Με πολλά χαμόγελα, η κοπή πίτας της Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών

4
4801


Με πολύ κόσμο η Βασιλόπιτα της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών!
Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών για το 2023, στην Αίθουσα της Αγίας Τριάδας στην Αντιμάχεια, σε μια ατμόσφαιρα με πολλά χαμόγελα και κέφι, όπου παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι της φιλαρμονικής.
Στην ωραία αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους : Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλη, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Χρυσοπουλος, Γιάννης Καλλούδης και Σταμάτης Πης ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Φρατζής και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χατζηνικολάου.
Τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε ο οικοδεσπότης αυτής της εκδήλωσης,ο μαέστρος Νίκος Γκαναβούρας, ο οποίος μοίρασε τη βασιλόπιτα σε μικρούς και μεγάλους και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δημιουργικότητα και επισήμανε ότι η Φιλαρμονική Ηρακλειδών, θα είναι παρούσα στις δράσεις όλου του νησιού.
Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Δατσιος Βασίλης μαθητής της φιλαρμονικής.

πηγή: https://www.kostv.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ

  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?? ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΜΑΣ?? Ή ΞΕΡΕΙ Κ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ

  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ…. ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ