Δήλωση Αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου : Δημοκρατία και Γιώργος Κυρίτσης δεν πάνε μαζί – αργά θυμηθήκατε τη δημοκρατία κε Κρητικέ

29
1717

 

 

Δήλωση Αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου

 

Δημοκρατία και Γιώργος Κυρίτσης δεν πάνε μαζί,

αργά θυμηθήκατε τη δημοκρατία κε Κρητικέ

 

Μερικά στελέχη της αντιπολίτευσης στο Δήμο, που διετέλεσαν μάλιστα σε κορυφαίες θέσεις στην περίοδο Γεωργίου Κυρίτση, όπως ο κ. Αντώνης Κρητικός, νομίζουν ότι οι συμπατριώτες μας δεν έχουν μνήμη και έχουν ξεχάσει το τι έζησαν στη διάρκεια της θητεία τους.

Για αυτό καλά θα κάνουν, να είναι πολύ προσεκτικοί σε διατυπώσεις περί ελλείμματος δημοκρατίας στη λειτουργία του Δήμου, αυτοί που συνειδητά υποτιμούν το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι συνδημότες μας γνωρίζουν ότι δεν συμμετέχουν σε συνεδριάσεις, μόνο και μόνο για να κωλύουν την ομαλή λειτουργία του Δήμου.

Επειδή η δημοτική αρχή, παρότι έχει την συντριπτική πλειοψηφία στο εκλογικό σώμα, χάριν της απλής αναλογικής δεν διαθέτει απόλυτη πλειοψηφία στο Δ.Σ..

Το να μιλά για έλλειμμα δημοκρατίας στο σημερινό Δήμο ο εκπρόσωπος του κ. Κυρίτση πραγματικά ξεπερνά την πραγματικότητα.

Μάλλον έχει μπερδέψει το σήμερα με το χθες, με τη δική τους περίοδο, που οι δημότες δεν τολμούσαν να περάσουν την πόρτα του Δημάρχου.

Αν θέλει πράγματι να μιλήσει για δημοκρατία και συμμετοχή ο κ. Κρητικός ας απαιτήσει από τον αρχηγό του τον κ. Κυρίτση να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί στον Κωακό λαό γιατί δεν συμμετείχε ούτε μια φορά στο διαπαραταξιακό όργανο του Δήμου που οργάνωσε το συλλαλητήριο για την Υγεία, παρά τις συνεχείς προσκλήσεις του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους συμπατριώτες μας γιατί δεν μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με τον Δήμαρχο, την κα Ρούφα και όλους τους άλλους που πήγαν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν λύσεις για τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Είναι μονίμως απόντες από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Ξέρουν μόνο να γράφουν ψεύτικες ανακοινώσεις, μπας και τους πιστέψει όποιος δεν γνωρίζει την αλήθεια, αφού οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν.

Κατά τα άλλα έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Γεώργιος Κυρίτσης, ο μοναδικός δήμαρχος στα χρονικά της Κω που κυνηγούσε πολίτες, εργαζόμενους και επιχειρηματίες και τους έσυρε στα δικαστήρια.

Που δεν πέρασε ούτε έξω από το νοσοκομείο σε όλη τη θητεία του.

Που δεν συνάντησε καν και δεν συνομίλησε ποτέ με τον τότε διοικητή του νοσοκομείου.

Που διέγραψε από την παράταξη του τον πρόεδρο της κοινότητας Πυλίου επειδή τάχθηκε υπέρ της κατασκευής νέου νοσοκομείου στο Λινοπότι.

Όσον αφορά στον τρόπο διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δ.Σ. και των λαϊκών συνελεύσεων, όλοι γνωρίζουν ότι η πανδημία προκάλεσε αλλαγές.

Τώρα που επανέρχεται η συνήθης διαδικασία ας ετοιμαστούν να αντικρύσουν την αλήθεια, δίχως τις συνήθεις προκλήσεις που καταφεύγουν.

Όσον αφορά στη δημοκρατική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας είναι σίγουρο ότι υπάρχει.

Είναι αυτή η μεγάλη δημοκρατική κοινωνική πλειοψηφία που έστειλε στην αντιπολίτευση τον αντιδημοκράτη κ. Κυρίτση και ανέδειξε Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά.

Είναι η δημοκρατική κοινωνική πλειοψηφία που ήταν στο συλλαλητήριο για την Υγεία, που διεκδικεί ενωμένη και πετυχαίνει.

Αυτή τη δημοκρατική κοινωνική πλειοψηφία ας μην την ξεχνά ποτέ και ας μην την υποτιμά ο κ. Κρητικός και ο αρχηγός του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο δια ταύτα δεν απαντάτε Κα αντιδήμαρχε,γιατι αποφεύγετε τις δια ζώσης συνεδριάσεις και «γεμίζετε» όμως την αίθουσα για οτιδήποτε άλλο.Επίσης στα ατενίστε την καραμέλα ότι η πόρτα του δημαρχείου ήταν κλειστή την προηγούμενη περίοδο,δεν πείθετε. Επίσης μην αναφέρεστε σε δημοκρατικές διαδικασίες…..η αλήθεια γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο δήμο.
    Το βλέπουμε και στις αποχωρήσεις υπαλλήλων. Μάτια έχουμε και βλέπουμε,αυτιά έχουμε και ακούμε.
    Θα θέλαμε να ακούγαμε και συνεδριάσεις «αληθινές» για να έχουμε άποψη το τι συμβαίνει στο δήμο μας.Διαφάνεια ας πούμε; Υπάρχει; Οι απευθείας αναθέσεις πάνε κι έρχονται στην οικονομική;
    Λεω εγώ τώρα ο «καλοπροαίρετος»

    • Τι θες να μας πεις βρε άχρηστε ότι τρώνε τα λευτα του δήμου όπως έκανε οι δικοί σου;Τι θες να μας πει βρε ηλιθιε κωε που έγιναν εκατομυριουχοι ανθρωποι παίρνοντας όλα τα έργα;Τι λες βρε πανιβλακα που αφήσατε χρεωμένο τον δήμο βλεποντας συνεχως τα ταξίδια;τις συναγρίδες;την τσέπη σας την φουσκωμένη;Μην βγαίνετε βρε αχρηστοι και από πάνω.Στο τέλος θα σας κυνηγισουν οι κωοι γιατι δεν έχουν ξεχάσει ακόμα αυτά που πέρασε το νησί πέντε χρονια.ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ψευτο κωε.

      • Μαθημένος να κρύβεται στο πηγάδι Ο ΔΕΙΛΟΣ ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΤΗΛΕΔΙΆΣΚΕΨΗ...

        ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΓΛΆΣΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ για τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…. ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, πόσες φορές θα πρέπει να κολλήσεις ΚΟΒΙ ακόμα για να πάψεις να τρομάζεις στην φυσική παρουσία της αντιπολίτευσης;?;?;?;?;;; Μια ζωή βρε ΔΕΙΛΕ θα κρύβεσαι και θα τα κάνεις πάνω σου στην θέα ΚΥΡΙΤΣΗ?;?;?;;; ΕΝΑΣ ΆΒΟΥΛΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΔΎΝΑΜΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΌΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ….. ΠΆΡΕ ΠΟΖΑ ΤΕΟ, το πουλάκι….

  2. Κύριε κρητικε εαν και δικό σας,δεν ακούγετε καλά στα αυτιά,αυτό που είπατε.Με όλο το θαρος.

  3. Κύριε κρητικε,μηπως εχετε την ανάγκη να πείτε μια συγνώμη στους κωους γιαυτο που ξεστομισατε;

  4. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ.ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΩΟΙ.

  5. …Αλλη μια δήλωση με εμπάθεια ..μίσος και διαστρέβλωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!
    Ολα αυτά που γράφετε τα διαβάζουμε στα ανώνυμα σχόλια των πληρωμένων του ΚΙΜ ΓΙΟΓΚ ΟΥΝ….που δυστυχως διοικει(?)!
    Οσο λάσπη και να ρίχνετε…πάνω σας γυρνάει..
    Ο κόσμος και ξέρει και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ…..
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ…ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!

  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΥΤΗΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟ.

  7. ΤΑ ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΕ.ΑΚΟΥ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΡΗΤΙΚΕ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ @@@@@@,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑ;ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΙ ΓΡΗ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Σ»»’ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΑ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΚΡΗΤΙΚΕ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ/// ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ @////ΚΑΙ ΕΡΘΕΤΕ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ..Λ////ΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ @@.ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

  8. κ. Βλάχου, δεν σε προβληματίζει που το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, θα γίνει με τηλεδιάσκεψη ???
    Ευτελισμός του θεσμού !!!

  9. θα έπρεπε να τον είχε διαγράψει από την πρώτη στιγμή πού έκανε την μεγάλη κολοτουμπα πού μάζευε υπογραφές γιατί δεν συμφωνούσε με την επέκταση της δομής πού είναι στο χωριό σάς, και ενώ ψήφισε την παραιτηση του αυτός έκανε την μεγαλύτερη κολοτουμπα μετά από συνάντηση πού είχε μαζί σάς!Και να σού θυμίσω ότι τον διαγραψε γιατί αλλά είπε στις 11 με τον πρόεδρο του ασφενδιου πού και εσείς διαγραψατε από την παράταξη σάς,και άλλα είπε μετά από μία ώρα!Προφανώς πάλι μετά από παρεμβαση σας!Βλέπετε ο άνθρωπος αλλάζει απόψεις από την μία ώρα στην άλλη!!!!

  10. κ ΒΛΑΧΟΥ . ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ . ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ….
    ΕΣΥ? ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΗ ? ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ….
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ …

  11. Καλα να γράφει εδώ ένας σχολιαστής διαφορά,αλλά αντιδήμαρχος να λέει μη δημοκράτη έναν πρώην δήμαρχο που έχει εκλεγεί 2 φορές από το λαό κάπου ξέφευγε ρε κυρία.Παρασύρεστε .Από τι στιγμή που το μόνο σίγουρο χωρίς καμία αμφιβολία ,δεν είναι και τόσο δημοκρατικό να περνεις σύμβουλο που βγήκε από άλλη παράταξη (αλήθεια με τι ανταλλάγματα;) για να κανείς τις δουλειές σου.Δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις προσωπικά με τον Κυριτση επειδή δεν σε κράτησε στο ΔΗΡΑΣ να περνεις μισθο.Εκεί που σε είχαν χώσει άλλοι.Η παράταξη σου είναι μειοψηφία στο νησί Ασχετα αν έβγαλε δήμαρχο,αν δεν το ξέρεις.Όποτε ασε τις δημοκρατίες και άντε να φυτέψετε καμία ελιά .Αν και εκεί δεν τα καταφέρνετε,ξεραίνονται .

  12. Αν η κυρία είναι αντιδήμαρχος Φανταστητε τη ποιότητα των υπολοίπων της παράταξης του Νικηταρά.

  13. Κα Βλάχου,κάποιοι δεν εχουν μνήμη, άλλοι δεν έχουν συναισθηση του παρόντος και των γεγονότων εν εξελίξει !!! Πέραν απο το feedback που πέρνετε απο τους σφουγγο…αριους της παράταξης σας, βλέπετε έστω και ξώφαλτσα, την πορεία της παράταξης άλλα και των μελών της??? Μπορείτε να σχηματίσεται αντικειμενική άποψη για τα πεπραγμένα, ή, τα κακώς κείμενα σας βάζουν σε μια διαρκή πορεία συγκρισης με παλαιότερες κακές πρακτικές ωστε να φαινεστε καλύτεροι??? Αυτή η πρακτική μου θυμίζει παιδακια που μαλώνουν … σου πεταω πέτρα γιατί εσυ μου πέταξες μεγαλύτερη!!! Αυτή την παράταξη πρεσβεύετε???

  14. Αρχής που έχει αποδείξει οτι ουδεμία σχέση εχει με την λογική, την εργατικότητα, την διαφάνεια και την δικαιοσύνη! Μην λέτε πολλά γιατί εκτειθεστε! Συνεχίστε τις φωτογραφίες, αλλωστε σε αυτές είστε όλοι σας απίθανοι! Αντε στην Αιγλη να πίειτε κανα καφέ και δείτε πως θα τους ανανεώσετε για καμια 10αρια χρονια ακόμα τη τζάμπα μισθωση!

  15. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ?
    ΜΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΑΝΤΩΝΑΚΙ.
    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ***ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ***. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ!!.

  16. ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΖΙΑΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΞΕ/////////? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΟΙΩΣΩ?
    Η ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΞΩ?
    ΑΝΤΩΝΗ ΔΕΣ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!!!

  17. Πες μας καλυτερα για το εργο σου για το οποιο πληρωνεσαι απο τους δημοτες…
    εκτος τους χορους και τα πανηγυρια…..ξεχασα..λα’ι’κιζεις κανοντας φτηνη αντιπολιτευση στην αντιπολιτευση…
    παγια τακτικη της ΔΕΞΙΑΣ…
    καλη συνεχεια στον κατηφορο….δεν θα σε σταματησει κανενας..γιατι κανενας δεν ασχολειται μαζι σου!!!

  18. ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ?ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΕ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙΤΕ ΨΑΞΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ

  19. Συγνώμη κυρία Βλάχου αλλά η παράταξη σας και ο δήμαρχος σας τουλάχιστον δεν δείχνει δημοκρατία, Κοιτάξτε Πόσοι αποχωρούν Από υπηρεσίες του δήμου σε άλλες υπηρεσίες , και γιατί, και πως.

  20. Το θα είναι ένα γιατι δεν γίνονται τα συμβούλια στην αίθουσα του Δήμου όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα..
    Σε αυτό μπορεί να μας απαντήσει η δημοτική αρχή και ας αφήσει τα υπόλοιπα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ