Αδελφοποίηση Δήμων Κω-Λάρισας: Η ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης

9
6511

Χαρίκλεια Χριστοφή
Ποδηλατοβόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης διοργάνωσε ο Δήμος Κω στο πλαίσιο της επίσκεψης του αδελφοποιημένου δήμου Λάρισας με εκκίνηση την πλατεία Ελευθερίας. Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, οι συνεργάτες του Δημάρχου Λάρισας, Απόστολου Καλογιάννη και τα παιδιά του Φιλίνου ακολούθησαν την διαδρομή « Πλατεία Ελευθερίας, Ιπποκράτους, Ακτή Κουντουριώτη και τερματισμό στο Δημαρχείο» στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για ακόμη μια φορά ότι η Κως είναι το νησί του ποδηλάτου.
Το παρών έδωσαν και η αντιδήμαρχος Κω, Σέβη Βλάχου αλλά και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή η οποία μάλιστα συμμετείχε και στην ποδηλατοβόλτα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ποδήλατα ήταν απ’ την Moto Club Rentals Kakivelis που με χαρά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.
Μετά το τέλος της ποδηλατοβόλτας ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς και ο Δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης μίλησαν στo KOS TV με τον κ. Καλογιάννη μάλιστα να δηλώνει εντυπωσιασμένος απ’ την άριστη φιλοξενία του Δημάρχου και να τονίζει ότι με δουλειά και συνεργασία οι δύο δήμοι μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα πράγματα.

Πηγή: https://www.kostv.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?

  2. Γιατί??? Δεν τούς ξεναγήσαται και στις 2 αλυκές κύριοι του τού Δήμου? Εκεί θα έπαιρναν και τα καλυτερα σουβενίρ μαζί! Και μάλιστα τζάμπα! Από πεταμένα. Αυτοκίνητα. Στρώματα., καρέκλες. Πλαστικά μπουκάλια. Σίδερα διάφορα, κουτιά ολων τωμ ειδων, ποδήλατα,, μηχανάκια, τροχούς ολων των ειδών! Το μόνο που δεν έχει ακομα αεροπλάνο! Σε λιγο θα τα έχω μαι και αυτα!

  3. ΠΡΟς ΨΙΨΙΝΑ....ΞΕΡΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο Κ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ …ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ..ΟΥΣΤ.ΒΡΩΜΟΣ@@@ΑΑΑ

    • Καλα ρε μπαγλαμα-γλυφτη-του Κοψιμιου δουλευεις και Σαββατοκυριακα?
      φτιαξε την προικα σου…γιατι σε λιγο παπαλα!!!

  4. ΨΙΤΑΚΟ...ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ..ΑΠΟ 1000 ΣΕ 100

    ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ..ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΣ ΒΛΕΠΩ…ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΙΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ..ΣΑΝ …….ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ………ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ