3ο Δημοτικό Σχολείο: Στο Φροντιστήριο Χατζηνικολάου από 5 Οκτωβρίου

14
3989

Σε κανονικό πρόγραμμα, πρωϊνες ώρες, επανέρχεται από την ερχόμενη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, η λειτουργία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω.

Το σχολείο θα φιλοξενηθεί στο κτίριο Χατζηνικολάου (Αμερικής και Παμφύλων), μετά και την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, που συνεδριάζει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου,  μέχρι την ολοκλήρωση συντήρησης του ιστορικού κτιρίου (Αζίλο).

 

 

Γραφείο Τύπου

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το απάντησε η επιτροπή καταλληλότητας σχολικών κτιρίων ;Από ποτε αποφασίζει το ΔΣ για τέτοια θέματα ;

  2. Δηλαδή αν δεν βρισκόταν το φροντιστήριο Χατζηνικολάου τα παιδιά μας θα ήταν αναγκασμένα να κάνουν νυχτερινά όλη τη χρονιά;

  3. Απο τον Αύγουστο κρατουσαν σιγη ιχθυος! Πραγματικά, τι περιμεναν;! Ντροπη τους! Αν ειχαν αναλαβει δραση νωρίτερα , θα χε βρεθει μια λυση νωρίτερα κ δεν θα χρειαζόταν ενα μηνα σχεδον να ταλαιπωριουνται τοσες οικογένειες, μικροι -μεγαλοι. Πεσανε στα ματια μου. Ας ελπισουμε τουλάχιστον να το παραχωρει κα Χατζηνικολάου ολη τη σχολικη χρονια, και οι αρχες να μην κωλοσιεργουν κ να πιέζουν καταστάσεις, ωστε του χρονου να ειναι ετοιμο το 3ο. Γτ αλλιως δεν με βλεπω να τους ξαναψηφιζω.

  4. τους γονεις και τα παιδια διελυσε, αυτοι θα βγαινουν και θα τρωνε παλι , και ο νυν και ο πρωην

  5. ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΥΡΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!!

  6. Γνωστή τακτική εργολάβων που παίρνουν έργα με μεγάλες εκπτώσεις! Στο τέλος τους αποζημιώνει κιόλας !

  7. Tόσα χρόνια κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για το σχολείο αυτό το ιταλικό,πως και δεν έπεσε στο σεισμό,τώρα πάλι καλά που σκέφθηκαν ότι πρέπει να γίνει κάποια συντήρηση,

  8. Η γριά ελισαβετ σέρνει ευρουλακια από τα εγγλεζακια της, τα παιδιά μας δεν τους ωφελούν σε τίποτα………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ