Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Κω συμμετέχει στο Παγκωακό Συλλαλητήριο για την υγεία

3
671

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ                                     Κως, 4-5-2022

 

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Κω συμμετέχει στο Παγκωακό Συλλαλητήριο για την υγεία που θα γίνει την Παρασκευή στις 11:30 έξω από το Νοσοκομείο της Κω.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δηλώσουν την έμπρακτη στήριξή τους στον αγώνα για καλύτερες παροχές υγείας από τις δημόσιες δομές του νησιού μας, με τη συμμετοχή τους στο Συλλαλητήριο και σε όποιες άλλες προσπάθειες ακολουθήσουν, γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και μας αφορά όλους.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτός ο δήμαρχος δεν μας αποκάλεσε τεμπελοσκυλα,κοπριτες,ενω ο δικος σου αισχρος μονο με βωμιες απαντουσε στους εργαζομενους.Και να ήταν μόνο αυτό;από που να ξεκινήσω και που να τελειωσω.Απο τα @ατ@βα……… από τις βρισιές στους εργαζομενους;απο τα σκουλήκια που αποκαλούσε τους κωους,απο τα ταξίδια πληρώνοντας τα οι κωοι;που δεν έλεγε καλημερα;τι να πρωτοθυμηθώ βρε καιμενε.Να γιατί εμείς οι εργαζόμενοι θα ξαναβγαλουμε δημαρχο τον νικηταρα.Ο δήμος έχει ησυχάσει από τους @@α……

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΕΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΑΣ.ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ