Τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά επισκέφτηκαν οι Unified της Κω που πήραν την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics (pics & video)

0
3630

Χαρίκλεια Χριστοφή

Στο Δημοτικό μέγαρο βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι αθλητές και οι προπονητές της ομάδας Unified της Κω που πήραν την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι.
Αθλητές απ’ το Σβουρένειο ΚΔΑΠμεα Κω, απ’ το Ειδικό Δημοτικό Κω και απ’ το ΕΕΕΕΚ Κω αποτέλεσαν αυτήν την ομάδα που μας εκπροσώπησε στους αγώνες και πήρε την πρώτη θέση με προπονητές τον περιφερειακό συντονιστή Αιγαίου, Κώστα Χατζηδαυίδ και τον προπονητή του Εσπέρου, Δημήτρη Χατζηστέργο.
Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς καλωσόρισε τα παιδιά τα συνεχάρη για την συμμετοχή, και την επιτυχία τους τονίζοντας τους ότι αυτή η κατάκτηση της πρώτης θέσης θα τους συνοδεύει πάντα και θα είναι στην φαρέτρα των αναμνήσεων τους.
Ο Κώστας Χατζηδαυίδ τόνισε την μεγάλη επιτυχία και το δέσιμο αυτή της ομάδας, ευχαρίστησε τον Δήμο Κω αλλά και όλα τα παιδιά για την συνέπεια και την αγάπη που έδειξαν το ένα προς το άλλο. Τα παιδιά χάρισαν μια μπάλα στον Δήμαρχο Κω την οποία και υπέγραψαν στην συνέχεια ενώ παρέδωσαν και ένα αναμνηστικό στην πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Κω, Διονυσία Τελλή.
Εκείνη με την σειρά της θέλησε να συγχαρεί τα παιδιά, τονίζοντας ότι αυτή η συνεργασία με το Special Olympics που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια προχωρά σε σταθερές βάσεις ενώ παράλληλα επισήμανε την μεγάλη προσπάθεια που έγινε τόσο απ’ τον Κώστα Χατζηδαυίδ όσο και απ’ τον Δημήτρη Χατζηστέργο. Μάλιστα ο προπονητής του Εσπέρου, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος απ’ τους αγώνες αλλά και απ’ το δέσιμο που είχαν τα παιδιά μεταξύ τους και την φροντίδα που έδειχνε το ένα στο άλλο.
Το παρών έδωσαν επίσης η διευθύντρια του Ειδικό Δημοτικού σχολείου Κω, Βούλα Τσανούσα, η ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, Γιάννης Καλλούδης και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ