Με Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και αρκετή κίνηση οι κεντρικές πλατείες της Κω

10
7369

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, παιχνίδια, κίνηση και ήχους το κέντρο της Κω και οι κεντρικές πλατείες έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, συμβάλλοντας έτσι και στην κίνηση των τελευταίων ημερών.

Γονείς και παιδιά φαίνεται πως απολαμβάνουν τη βόλτα και το παιχνίδι τους…

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρά τις προβλέψεις και ευχές μερικών για μαύρο χειμώνα ,μια χαρά είναι και η Ελλάδα μας και το νησί μας.Στην πόλη παρά το ότι πολύς κόσμος διάλεξε να κάνει διακοπές μακριά από το νησί μας αυτοί που έμειναν έδωσαν ζωή.Σε όσους είναι μίζεροι ….ξύδι.

    • αντικαταστάθηκαν αριθμητικά απ τους φοιτητές, πρωτοετείς, δευτεροετείς, τριετείς, πτυχιούχους, σπουδαστές σε ιδιωτικές σχολές τεταρτοετείς,απ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό,ακόμα και από ανθρώπους που δουλεύουν εκτός και ήρθαν να δουν τους γονείς τους..αν πετύχεις κανέναν ρωτά τον για την κίνηση,την ζωντάνια του νησιού,ρώτησε αυτούς που έρχονται απ’ την Αλικαρνασσό και φεύγουν στις 4 καθώς και γονείς φαντάρων και συγγενείς μετακλιτών στο νησί..
      Σ έψαχνα στο λιμάνι στις 6 που σκοτεινιάζει Βάνου δείξεις που τα βλέπεις αυτό και να σε κεράσω και μερικές μούντζες.
      Πληροφοριακά οι φοιτητές είναι πάνω από 700 και είναι αυτοί που αφήνουν το αποτύπωμα τους στην κίνηση..
      Περαστικά.

    • Έχει πιο πολύ κίνηση απ την Κω…αφού θες να εξευτελίζεται ακόμα και τα Χριστούγεννα πετώντας όχι απλώς σάχλες,αλλά κοτσάνες..
      Η Κως δεν πρόκειται να έχει ποτέ χειμερινό τουρισμό,τα λεφτά που ξεπλυνονται στο νησί, φεύγουν πάλι αλλού..όσο πιο ηλίθια και να καταντάς δεν πείθεις..
      Το μοντέλο της τουριστικής αγοράς στο νησί απέτυχε..22/23/24 Δεκεμβρίου τρειςμερες φάνηκε κάποια κίνηση ,παραμονές του έτους ξανά ,τα θεοφάνεια..και του χρόνου.
      Οι λόγοι είναι αρκετοί,αλλά οι κύριοι το ότι ο τουρισμός δεν κεφαλαιοποιείται στην τοπική αγορά .

    • Να δεις ποιος εκανε δυσοιωνες προβλεψεις… Ποιος ηταν να δεις; Α! Ο Υπαναπτυξης ο Αδωνις Γεωργιαδης! Δεν ελεγε «ερχεται ο πιο δυσκολος χειμωνας απο το 1942»; Μια ζωη τρομοκρατειτε τους πολιτες για να φοβουνται και να μην αντιδρουν. Τα ιδια κανατε και με τον κορονοιο.

    • γιατί μας τύφλωσες όλους με τις γνώσεις σου..

    • αλλά αυτός τραβάει τραπουλόχαρτα για να πιάσει 32..
      Σαν να σε πήρε το μάτι μου στην Φάτνη των αλόγων με μια Καθημερινή της Κυριακής.

  2. που είδατε τον κόσμο όλος ο λαός έχει φύγει από το νησί άδειασε η πόλη και ο στολισμός φτωχός όλοι το βλέπουμε εκτός από εσένα!! μην τα παρουσιάζεται όλα ρόδινα!!!

  3. Έχετε ταξιδέψει παραεξω για να δείτε τι ακριβώς,πως γιορτάζονται και τι εννοούμε με την έκφραση αρκετό κόσμο;;;όλο το ρεπορτάζ στη μία φωτογραφία που οι κοπέλες στην κεντρική πλατεία έχουν πίσω τους ένα δέντρο και απολύτως τίποτα άλλο,ούτε καν περαστικός!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ