Ανοιχτή επιστολή Ν. Κανταρζή στον Δήμαρχο Κω έντονο ενδιαφέρον από ιδιώτη-επιχειρηματία για παραλία ΝΟΚ

18
2647

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Κύριε Δήμαρχε

Το τελευταίο διάστημα προκύπτει η πληροφορία ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ιδιώτη-επιχειρηματία , που αφορά το χώρο όπου φιλοξενείται ο ΝΟΚ , τη μοναδική λαϊκή παραλία της πόλης μας , με προφανή στόχο την εκμετάλλευση του για ίδιο συμφέρον.

Όλοι γνωρίζουμε τη συλλογική προσπάθεια Δήμου – Φορέων για τη διασφάλιση της υφιστάμενης λειτουργίας της περιοχής και τη μη παραχώρηση της σε ιδιωτική εκμετάλλευση , γεγονός που θα δημιουργούσε ανυπέρβλητο πρόβλημα στη λειτουργία και τις δράσεις του ΝΟΚ , αλλά και θα στερούσε από τους κατοίκους της πόλης μας τη μοναδική ελεύθερη λαϊκή παραλία.

Αφορμής δοθείσης από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου , αλλά και το θερινό πρόγραμμα 2022 – κολύμβηση κ ιστιοπλοΐα του ΝΟΚ , θα ήθελα να με ενημερώσετε για την εξέλιξη της υπόθεσης διεκδίκησης του χώρου και αν πιστεύετε ότι το αίτημα σας θα ήταν σκόπιμο να ενισχυθεί με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου .

Καλή συνέχεια στο έργο σας

Σας ευχαριστώ

Νίκος Κανταρζής

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΝΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ ρε φιλε νικο πηγες και έμπλεξες με έναν άνθρωπο με φασιστικές μεθόδους και έχασες την φήμη σου.Να μου πεις δεν είσαι και ο πρώτος που την πάτησε.Εχει καταστρεψει πολλους αλους.Να γιατί του γύρισαν την πλάτη όλοι.Νίκο ποτε δεν είναι αργά.Χωσου μαζί με τον Θεοδόση.Παλι θα διοικεί τον δήμο μας,με σεβασμό στους πολίτες,και τρέχοντας το νησί με χίλια.

  2. Ελεύθερη που κάποιοι εκμεταλλεύονται δεν υπάρχει.Σπλα σε ψηφίζουν αυτοί που εκμεταλλεύονται αυτό το κομμάτι και το έχουν τόσο υποβαθμισμένο.Άσε που αν το φτιάξει κάποιος θα χάσουν και οι τριγύρω επαγγελματίες.Να τα λέμε όλα.

  3. κ. Κανταρζη προσωπικά άλλο ερώτημα θα υπέβαλλα στο Δήμο :
    σε ποια φάση βρίσκεται η διεκδίκησης της έκτασης από την ΕΤΑΔ ?
    Μετά την περσινή φαντασμαγορική εκδήλωση (με βεγγαλικά), καμία ενημέρωση από το Δήμαρχο !!!!
    Άλλο ένα θέμα που δεν προχώρησε και βάλτωσε !!!

  4. Αφου ο Κυριτσης το εδωσε απο αυτους ζητας τα ρεστα ρωτα να σου πει ο Γερασκλης που ετρεξε την διαδικασια θα σε ενημερωσει πληρως

    • δε με ενδιαφερει ο πρωην. αυτος τα ξεπουλησε οπως και την ΑΒΙΚΩ.
      Με ενδιαφερει αν η κυβερνηση δεχτει το αιτημα του δημου.
      αν δεν το δεχτει καποια στιγμη θα δουμε κανενα μεγαλο ξενοδοχειο να σηκωνεται!!!

    • ΕΣΥ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΩΣΑΝ ΠΟΙΗΤΗΣ;;;;;ΑΣΤΟ ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΤΟΧΑΣΕΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.

  5. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΙΚΟ ΜΟΥ,
    ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΙΚΩ.
    ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ!!!

  6. νικο τι εγινε με τα χορτα στον επαρχιακο?
    ο χατζημαρκος ειχε πει για 3 χρονια εργολαβια.
    μας δουλεψε?
    καλα ο καμπανης ειναι σε χειμμερια ναρκη.
    οι τουριστες ομως τα βλεπουν και γελανε.

  7. Πάντα μάχιμος φίλε!
    Συνέχισε και μην ακούς τα αρνητικά σχόλια…ο κόσμος καταλαβαίνει.
    Καλή συνέχεια Νίκο.

  8. Η μοναδική ελεύθερη παραλία με ιδιωτικές ξαπλώστρες και καντίνα.. Μ
    Μάλλον κάτι δεν έχουμε καταλάβει

    • Είναι εκεί που πάει ο Νίκος για μπάνιο γι’ αυτό και ενδιαφέρεται. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες αλλά αυτός θέλει τη δικιά του. Αλλά του δίνω ένα δίκιο σε σχέση με τις άλλες είναι η μόνη λαϊκή παραλία.

  9. … βάζουν και χέρι σε ότι έχει ξεχαστεί, σε όποιον έχει μεταναστευσει και ξέρουν πως δεν θα γυρίσει η δεν έχει αφήσει πίσω του σόι να απαιτήσει περιουσία. Γι’αυτό ξαφνικά παλιά κτήρια ξεχασμένα παίρνουν μορφή, ανακαινίζονται και φυσικά δίνονται στους κολλητούς, συμβούλους και φίλων και οικογενειών αυτών. Και όλα κάτω από το χαλί, μην πάρει είδηση κάνεις. Και ακόμα!Χρειάζεται νέο αίμα, χωρίς προσωπικό όφελος και συμφέρον, που πραγματικά θέλει το καλό του νησιού για όλους χωρίς να αδικηθεί κανείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ