Αναγνώστρια: Ψάχνει κανείς για την άγκυρα από το λιμάνι; Εδώ είναι… «Ανακατασκευάζεται»

9
1594

Καλημέρα ψάχνει κανείς για την άγκυρα από το λιμάνι? Εδώ είναι την έχουν ετοιμάσει όπως λέγανε την ανακατασκευάζουν για τοποθέτηση.

Αναγνώστρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή σας μεγάλη, έχετε καταστρέψει ένα ολόκληρο νησί!!! Η βρωμια που επικρατεί από την μια γωνία του νησιού μέχρι την άλλη!! Το μόνο που κάνετε ως ( δημοτικη αρχή ) που ο θεός να σας κάνει ( Δημοτικη Αρχή ) είναι να φωτογραφίζεστε συνεχώς και παντού! Αν σας αρέσει η φωτογράφιση τότε να πάτε στο next top model 2023

  2. Θεοδώση αλλιώς ξεκίνησες αλλά δυστηχώς για εσένα και πιο πολύ για το νησί, τελικά δεν είχες το σθένος να αντιμετωπίσεις τους εσωτερικούς δαίμονες της παράταξης σου!!! Η αληθεια είναι οτι απο τη στιγμή που τα ηνία νευραλγικών θέσεων ανέλαβαν άνθρωποι με σκοπό το προσωπικό κέρδος ( ωστε να βγάλουν τα σπασμένα των εκλογών με το παραπάνω) , ήσουν καταδικασμένος!!! Δεν μπόρεσες να τους αντιμετωπίσεις και να τους βάλεις στη θέση τους και ιδού το αποτέλεσμα!!! Ο καθένας κάνει ότι θέλει!!! ΕΙναι αυτή εικόνα εργοτάξιου??? ΑΠΑΙΤΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ??? ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!!

  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ! Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ.

  4. Ακούγεται ότι τον άφησαν μοναχό του τον Δήμαρχο γιατι είδαν ότι ενδιαφερόταν για ίδια συμφέροντα του και σου λέει κάποιος θα τρέχω εγώ για το καλό του άλλο…Δυστυχώς αλλος ένας φωστήρες που μετα τους πρώτους 20 μήνες κλαταρισε …Εμείς τι φταίμε να έχουμε νησι παρωδία δρόμους 4Χ4 βρωμιά και δυσωδία παντου χωρις νερό αμφιβάλω αν θα βγάλουμε την επόμενη σαιζόν χωρις στρατηγική χωρις όνειρα και στόχους για το νησι ….αλλος νέος και με όρεξη για δουλειά Απέτυχες και εμείς την πατήσαμε μαζι σου

    • Και μονο που νοιαζεσαι για τη σεζον αντι για τον τοπο σου αποδεικνυεις οτι αυτα σας αξιζουν.

  5. ΩΡΑΊΑ ΘΆ ΉΤΑΝ ΝΆ ΈΜΠΑΙΝΕ ΞΑΝΆ ΣΤΌ ΛΙΜΆΝΙ.ΜΈ ΜΕΛΈΤΗ ΚΑΊ ΓΟΎΣΤΟ.ΌΧΙ ΠΡΌΧΕΙΡΑ ΑΠΌ ΌΠΟΙΟΝ ΝΆ ΄ΝΆΝΑΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ