Ιδιωτικοποίηση Παιδείας – Υγείας- Δήμος Κω Πως συνδέονται ;

4
841

Με λίγα λόγια …
Ιδιωτικοποίηση Παιδείας – Ιδιωτικοποίηση Υγείας- Δήμος Κω
Πως συνδέονται ;

Η κυβέρνηση ψήφισε το νομοσχέδιο για μετατροπή των πανεπιστημίων σε επιχειρήσεις και ,μεταξύ άλλων, τα μεταπτυχιακά θα γίνονται επί πληρωμή . Ψήφισε και το νέο ΕΣΥ ,που μετατρέπει τη δημόσια Υγεία σε προϊόν και, επειδή υπάρχει πολύ χρήμα, θα πρέπει ο τουρισμός να ασχοληθεί και με την υγεία , σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό…

Αφού λύσαμε λοιπόν τα προβλήματα υγείας στο νησί μας (!), ο δήμος πληρώνει τα μεταπτυχιακά για να ετοιμάσει προσωπικό για τους ξενοδοχειακούς ομίλους , ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες στην Ευεξία της Υγείας , δηλαδή βάζει πλάτη στην ιδιωτικοποίηση της Παιδείας , της Υγείας και στους ξενοδοχειακούς ομίλους για περισσότερα κέρδη.

Όσον αφορά την εκπαίδευση των φοιτητών ιατρικής στο νοσοκομείο μας , αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας, γιατί όπως πάμε θα το βαφτίσουμε και… πανεπιστημιακό !!!

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω
Γιάννης Χατζηδαυΐδ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο εωσφόρος συνεχίζει το έργο του χωρίς καμία παρέμβαση από χριστιανούς γιατί γιατί ξεχάσει το Θεό έχετε ξεχάσει το όνομά του ποιο είναι ο Ιησούς Χριστός νικάει να θυμάστε!!!!!!

  2. Μια ζωή ξύλινη κούφια γλώσσα από ένα παροχήμενο νεκρό Σοβιετικό κόμμα με το σφυροδρέπανο του εγκληματία Στάλιν και του εβραιομασωνου Λένιν κατάλοιπα της Ρωσίας των περασμένων αιώνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ