BINTEO Δυο επτάμετρα πεύκα τοποθετήθηκαν στην πλατεία δίπλα από το Δημαρχείο Κω

19
2675

BINTEO Δυο επτάμετρα πεύκα τοποθετήθηκαν στην πλατεία δίπλα από το Δημαρχείο Κω

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ωραια τα πευκα σας. Με την ιδρυση του εσπερινου λυκειου και του ειδικου λυκειου τι θα γινει;

  1. 0ΛΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΣΙΔΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ? Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ…….???????

  2. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.Α ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕ,ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.

  3. Γέλιο και κλάμα συναλλάζονται
    στα μάτια σου και γίνονται ένα
    γελάς αντί να κλάψεις- κ άλλοτε
    γελάς με μάτια δακρυσμένα.
    Γ.Δροσίνης.

  4. Μετά το κράξιμο που φάγατε αναμενόμενο ήταν να φυτέψετε δυο δεντράκια για τα μάτια.. τη συνέχεια να δο9ύμε

  5. Στον αρχαιολογικό χώρο δίπλα απ το νυχτερινό κέντρο»»Απόπλους»» στο ψαλίδι ας πάει η υπηρεσία Πρασίνου να καθαρίσει τα χόρτα που έχουν φτάσει 2_3 μέτρα.Βγαινοντας απ’ το δρόμο του γηπέδου δεν υπάρχει ορατότητα!!!! Πηγαίνουμε τα παιδιά μας στις δραστηριότητες τους και ρισκάρουμε τη ζωή μας….

        • εισαι ασχετος. η αρχαιολογια τωρα και παντοτε απαγορευει να καθαριζονται οι αρχαιολογικοι χωροι απο αλλους.
          μονο κατοπιν συμβασης και με την επιβλεψη της αρχαιολογιας.

  6. Μαζί με το αφέψημα ο πελάτης να παίρνει και μία ‘συναλλαγματική ακάλυπτη’.

  7. Μπραβο στον υπευθυνο! Πρωτη φορα συμβαινει κατι αναλογο απο τον δημο! Μακαρι να καλυψετε με τον ιδιο τροπο καθε κενη θεση δενδρου σε ολο το παραλιακο μετωπο ,γυρω απο την μαρινα και στους κεντρικους δρομους αρχικα.Ας ομορφυνουμε την πολη μας -το νησι μας

  8. ελιές παιδιά, ελιές, φυτέψτε ελιές , μη χάνεστε, ελιές κα μόνο ελιές!!!! Να πηγαίνουν οι αθίγκανοι ( επιστημονική ονομασία, οχι αστεία) να μαζευουν!!!! Τώρα, εαν κατεβουν και οι γύφτοι απο το δημαρχειο να μαζέψουν, αυτό ειναι άλλο καπέλο!!!!

    • φαε κανενα μπακλαβα να γλυκαθεις, γιατι με τα εργα που κανει ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, θα εχετε πολλες πικρες στο μελλον.
      θα ειναι δημαρχος για πολλα χρονια.
      τερμα οι υβριστες ταξιδιαρηδες!!!

      • εαν ψάξεις να βρεις τα έργα του ΝΙΚΗΤΑΡΑ και της παρούσας δημοτικής αρχης θα απογοητευθείς!!! Για να μη λέμε όμως, λόγια του αέρα, γράψε μια λίστα με τα έργα και ανάρτησε την… θα βάλεις τα κλάματα μόλις τα δεις συνολικά!!! Λετε όλοι εργα, εργα , εργα… για πειτε κι εσεις τα έργα του Δημάρχου !!!! Κι ο Γκουσγκούνης έργα γύριζε!!!!

  9. Μπράβο δημαρχε!!! Μια που πηρες φόρα και κόβεις, λόγω γηραιότητας, τα παλιά δέντρα, να σου θυμισω οτι εκει στα δικαστήρια έχει ενα παλιό πλάτανο!!! Δεν τον κόβεις κι αυτο να βάλεις μια ελιά??? Τώρα πια….ευκολάκι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ