ΒΙΝΤΕΟ Σε εξέλιξη οι εργασίες για το έργο ανάπλασης της πλατείας στο Τιγκάκι

11
6375

ΒΙΝΤΕΟ Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για το έργο ανάπλασης της πλατείας στο Τιγκάκι

πηγή: KOS TV

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για να γλυφουν το μέλι.μονο αναπλασεις πλατειών!!!βρήκαν το κόλπο !!!!!!

  2. Καλα κρασια δήμαρχε.Κάποιοι μήνες σου μείνανε.Άσε τα παραμύθια.Να φύγετε να ξαναφτιάξουμε το νησί μας.Πάντως άκουσα παράπονα από τους συμβούλους που τους την έφερες .Δεν πήραν χαμπάρι να έρθουν να βγουν και αυτοί στη κάμερα.

    • miranta, ταμαθες? Αλλαξε ο νομος. Θα βγουν 29 συμβουλοι αντι 33. Ο πρωτος θα παρει 17 και οι υπολοιποι 12. Ο δικος σου θα βγαλει με το ζορι 7. Γιαυτο σταματα να κορδιζεσαι, γιατι θα παθεις ψυχολογικα. Πρωτη Κυριακη ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ με 17 συμβουλους. Να δουμε τι θα κανουν οι κοπανατζηδες, που ελειπαν απο τα μισα δημοτικα συμβουλια.

    • miranta, χορευουν τα σιδερα, πηδα και η βελονα.
      Δεν καταλαβες οτι ο πρωην τετελεσται????

  3. Ξέχασα να ρωτήσω.Εσείς που έχετε υψηλή αισθητική….καμία ελιά θα βάλετε εκεί στη πλατεία;

  4. Κύριε δήμαρχε συγγνώμη κιόλας κάποιοι πολίτες Εδώ και κάτι χρόνια περιμένουμε να φτιαχτούν οι δρόμοι πού πηγαίνουν τα σπίτια τους είχατε πει πώς θα κοιτάξετε την καθημερινότητα δεν το βλέπω να γίνεται πράξη αναπλασις πλατείες φυτέματα ελαιόδεντρων και φούμαρα και κούμαρα αυτό βλέπω

  5. Τελικα μονο ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ κανει εργα. Ασφαλτοστρωσεις, πλακοστρωσεις, πεζοδρομια, γεφυρες, γηπεδα,που δεν εγιναν τα προηγουμενα χρονια. Ο πρωην τα μονα εργα που εκανε πεντε χρονια ζηπαρι τιγκακι, ηταν 300 μετρα ασφαλτικα, 100 μετρα πεζοδρομια. Τωρα ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ κανει 8 χιλιομετρα πεζοδρομια, γεφυρια, και δεκαδες χιλιομετρα ασφαλτικα. Φτιαχνει το γηπεδο.Το κυριοτερο ομως ειναι οτι σεβεται και αγαπα ολους τους πολιτες, σε αντιθεσή με τα ξε τις βρισιες και τα κυνηγητα του πρωην!!

  6. ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ. .
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΜΕΙΝΕ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ