Ξεκίνησε η ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας της Καρδάμαινας

21
6704

πηγή: KOS TV

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ : ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΓΚΑΖΟΝ . ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ !!!

  2. ΚΩΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!

  3. Ρε τα πουλακια μας το εργο εγινε το 2018-2019 με τα δικα μας δημοτικα λεφτα…γιατι το διαλυσατε και χαθηκαν τοσα πεταμενα λεφτα…ποιος θα αποζημειωση τον Δημο για διασπαθιση Δημοτικου χρηματος ειναι ποινικα κολασιμο να το ξερετε υπαρχει διαδικασια που απαγορευει στην μια διοικηση να καταστρεφει οτι εχτισε η αλλη χωρις πληρη αιτιολογηση και κυριως χωρις εγκριση των κατοικων μια γενικη συνελευση κατι αλλα εισαστε τοσο δημοκρατικοι που αποφασιζεται και διαταζεται…εισαστε για τα πανηγυρια…!!!!!!!!!!!
    Εαν αυτο το κανατε σε ιδιωτικη εταιρεια θα εισασταν ολοι με μυνηση αγωγη και απολυμενοι ποιος σας δινει το δικαιωμα να καταστρεφετε δημοτικη περιουσια που κοστισε ο κουκος αηδονι σε ολους μας, γιατι απλα επρεπε να μας στοιχισει και με εσας διοικηση παλι ο κουκος αηδονι για να καλυψετε ψηφαλακια της απευθειας αναθεσης στους εκλεκτους σας?

    • Άμα εσύ είσαι δημοτικός υπαλληλος;; της γειτόνισσας το μπουγαδοκοφινος.

  4. Τα φτιαξατε ολα ρε αθεοφοβοι ? και σας εμεινε ως ατελεια η πλατεια ? τραγικοι και ανικανοι πραγματικα!!!
    Ποσο πια κατω θα πεσετε εισαστε τραγικοι εδω δεν εχουμε νερο να πιουμε εκει σφυριζετε κλεφτικα η πλατεια σας μαρανε?
    Το καλοκαιρι ο κοσμος θα σας παρει με τις πετρες που θα μεινει το νησι χωρις νερο αλλα θα ειναι αργα θα μας εχετε ηδη καταστρεψει επιπολαιοι και αρασιτεχνες σε ολα!!!
    στις πλατειες θα σας βγαλουμε μετα τις εκλογες και οχι για συχαρικια ελεος με την προκληση σας!!!

  5. Θεοδόσης Νικηταράς από την πρώτη Κυριακή το ξέρω σας πονάει αλλά είναι η αλήθεια!!!

  6. Άλλος την θέλει τετράγωνη και άλλος στρογγυλή,λέτε να βρεθεί κάποιος δήμαρχος που να την θέλει τριγωνική; Ίδωμεν…Κρίμα τα φρέσκα μπάζα.Μήπως οι παλιές πλατείες πρέπει να θεωρούνται διατηρητέες μπας και ησυχάσουμε.

  7. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααα….Αρπαγες.αναπλάσεις πλατειων εργολαβοι μελι.

  8. Αναπλαση πλατειας καρδαμαινας, πλατειας αντιμαχειας, πλατειας τιγκακι!!ασφαλροστρωσεις εκτεταμενες, εργα παντου!!
    Οι αλλοι ξεπουλουσαν και καλοπερνουσαν!!

  9. Ήταν υπόσχεση στον κ Χ. Αυτό ήταν το πρόβλημα της Καρδαμαινας,η πλατεία! Είστε ακατάλληλοι κ επικίνδυνοι!!!

  10. Ρε παιδια, όντως, η ποτιστρα για τα άλογα επρεπε να φύγει,αλλά η κατάσταση στην Καρδάμαινα είναι χάλια παντού!!! Αντε και η πλατεία (λογικά) θα φτιάξει!!! Τα υπόλοιπα τι θα γίνουν? Πότε θα φτιαχτούν?

  11. Πηγαίνετε και δείτε σε τί χάλια βρίσκονται τα χωριά και πέρα από τις κεντρικές πλατείες τους! Ελπίζω μόνο να μην είναι άλλη μία κακόγουστη ανάπλαση, από αυτές που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια…

  12. Εις υγειάν των κορόιδων!!!!!!
    Αντί να κλείσεται καμιά λακούβα στους δρόμους και να αποκαταστήσετε το παραλιακό οδικό δίκτυο ξοδεύεται τα λεφτά σε έργα που μονό την αισθητική προσβάλουν. Την ασφάλεια των πολιτών σας ,των ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ σας την έχετε γραμμένη στα παλιά σας τα παπούτσια.
    Έχει γεμίσει το νησί με κακοτεχνίες βλέπε λίμνη στο υποκατάστημα Πειραιώς στο Μαρμαρωτό καθως και στην πλατια μπροστα απο την μαρινα. Ντροπη

  13. Δεν τα κάνανε όλα….. Απλά ξέχασε να το κανει ο αθεόφοβος ο κυρποφτος… Τον αθεογοβο.. Πως το ξέχασε,, αφού τα κάνε όλα!!! Αυτόν να βρίζεις… 170 έργα.. Και να ξεχάσει αυτό… Δεν δικαιολογείται…!!!!.σε περιμένω εντωμεταξύ στην πλατεία.όπως λες.. . Για να τιμησεις τον ΝΙΚΗΤΑΡΆ…που θα βγει…. Έλεος με τους μ..ες του [ρωην…!!

    • Κι εσύ πληρωμένος. Γράφεις παντού τα ίδια. Βλαξ και γραφικος. Τελοοοος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ