Δήμος Κω: Γιώργος Κυρίτσης και Γιώργος Κοκαλάκης οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

22
1958

Γιώργος Κυρίτσης και Γιώργος Κοκαλάκης οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

 

Στην εποχή που η κοινωνία μας ψάχνει το βηματισμό της στην πρώτη καλή τουριστική περίοδο μετά την πανδημία, μιλά για τρομοκρατία αυτός που με ανακοίνωσή του εκδίωξε από την παράταξη του τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου επειδή τόλμησε να μιλήσει για την αναγκαιότητα χωροθέτησης του νέου Νοσοκομείου στο Λινοπότη.

Σε μια περίοδο που πρέπει να πρυτανεύει η ηρεμία, ο διάλογος και η συνεννόηση, κάποιοι έχουν αποφασίσει την τυφλή σύγκρουση για να επιβιώσουν πολιτικά.

Όπως ο συνεργάτης του κ. Κυρίτση που εκτελεί χρέη Προέδρου στην Κοινότητα Κεφάλου, ο κ. Κοκαλάκης, ο οποίος αποδεικνύεται η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

Ένταση, σύγκρουση και ύβρεις χαρακτηρίζουν τη στάση του, το ίδιο όπως προ μηνών όταν απείλησε στελέχη της δημοτικής αρχής και εκδίωξε εργαζόμενους του Δήμου για να μη τοποθετήσουν τα νέα φωτιστικά σώματα στην Κέφαλο.

Υπονομεύει συνεχώς τις προσπάθειες του Δήμου, επιδεικνύει μόνο στείρα αντιπολίτευση, όταν ουδέποτε έχει ασχοληθεί για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που πάντα υπάρχουν.

Την προηγούμενη πενταετία παρέμενε άφωνος στα προβλήματα της Κεφάλου αφού η παράταξη του κ. Κυρίτση δεν έκανε τίποτα για το χωριό. Ξόδεψε μόνο 80.000€ για μια γεώτρηση που δεν λειτούργησε ποτέ και για ένα δίκτυο που επίσης δεν λειτουργεί λόγω αστοχίας υλικού.

Σήμερα, εκμεταλλεύεται τις διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν προ ημερών για να μιλήσει για πρόβλημα υδροδότησης.

Παρότι γνωρίζει την αλήθεια ψεύδεται και δεν τη λέει στους συμπατριώτες μας.

Η επαρκής υδροδότηση του χωριού εφέτος, παρά τις μεγάλες καταναλώσεις, οφείλεται στις δύο νέες γεωτρήσεις που έκανε η ΔΕΥΑΚ, στη νέα δεξαμενή 330 m3 που τοποθέτησε και στα δίκτυα αρκετών χιλιομέτρων που κατασκεύασε.

Έργα που, μαζί με τη νέα γεώτρηση που ετοιμάζει στο χωριό της Κεφάλου και το νέο δίκτυο, θα ξεπεράσουν τις 300.000€.

Αναφέρουμε τα νούμερα για να θυμηθεί και ο ίδιος αυτό που όλοι οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν.

Ότι την προηγούμενη περίοδο δεν έκαναν τίποτα σοβαρό και ουσιαστικό για να λύσουν τα προβλήματα του χωριού.

Προβλήματα που με το πέρασμα του χρόνου μεγάλωσαν αλλά η δημοτική αρχή του Θεοδόση Νικηταρά με μελέτη και σχεδιασμό σταδιακά τα επιλύει.

Για αυτό και έχει ανοιχτές τις πόρτες σε όλους τους δημότες, για αυτό και συνομιλεί με όλους τους συμπατριώτες.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημαρχε ποτε ήρθες στην Κέφαλο και ασχολήθηκες με τα προβλήματα μας? Που είναι οι σύμβουλοι που έχεις? Ποτε δεν βρήκαμε κανέναν άφαντοι όλοι σάς!! Μην δικαιολόγησε δεν υπάρχει λόγος! Μας αφορά να έχουμε νερό να δουλέψουμε και να μην μας ενόχλησε προεκλογικά με ψέματα φτάνει στο καλό να δούμε και τους επόμενους μπας κ γίνει κάτι.

  2. Λαοπρόβλητη δημοτική αρχή συνεχίστε ο λαός της Κω είναι μαζί σας!!Κατανοεί τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεστε(δες 70%)αποδοχή!!Η ηρεμία έχει για τα καλά επιστρέψει στο νησί της Κω!!!Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω,γιατί ο δύο φορές δήμαρχος δεν έχει αποδοχή!!!(δες 14%)!!!

  3. ο ένας χειρότερος απο τον άλλο. Δε θέλουμε τέτοιους στο Δήμο, ας πάνε σπίτι τους να βρίζουν

  4. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΑΣ κ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ κ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΣΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΕΙΣ, ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

  5. Με αυτοκινητα του δημου εκαναν ολες τις πρωσοπικες δουλειες σου μεχρι την κεφαλο.Πρωτα ξεχρεωστε αυτα και μετα να εχετε μουτρα να μιλατε γιαυτη την δημοτικη αρχη που δεν σταματησε 3 χρονια να δουλευει.Χαθηκε η μασα ,και χασατε τη γη κατω απο τα ποδια σας.Σε ενα χρονο θα εξαφανιστεις τελειως απο τα δρωμενα της κεφαλου και του νησιου.

  6. ΓΙΩΡΓΟ ΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΤΟ 78% ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 12% ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΤΕΤΖΕΡΕ ΓΙΑ ΒΑΡΛΑ ΝΤΕΜ ΚΑΠΑ-Ι- ΜΠΟΥΡΤΟΥΜ.ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟ.

  7. κυριτσης,κοκαλακης,και ολο το προηγουμενο συναφι[εξερουντε αυτοι που γνωριζουν οτι εξερουντε] δεν εχουν δικαιωμα να ομιλουν.Γιατι οτι καταστροφικο για το νησι ηταν ο κυριτσης και η παρεα του.

  8. βρε πως έτσουξε έτσι!!!!!!! Τώρα βγάζει τα παλλαβα να τρέχουν.Κυριτση εδώ είναι που λένε,οτι σπειρις θεριζεις.Οτι και να κάνετε καημενα παιδακια,νικηταρας για αλά πέντε χρονια.

  9. κατέβα στην πόλη,και μην φοβίζεις τους συγχωριανους σου.Τι έξανες εσύ για το χωριό σου πέντε χρονια;;;;μια τρύπα στο νερό.Και βγαίνεις τώρα και νομιζρις οτι με ψευτομαγκιες κερδιχοντε οι εξουσίες.Ο κόσμος ξύπνησε,το ίδιο να κσνετε και εσείς να ξυπνήσετε από το καταστρεπτικο ονειρο της καταστροφικης πενταετιας.

  10. ΠΩΣ;;;;;; ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ;ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ;-Η- ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΤΟΜ ΟΡΦΕΑ ΤΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΚΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΑ ΑΔΙΑΣΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ;;

  11. ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΑΚΗ.ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ.

  12. Και εμεις νομιζαμε οτι μονο ο γεωργαλης εχασε τα μυαλα του απο τις δημοσκοπησεις.Να και ο κυριτσης να και ο κοκαλακης.Που εισασταν 3 χρονια εξαφανισμενοι;εχετε να φατε μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  13. σωστός ο γιώργος πως θα φτάσει το νερό όταν ποτιζουν 10000 tm κηπους πλιζινες .και γιατί δεν ευτιαξε δεξαμενή τόσα χρόνια ο κυρίτσης αφού αγαπάη την κεφαλο τόσο πολλή.
    γιατί δεν αγόραζε γενητριες να σέλνει νερό όταν γίνετε διακοπή ρευματος.

  14. Ρωτώ τους συγχωριανους,τι θελουμε,δημαρχο με φασιστικα ιδεωδη,αποφασιζοντας μονος του,και να μην δινει σημασια ακομα και στους συμβούλους του;-η-δήμαρχο που συζητά με τους πολίτες για το καλό του τόπου μας;Συγχωριανοι δοκιμασαμε τον κυριτση.Συμπερασμα:ταξίδια,διακοπες,μπαχαλο ολο το νησί,εγωιστής τύπου ερντογαν,πουτιν,έκανες αίτηση να πεις το προβλημα σου αλά η πόρτα του δημαρχείου κλειστή συνεχώς για τους πολίτες,κατονομαζε τους πολίτες με χυδαίο τρόπο,που ντρέπομαι να αναφερθώ,και οποιος του έλεγε το αντίθετο πήγαινε σπίτι του.Και ποσα ακομα.Εσεις βλέπετε στο προσωπο του Νικηταρά αυτό το μένος για το νησί και τους πολίτες;.Συμπερασμα,όχι κοντοχωριανοι,γιαυτο και στην δημοσκόπηση οι πολίτες του εδιξαν την αγάπη του.Τωρα τα συμπεράσματα δικά σας.

  15. Σταματήστε να γράφετε υποστηρικτές του Νικηταρά και του Κυριακή. Έλεος σας σιχαθηκαμε όλους! Είναι κάνεις σας ευχαριστημένος από την εικόνα της Κεφαλου και από το μέλλον της? Καμαρώνετε όλοι για την ανυπαρξία σας? Έχετε ποτέ επισκεφθεί το χωριό μας και οι 2 σαν δήμαρχοι? Σκαστε επιτέλους μισθοφορα τσιράκια και κοιτάξτε το χωριό πριν να είναι πολύ αργά.

  16. Κοκκαλακη και Γεωργαλη, το συμπέρασμα λοιπόν του κόσμου από ότι βλέπετε είναι πλέον σεμνότητα και διάθεση υγιούς συνεργασίας και βοήθειας. Η τακτική σας δυστυχώς σας έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά. Οποίος επιλέγει πλέον πόλωση είναι εκτός κοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ