Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στην εκκλησία του Αγ Γεωργίου του Πετρουμιανού

17
1796
Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στην εκκλησία του Αγ Γεωργίου του Πετρουμιανού

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Για 100 μέτρα ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ μέσα στις λακούβες. Τι είναι ρε παληκάρια μια επίστρωση? Τι ζητάμε? ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ζητάμε?

  1. Αυτόν τον ταλαίπωρο δρόμο από τον περιφερειακό προς την Αφούσα πότε θα ευαρεστηθείτε να τον ασφαλτοστρώσετε που είναι γεμάτος λακκούβες

  2. Πλακα μας κάνετε? Όλοι οι δρόμοι του νησιού είναι χάλια και εσείς ασχολείστε με τον δρόμο της εκκλησίας! Ντροπή σας

    • Ο αλλος θελει και στα Μαυροκαμπια λεει! Εχουμε χαλασει τα αυτοκινητα μας με τις λακουβες και τις ριζες και τα μπαλωματα μεσα στην πολη αλλα ο καθενας το βιολακι του. Του ταξαν λεει προεκλογικα!

  3. Ωχ ωχ οχ το φοβο σου να χούμεν όλοι στο νησί αυτό μας φτάνει «ο μέγας ηγέτης» έχει μια τρύπα εδώ περισευει λίγο χώμα έστω να το κλείσουμε ; Ένα μπαλωματακι ; Και μετά δείξε στα νέα ότι κάνατε δρόμους να πιάνει τόπο η χρηματοδότηση .!

  4. Εντάξει το έχετε τερματίσει δρομοι μεσα στην Κω στα χωρια ειναι δρομοι προσπέλασης μόνο για 4Χ4 εισαστε άκυροι τοσο πολυ σε σημειο να αναρωτόμαστε σε ποια πολη ζείτε?
    Μας δουλεύεται?
    Πιάστε και ασφαλτοστρώστε κεντρικές αρτηρίες και αφήστε τα εφέ της αποτυχίας.
    Τίποτα δεν κανετε καλα έχετε κάτσει σε σημειο διάλυσης, ξυπνήστε η φύγετε να έρθουν ποιο ικανοί νέοι άνθρωποι με φιλοδοξίες και πραγματική αγάπη για το νησί μας και όχι κάλπικη για τα μάτια του κόσμου….

  5. δεν είναι κακό να είσαι άχρηστος. . κακό είναι η κοροιδεια σας προς εμάς όλους που πληρώνουμε .! Μην νομίζετε ότι δεν θα ξεσηκωθεί ο κόσμος για αυτά που πληρώνει και τελικά δεν έχει … . αν νομίζετε λοιπόν πως οι δρόμοι είναι κάτι αστείο και γελάτε όταν δεν φτιάχνονται.Παίζετε τις ζωες μας κορώνα γράμματα είναι φόνοι αυτά που κάνετε με το οδικό δίκτυο .

  6. Γειά τα αυτονόητα δεν γινωνται δηλώσεις! Σε όλο το νησί υπάρχουν επείγουσες ανάγκες! Γιατι από εδω! Ψυφουλακια μαζεύομαι?

  7. κ.Αβρήθη υπάρχουν και πεζόδρομοι ολίγων μέτρων που οδηγούν σε έτοιμα κτίρια στο ύψος της Μητροπολίτη Ζαχαρία λεναντι ΕΛΤΑ κουριερ που είναι σαν πυροβολιμένο τοπείο. Σε ψάχνουμε και δεν απαντάς στα τηλέφωνα για να σε εκφράσω την δυσαρέσκεια μου αλλά ούτε καν απαντάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ