Κική Μακρή: Η επίκληση των μέτρων είναι προσχηματική

2
977

κ.Πρόεδρε Δημοτικού Συμβουλίου Κω

Καλείται εκ νέου σε τακτική συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο της Κω
Παρακαλώ λάβετε υπόψιν σας τις ενστάσεις μας για την λειτουργία του οργάνου
1) Επιλέγετε ημέρα Δευτέρα και ώρα 6 το απόγευμα ενώ ο κανονισμός προβλέπει άλλη μέρα και άλλη ώρα – ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες,παίρνοντας προφανώς υπόψιν του πως τα ωράρια εργασίας για εργαζόμενους και μικροεπαγγελματιες είναι απαγορευτικά την ώρα που καλείτε σε συνεδρίαση .
2) Επικαλείστε τα μέτρα πανδημίας ,όταν η τακτική της Δημοτικής Αρχής για αυτό ταυτίστηκε τόσο πολύ με την κυβερνητική γραμμή ώστε στην υποδοχή του Πρωθυπουργού,που κήρυξε το τέλος της πανδημίας για χάρη των τουριστικών πρακτόρων και ξενοδόχων, επιτρέψατε να υπάρξει συνωστισμός στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου πολλών περισσότερων ατόμων από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ,χωρίς κανένα μέτρο προσωπικής προστασίας .!!
Επομένως η επίκληση των μέτρων είναι προσχηματική..Συμπεραίνουμε ότι συνειδητά επιλέγετε την συνεδρίαση σε ημέρα και ώρα που δεν διευκολύνει ,μεσω τηλεδιάσκεψης.
Υποβαθμίζεται περισσότερο ο ρόλος του Δημοτικού συμβούλου και ολόκληρου του σώματος ενώ στην ημερήσια διάταξη περιέχονται πολύ σοβαρά ζητήματα και πολλά περισσότερα χρειάζεται να αναδειχθούν και να συζητηθούν ..
Η πιθανή αναβολή θα είναι αποτέλεσμα της τακτικής της Δημοτικής Αρχής ,προκειμένου να καταφέρετε συνεδρίαση- κάποια στιγμή – με μειωμένη σύνθεση και χωρίς την διεξαγωγή συζήτησης και ζωντανής αντιπαράθεσης που κατά τα άλλα ισχυρίζεστε ως Αρχή ότι την επιδιώκετε.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποιοι και γιατί δημιούργησαν τον ιό και τις μεταλλάξεις του. Τι παιχνίδι του κεφαλαίου παίχτηκε με τις φαρμακευτικές, τα πειραματικά και θανατηφόρα εμβόλια μάσκες τα αντισηπτικά και την τεχνητή κρίση. Θα πρέπει να κάνετε χαρακίρι που ακόμα πιστεύετε στη ψευτονομιμότητα-απάτη τους φορώντας τις μασκούλες και παίζοντας το παιχνίδι τους. Γίνεστε πιονια των καπιταλιστών από την τύφλα και την ανοησία σας. Οι απεργοι υγειονομικοί σε αναστολή περιμένουν ακόμα να τους υποστηρίξετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ