Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κω κάνει γνωστό στα μέλη του ότι ακύρωσε την συμμετοχή του χορευτικού του

7
13634

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΩ

Οσίου Χριστοδούλου 8

 

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κω κάνει γνωστό στα μέλη του ότι ακύρωσε την συμμετοχή του  χορευτικού του συγκροτήματος στην προγραμματισμένη εκδήλωση της 6ης Μαρτίου, των συλλόγων Κρητών Κω «Ο Τάλως» και Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας». Η παρουσία του περιορίστηκε σε μια αναφορά στην μακρά πορεία της Δωδεκανήσου στο χρόνο και στην ιστορία, μέσα από ένα απόσπασμα της ομιλίας του πρώτου δημάρχου της ελεύθερης πια Κω δικηγόρου, Γεωργίου Κουτσουράδη στη  πανηγυρική συνεδρίαση πρωτοδικείου Κω στις 19 Απριλίου 1947 .  Το οποίο απέδωσε με πολύ συγκινητικό τρόπο ο κ. Μηνάς Χατζηαντωνίου .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……ΕΛΕΟΣ!!
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ?
    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ !!!

  2. Συγχαρητήρια στο παράρτημα Λυκείου Ελληνίδων Κω και στην κ.Φακκου.Δειξατε ότι οι Κωοι έχουν αρχές και αξίες.Τιμουν τους αδικοχαμενους

  3. Συγχαρητήρια στο παράρτημα Λυκείου Ελληνίδων Κω και την κ.Φακκου.Δειξατε ότι οι Κωοι τιμούν και πενθούν τον άδικο χαμό τόσων αθώων ανθρώπων και συγκεκριμένα παιδιών εν αντιθέσει με τους δύο άλλους συλλόγους.Να σημειωθεί ότι πολλά θύματα ήταν ποντιακής καταγωγής.Τι θα έκαναν άραγε εάν ήταν συγγενείς τους; Εύγε στην απόφαση σας κ.Φακκου,σηκωσατε ψηλά την Κω, όπως και οι Κωοι που απαξιωσαν την εκδήλωση.Σταματω για να μην πω τίποτα άλλο ….

  4. Χίλια μπράβο για άλλη μια φορά στο Λύκειο Ελληνίδων!!!!!!!
    Είναι το ελάχιστο που μπορούσε να γίνει εκ μέρους σας ,εις μνήμην των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και ως ένδειξη συμπαράστασης στους οικείους τους, που πρέπει να συνηθίσουν σε μια νέα πραγματικότητα.
    Άλλωστε ,είναι εφικτό μια εκδήλωση να αλλάξει ημερομηνία ή μορφή, δεν είναι όμως εφικτό να πάρουν ξανά τα παιδιά τους αγκαλιά, όπως εμείς.
    Θάνατος σημαίνει παύση ζωής. Κάνατε και εσείς με τη σειρά σας μια παύση κεφιού, χορού και τραγουδιού
    και δεν βιαστήκατε …γνωρίζοντας, ότι η ζωή συνεχίζεται…
    Όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας, το έσχατο κριτήριο ύπαρξης ανθρωπισμού, ήταν ο σεβασμός απέναντι στους νεκρούς.
    Υποκλίνομαι!!!

  5. Συγχαρητήρια στο Λύκειο των Ελληνίδων Κω γι αυτή την απόφαση και την αξιοπρεπή στάση!
    Ντροπή στους Συλλόγους που χορεύουν επί πτωμάτων!

  6. Μπράβο!!!! Αυτή είναι η ανθρώπινη αντιμετώπιση..για αυτό το αδιανόητο δυστύχημα που μας έκανε όλους να κλαίμε….
    Συγχαρητήρια στην διοίκηση….

  7. Συγχαρητήρια στην κυρία Φάκκου και το Λύκειο Ελληνίδων για την αυτονόητη στάση την οποία κράτησε . Εύγε !! Παράδειγμα προς μίμηση !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ