και όλοι οσοι ειστε με αυτό το κόμμα . Όχι πριν τις εκλογών αλλά χτες .
    Τι σας εκλέξαμε όλους; Σας συχαθηκε ο κόσμος

  12. Οπα …δεν μπορειτε να του τα μεταφέρετε εσείς που σας εκλέξαμε σε υπεύθυνες θέσεις? Κσι θα πρεπει να κάνοθμε επιτροπή εκτακτης αναγκης! Όλοι εσείς στις θέζεις… τι λετε ολα καλώς????

  13. Ο Μητσοτακης δεν γνωριζει τιποτα για τις υποκλοπες, για τις παρακολουθησεις, για τις απευθειας αναθεσεις, για τους παιδοβιαστες της ΝΔ και τον Λιγναδη.

  14. δηλαδή για να έρθη γιατρός ή δάσκαλος ή άλλος του δημοσίου πρέπει να το λύνει ο πρωθυπουργός;. Έπαρχε να σοβαρευτούμε

  15. Τι ωραία που τα λέτε … σοβαρότητα μηδέν. Μαζέψτε την χαμένη διοίκηση που κατάντησε κοτέτσι το νοσοκομείο και όλο το σιρφετό των γνωστών γιατρών που σιγοντάρουν αυτή τη διοίκηση και μαζί με τον Παπά γιατί αυτός είναι υπεύθυνος για αυτή τη διοίκηση να πάτε εκεί που δε μου επιτρέπει η παιδεία μου να γράψω . Τελείωσε το φαγοπότι στην Κω

  16. Θες να πεις οτι η δηιοικηση ειναι αχρηστη και ανικανη και δεν ενημερωσε ουτε τον πρωθυπουργο ως θα οφειλε?

  17. Γιάννης Ν.Δ.!!! Να σου πω επαρχε να στείλεις ένα έγγραφο αφού λες δεν το γνώριζε ο πρωθυπουργός δεν μπορούσες ? Χαχαχαχαχα ρε τι λέει ο άνθρωπος ? Καλύτερη αντιπολίτευση στον Χατζημαρκο και στην νέα δημοκρατία από τον έπαρχο που είναι και Ν.Δ. δεν υπάρχει!!!! Ρε τι ψηφίζεταααιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχα

  18. Ντροπή σας κύριε Καμπανή εσείς τι κάνατε τόσα χρόνια; Ωραία δικαιολογία βρήκατε να πείτε!!! Να παραιτηθείτε τώρα!!! Μόνο για την καρέκλα νοιάζεστε όλοι!!! Ο κόσμος ξύπνησε και ξέρει την αλήθεια γι αυτό μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Και μην τολμήσετε να ξανακατέβετε στις εκλογές δεν είστε άξιοι.

  19. Βλέπω πάλι να μας παίζει το Ραδιο Αρβυλα …. Πλάκα πλάκα με τετοιες δηλώσεις γίνεται καλή διαφήμιση στη βόρεια Ελλάδα. Προτεινω να τα μεταφράζουμε και σε άλλες γλώσσες να τα στέλνουμε εξωτερικό

    • Αυτό είναι μια καλή ιδέα. Να σταλεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε γραφεία που διακινούν τουρίστες στην Κώ. Να ξέρουν που στέλνουν τους πελάτες τους. Η κυβέρνηση θα πάρει πιο σοβαρά τα παράπονα της TUI παρά την απαίτηση των ντόπιων.

  20. Άντε καλά ο ο διοικητής του νοσοκομείου είναι για λίγο καιρό και θα σηκωθεί να φύγει του ευχόμαστε να γίνει γρήγορα αυτό ο υποδιοικητής ο διοικητικός διευθυντής τι κάνουν τόσο καιρό που είναι μόνιμοι υπάλληλοι γιατί δεν ενημερώνουν. Και γιατί δεν τους ξηλώνουν που λένε ότι δεν γνώριζαν νομίζω ότι μας κάνετε πλάκα τόσες διαμαρτυρίες τόσες πορείες τόση φωνή λαού και δεν πήρατε χαμπάρι; Ο ιατρικός σύλλογος το επαρχείο η δημαρχία τι κάνουν; Πλάκα μας κάνετε είναι πρωταπριλιά έχουμε ακόμα αρκετές μέρες για την πρωταπριλιά.

  21. …..κοτζάμ έπαρχος τι κάνεις δλδ ? αν δεν το ήξερε τότε κόψτε το κεφάλι σας να το μάθει. αλλιως… ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

  22. Βρε δειλοί και άχρηστοι πληκρογελιοι δεν καταλάβατε ακόμη πως το νοσοκομείο πάει για κλισημο με απόφαση Πλεύρη??? Στην Καλυμνος θα πηγενετε !!! Εσείς το χαβά σας

  23. Αποβράσματα της κοινωνίας αισχροί και αστοιχείωτοι που γράφετε ανώνυμοι άτι μαλ@@@κια σας κατέβει. Έχετε μπαχαλακιδες ότι σας αξίζει. Να γυρίσετε σε λίγο να σερβίρεται τους ευρωπαίους.

  24. Ο εκάστοτε Διοικητής που παίρνει θέση ανάλογα με το κόμμα το οποίο εκλέγεται ακολουθεί την γραμμή του κόμματος του, έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι πάτε για ιδιωτικοποιηση της υγείας Κύριοι! Δεν σας ενδιαφέρει πόσοι άνθρωποι θα καταλήξουν, σας νοιάζει να βάλετε χρήμα στις τσέπες, αυτά που λέτε είναι για γέλια, θα έπρεπε να ντρέπεστε, η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογειται…

  25. Όλοι η φορείς να κόψουν το κεφάλι τους να στελεχώσουν το νοσοκομείο και να αφυσουν τις φτινες δικαιολογιες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ