Αναγνώστης: Ποιος πήρε την απόφαση να αφαιρεθούν οι τσιμεντένιες μπάλες που διαχωρίζουν το ποδηλατόδρομο

27
5581

Με ποιο δικαίωμα και ποιος πήρε την απόφαση να αφαιρεθούν οι τσιμεντένιες μπάλες που διαχωρίζουν το ποδηλατόδρομο? Δηλαδή έχει γίνει πάρκινγκ για να εξυπηρετήσει τα εκεί καταστήματα και ξενοδοχεία???? Οι φωτογραφίες είναι από το ξενοδοχείο Αλεξάνδρα και ο δρόμος του λιμεναρχείου. Τελικά όλοι αυτοί παρκάρουν με την ευλογία της δημοτικής αστυνομίας που ίσως έχει πάρει εντολή από το δημαρχείο στο να μήν δίνει κλήσεις για παράνομη στάθμευση σε ποδηλατόδρομο. Άντε και καλό ξημέρωμα.

 

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τυχαίο ότι σύμβουλος έχει επιχείρηση….. και υπάρχουν ψηφοφόροι στο δρόμο.Κως 2022 δήμαρχος Νικηταράς.Να τον χαίρεστε.

    • εΔΩ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΑΥΡΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ……ΟΛΑ ΚΑΛΑ

  2. θα ηταν υπερβολικό δηλαδή να πω οτι όλα ειναι ///τ@ν@??? Γιατί κάναμε τα έργα ρε παιδία? Γιατί πληρώσαμε και κάναμε ποδηλατόδρομους? Ας μην κάναμε τίποτα τοτε!!! Δήμαρχε , τι κάνεις? Ουτε αυτα δεν βλέπεις? Τίποτα δεν βλέπεις? Ποιούς εξυπηρετείς πάλι? Αμεση επανατοποθέτηση των διαχωριστικών και απαγορευση παρκαρίσματος, τώρα!!!

  3. Συμφωνω. Αμα ηταν να παρκαρει ο καθενας το αμαξι του να μην εδιναν τα χρηματα μας για να φτιαξουν ποδηλατοδρομο. Δήμαρχε ή θα το φροντισεις ή θα ψαχνεις τις ψηφους σου στις επόμενες!

  4. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΥ ΤΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΣΟ ΔΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ!!

  5. Επί τή ευκαιρία…έχω ενημερώσει, επωνύμως βεβαίως, 4 φορές (από τίς 15-2-22) γιά μιά »πρόχειρη» επιδιόρθωση οδοστρώματος (λακούβες βάθους 11 εκατοστών) σέ μία μικρή οδό (αρχ.Λυκόσουρας-πλατύ Κυπαρίσσι) πού εξυπηρετεί όχι μόνον τούς »λίγους ψηφοφόρους» τής γειτονιάς αλλά πλήθος πεζών ,ποδηλατών καί οδηγών μέ κατεύθυνση πρός ΟΛΗ τήν Λάμπη καί τήν παραλιακή οδό »αίολος-φάρος» καί αντίστρόφως. οί τουρίστες φωτογραφίζοντε μέ πλαίσιο-φόντο- τίς ωραιότατες βουκαμβίλλιες καί … μετά πέφτουν »μέσα στήν πραγματικότητα τής απύθμενης λακούβας». μήπως βρισκόμαστε μακριά από τίς εκλογές ακόμα; νά τίς γεμίσω ,πάλι, μόνος μου; Μ.Μ

  6. ΠΛΑΤΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ,…ΗΛΘΑΝ ,ΕΡΙΞΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΤΟ ΠΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ .ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΑΜΑΞΙ-ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ….ΕΝΝΟΕΙΤΕ ,ΟΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΥΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ. »ΠΛΑΤΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ » ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΑΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. …
    ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ,ΧΑΝΤΡΕΣ,ΛΙΓΟ ΑΣΦΑΛΤΟ– ΜΑΝ. Μ. (ΣΗΜ:ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛ, ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ)

  7. Αναφερεστε μαλλον στην εκαστοτε ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ Αστυνομια γιατι απο οτι ξερω ΔΗΜΟΤΙΚΗ δεν υπηρξε ΠΟΤΕ ασχετα εαν πληρωνονται απο τους Δημοτες.

  8. Η άνιση και μεροληπτική μεταχείριση μεταξύ πολιτών, χάριν των επιχειρήσεων.. υπάρχει γειτονιά που ο κάτοικος εδώ και 48 χρόνια δεν μπορεί να βρει να παρκάρει σε απόσταση χιλιομέτρου,λόγω των ποδηλατοθηκών που τοποθέτησε.
    Αυτά είναι χατίρια,που γίνονται από τους υπαλλήλους,μέσω κάποιων συμβούλων.τα ίδια με τα σκουπίδια,με τους κάδους,έχασε τον έλεγχο ο άνθρωπος και επείγει να απομακρύνει τους μάττακες που το πάνε στον πάτο.
    Κάποιοι απ’ τον περίγυρο του φακελώνουν πολίτες,που τους ψήφισαν και λέει ότι αυτά τα έκανε ο πρώην,όχι και οι πέριξ του ΝΥΝ φακελώνουν παραπονούμενος πολίτες.

  9. καποιοι τα παιρνουν κανονικα…σιγουρα μαζι δεν τα τρωμε το μονο σιγουρο ντροπη και μονο ντροπη να τοποθετηθουν παλι οι μπαλες στην θεση τους….το νησι εχει καταντησει στα χειροτερα του αληθεια εχουμε Δημαρχο η εχει δραπετευσει σε καμια παραλια με τις παρεες του?

  10. Ελάτε και στην Κέφαλο να δείτε χάλι … δεν έχουμε νερό να πλυθούμε … χρόνια το φωνάζουμε και χρόνια μας γράφουν εκεί που μελάνι δεν πιάνει … οι τριπανιές οι παράνομες φταίνε ; η κακή συντήρηση στα μηχανήματα υδροδότησης φταίνε ; ο κακός τους ο καιρός φταίει ; εμείς όμως υποφέρουμε συνέχεια … και οι τουρίστες ; τι να τους κάμεις που διαμαρτήροντε … και έχουν δίκιο … ε ρε μαύρο που θα φάτε από την Κέφαλο …

  11. Αν κοιταξε οι μπαλες στα μαγαζια μπροστα υπαρχουν πανω στο πεζοδρομιο προφανως εξυπηρετουν τα μαγαζια ενω απεναντι της εχουν βγαλει προφανως οι μαγαζατορες για να εχουν παρκινκ στο ποδηλατοδρομο αυτη με τη σειρα τους κλεινουν το πεζοδρομιο ολο μετα καθισμαστα αναγκαζουν τη μητερα,παιδια, το κοσμο που περπαταει να κατεβει απο το πεζοδρομιο στο δρομο για να περασει ο πεζος με κινδυνο να μας χτυπουσουν τα αυτοκινητα εκτος των αλλων μπροστα στα καταστηματα υγειονομικου εχεις κ ραμπες για καροτσια που πρεπει να γινουν υπταμενα οι να κατεβει η μανα με το μωρο στο δρομο .Κυριοι εκει ειναι πεζοδρομιο κ οχι πλατεια να θησαυριζεται υπαρχει νομοθεσια που λεει να κλεινουν τα πεζοδρομια στο μεγιστο κ οσο παει ειναι πεζοδρομιο κ οχι πεζοδρομος πλατεια.

  12. ρε πάτε καλά αυτοί πίνουν φραπέ από το πρωί μέχρι το βράδυ και καίνε βενζίνες με τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας στα σπίτια τους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ