Γ. Κρητικός προς ΔΣ: Οι στιγμές επιβάλλουν δυναμικές κινητοποιήσεις!

23
1660

 

Κως, 14 Φεβρουαρίου 2017

κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κω,

Όπως ήδη γνωρίζετε, η κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ αποφάσισε πρόχειρα, αυθαίρετα και αυταρχικά την ίδρυση προαναχωρησιακού κέντρου κλειστού τύπου στο νησί μας. Μία φυλακή δηλαδή όπου θα μεταφέρονται λαθρομετανάστες από παντού. Η κυβέρνηση και οι τοπικοί της βουλευτές για μια ακόμα φορά αγνόησαν τη θέληση της τοπικής μας κοινωνίας. Θέτουν σε κίνδυνο την τουριστική σεζόν που σε λίγο αρχίζει και βάζουν ταφόπλακα στην όποια ελπίδα ανάκαμψης και ανάπτυξης είχε ο τόπος μας. Και καλά η κυβέρνηση!

Εμείς ως Δημοτική αρχή τι πράττουμε; Δεν θα αντιδράσουμε; Θα το δεχθούμε και αυτό όπως δεχθήκαμε όλα τα προηγούμενα με μια απλή διαμαρτυρία και ένα δελτίο τύπου; Ακόμα περιμένουμε να μας εγκρίνουν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ίδρυση του hot spot! Μένουμε ικανοποιημένοι από τη στάση μας; Η στάση μας αυτή συμβαδίζει με τη βούληση του Κωακού λαού τον οποία και εκπροσωπούμε;

Μέχρι σήμερα έφεραν κάποιο αποτέλεσμα οι χλιαρές αντιδράσεις μας; Κρίνοντας από τις εξελίξεις, η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. ούτε που μας υπολογίζει.

Γι’ αυτό, οι στιγμές επιβάλλουν δυναμικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις μαζί με τον λαό της Κω για να αποτρέψουμε εξελίξεις για τις οποίες δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει η ιστορία. Ας ξεκινήσουμε σήμερα! Αντί να συζητήσουμε τα όποια θέματα έχουμε στην 4η πρόσκληση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ας συζητήσουμε αποκλειστικά και μόνο το συγκεκριμένο θέμα. Καλέστε εκτάκτως και τους φορείς του νησιού για να διαμορφώσουμε όλοι μαζί το σχέδιο δράσης.

Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε ‘ως εδώ’!

Γιάννης Κρητικός

Δημοτικός Σύμβουλος

Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μαζι με τον καπτεν ηλια μονο την τσεπουλα τους κοιτανε.

  2. ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    το ιδιο ειναι και ο μητσοτακης.

  3. Βρε δεν υπάρχει κανένας γνωστικός για υποψήφιος στην ΝΔ;;;; Το Γιαννάκη τον δάσκαλό και την Τλε μόνο έχετε;;;;

    • Ξενοδοχοϋπάλληλος
      Ντροπή σου!! Κρητικέ ξεσηκώνεις τον κόσμο για διαμαρτυρίες και επεισόδια να καταστρέψετε και αυτήν την τουριστική σεζόν για πολιτικό όφελος, αλλά εσύ με εξασφαλισμένο τον μισθό του δασκάλου και εμείς στην πείνα

      • Μενεις εδω το χειμωνα???
        Ειτε ναι, ειτε οχι, του χρονου τετοια εποχη θα κλαιγεσαι…. Π///τανα θα το κανουν το νησι….

  4. ΚΡΗΤΙΚΕ «Οίηση είναι η υπερβολική αυτοεκτίμηση. Όταν δεν είσαι τίποτα και καμαρώνεις γιατί έγινες κάποτε υποψήφιος της ΝΔ».

    Φ.Σ. ΔΑΣΚΑΛΟΣ.

  5. ΚΡΗΤΙΚΕ «Οίηση είναι η υπερβολική αυτοεκτίμηση. Όταν δεν είσαι τίποτα και θρονιάζεσαι στην θέση των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ»…

    Καμαρώνεις γιατί σε κατέβασαν κάποτε υποψήφιο της ΝΔ και πιστεύεις ότι έγινες κάτι για να κορδώνεσαι στην πρώτη σειρά όταν απουσιάζουν οι εκλεγμένοι και να φουσκώνεις σαν ψωνισμένος κόκορας ,….Υποψήφιοι της ΝΔ από το μανάβικο με φρούτα σάπια και άγουρα μαζί -όπως στις τελευταίες εκλογές-…..μια κανένας άλλος γνωστικός δεν δεχόταν …

  6. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ, περιμένει τις εξελίξεις αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξει. Με ΚΟΥΛΗ και την δυναμική που έχει η ΝΔ θα κάνει το ΔΕΞΙΟ βήμα!!!

    Σίγουρα στις επόμενες εκλογές θα έρθει πρώτο κόμμα η ΝΔ μετά την κατρακύλα του ΣφΥΡΙΖΑ και ελλείψη μέχρι τώρα σοβαρού κόμματος στον χώρο του κέντρου ΚΡΑΤΑ ΠΙΣΙΝΗ αλλά ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. Με τον εκλογικό νόμο που ετοιμάζει για τις Δημοτικές εκλογές ο ΣφΥΡΙΖΑ του λαϊκισμού ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, αλλά για βουλευτής ο Γιώργος και με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΝΙΣΥΡΙΑΔΗ που συνεργάζονται εσχάτως για την ανταλλαγή ψήφων, θα κάνει την Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ και ο ΚΟΥΛΗΣ θα κάνει τοπικά την διεύρυνση προς τον χώρο του κέντρου. Οι Γιώργηδες μετά και το φτύσιμο του ΚΟΥΛΗ στον Περιφερειάρχη ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ που δεν τόλμησε να εμφανιστεί στην παρουσία του στα νησιά ακάλεστος, έχουν μεγάλες πιθανότητες εκλογής, και το ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ… Τώρα τι θα γίνει με τα φρούτα του μανάβικου της ΝΔ τύπου Κρητικού, Σαράντη, Σβύνου, Χόνδρου και Νιννέτας μάλλον θα μείνουν στα αζήτητα.

  7. Ουδείς μωρότερος των ιατρών παρα μόνο οι δάσκαλοι… σαν τον Γιαννάκη....

    Παράταξη δεξιών χαλουβάδων, του χωροφύλακα, της Siemens του ΚΟΥΛΗ, των ανώμαλων πρωθυπουργών, τις μίζας και της αρπαχτής… Ένας λουλούκος ο ΚΟΥΛΗΣ που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα με δωρεάν ΜΙΖΑ το τηλεφωνικό κέντρο από την Siemens… Φρούτα της δεξιάς παράταξης που θα συνεργαστεί και με τον διάβολο ακόμα και με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της Χρυσής Πορδής για να ξανακάτσει στην καρέκλα της εξουσίας.

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΡΗΤΙΚΕ .ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ .ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΩ .ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΑΙ ….ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!

  9. Λυπάμαι κ. Κρητικέ για τις απόψεις σας, θεωρώ ότι είναι επικίνδυνες για τον τόπο μας και δεν απηχούν τις επίσημες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, απόσπασμα των όποιων σας παραθετω:
    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ & ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
    Η κοινωνική και οικονομική ασφάλεια των πολιτών αποτελεί βασική υποχρέωση της πολιτείας ενώ είναι το προαπαιτούμενο για την αποδοχή του ‘άλλου’ και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Είναι στοιχειώδης αρχή ανθρωπισμού αλλά και δημόσιας τάξης και ασφάλειας να μην υπάρχει κανένας πρόσφυγας ή οικονομικός μετανάστης που να κοιμάται σε δρόμους, πλατείες και χωράφια.
    Μεταφορά σε επίσημες δομές: πρόσφυγες και οικογένειες σε ελεγχόμενες ανοιχτές δομές φιλοξενίας και οικονομικοί μετανάστες σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα.

  10. ο άνθρωπος είναι γνωστός ακροδεξιός. Απλά κρύβεται στη ΝΔ. Η θέση του είναι στη χρυσή πορδή

  11. Ρε παιδια δεν εχετε καταλαβει τι συμβαινει ετσι????

    Λαθρομεταναστες εχει μεσα το χοτ σποτ!!!!!
    Οι Συριοι ζουν σε ξενοδοχειο στο Μαρμαρι!!!!!

    Αλλα αν μενατε Πυλι και το ειχατε διπλα σας δε θα το παιζατε φιλανθρωποι….

  12. Μας έχεις πρήξει δάσκαλε που το παίζεις πολιτευτής, δηλαδή όταν διαφωνούμε σε κάτι με μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση πρέπει να την ρίχνουμε, Τλέ θα ψηφίσουμε την άλλη φορά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ