Μετά τα προγράμματα συμπερίληψης και τις σχολές γονέων και κηδεμόνων, το «Σβουρένειο» ΚΔΑΠμεΑ, συνεχίζει τις δράσεις που αφορούν στην ευρύτερη κοινωνικοποίηση των οικογενειών και την πρακτική εφαρμογή της εκπαίδευσης των παιδιών, στο πλαίσιο των δράσεων «Δημιουργούμε μαζί».
Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της «Anko» και συγκεκριμένα στο χώρο που στεγάζεται η επαγγελματική κουζίνα και με τη βοήθεια του σεφ Σάββα Γλυκίδη, τα παιδιά μαζί με τις μητέρες τους, δημιούργησαν παραδοσιακά Κώτικα Κατημέρια και σιμιγδαλένιο χαλβά, ενώ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις δράσεις που πραγματοποιούνται από το «Σβουρένειο» ΚΔΑΠμεΑ.
πηγή: https://www.kostv.gr