Η Χριστουγεννιάτικη ποδηλατοβόλτα «Santa Bike» στους δρόμους της Κω

14
4922


Χαρίκλεια Χριστοφή

Κως, το νησί του ποδηλάτου, με σχεδόν καλοκαιρινό καιρό και εορταστική διάθεση, κίνηση, χρώματα, χαμόγελα και πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη ποδηλατοβόλτα «Santa Bike» στους δρόμους της Κω, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΒΣ.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην πλατεία Ελευθερίας μαζί με το ποδήλατο τους αλλά και με τη συνδρομή των επαγγελματιών του ποδηλάτου , μαζί με τους φίλους και την οικογένεια τους για μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη ποδηλατοβόλτα.

SANTA BIKE μία εκδήλωση του Ράδιο Έκφραση σε συνεργασία με τους ποδηλατικούς συλλόγους του νησιού, με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό σκουφάκι.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή Βλαχου έλεος πια… πιο πολύ είναι η φωτογραφίες που την βγάζουν παρά το έργο που κάνει σαν ((( αντιδήμαρχο )) έλεος πια μας ζαλίσατε

  2. για τις απευεθειας αναθεσεις κα ΣΕβη τι θα πειτε?? μονο για φωτο ειστε ουτε οτι θελει διαβατηριο για να πας λονδινο δεν ξερατε

  3. Μετά τις 15:00το νησί μαραζώνει,
    Που είναι όλος αυτός ο πακτωλός εσόδων;που είναι η πρωτοβουλία των αρχών;εδώ και μια δεκαετία το νησί πήρε την κατηφόρα…δεν είναι μόνο το τζάκι στο σπίτι,αλλά η γενικότερη ψυχολογία του πληθυσμού..
    Δεν νοείται κινηματογράφος να κόβει 5 εισιτήρια πριν μια βδομάδα σε νέο έργο… απίστευτη κατάντια.

  4. απευθείας αναθέσεις;;;;; Ζητάμε άμεσα από της άλλες παρατάξεις να γίνει έλεγχος για………… τα λεφτά τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ

  5. Έχω απορια.Τι δουλειά κάνει αυτή η γυναίκα η αντιδήμαρχος;Πως γίνεται να είναι παντού όπου υπάρχει κάμερα;Δεν λέω πως προλαβαίνει και αλλάζει ρούχα και ποσά έχει;Τα δίνει ο Δήμος η τα αγοράζει;

    • Λαικαντζα. Αυτη που δεν ηξερε οτι θελει διαβατηριο για Αγγλια. Αχαχαχαχα! Η λαικαντζα.

  6. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ.ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ: ΑΝ ΟΧΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΙΔΕΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ