ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πάνω από 50 προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων για φέτος… 275 επισκέπτες στην Κω χθες από τη 2η προσέγγιση

10
1700

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Πάνω από 50 προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων για φέτος,,, 275 επισκέπτες στην Κω χθες από τη 2η προσέγγιση

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΛΤ, Χαράλαμπος Ναβροζίδης μας λέει περισσότερα…

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βαρεθηκαμε την προπαγανδα σασ. τι θελετε να μασ πειτε οτι οι τουριστεσ απο τα κρουαζιεροπλοια θα μασ σωσουν ?????? Ουτε λιμανι για να προσαραξουν δεν εχουμε. σε ιγο θα βγαινουν στο λιμανι κολυμποντασ εχοντασ τα ρουχα τουσ σε πλαστικεσ σακουλεσ να μην βρεχοντε για να τα φορουν μολισ πιασουν στερια. εκει θα τουσ περιενουν τα κομαντο μασ και θα τουσ συλαμβανουν περνοντασ τουσ για λαθρο. ειστε απιστευτοι ολοι σασ. μασ τελειωσατε οικονομικα ψυχικα και σωματικα. τιποτα δεν μπορει να μασ σωσει εκτοσ απο ενα θαυμα ! και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι εμεισ δεν καναμε τιποτα να τουσ σταμετησουμε πριν μασ αποτελειωσουν.

    • Ευτυχως κωε που τα εκανε ο κυριτσης ολα τελεια επι θητειας του.Αφησε το λιμάνι με καπλαμαδες

      άφησε το πόρτο ρημαγμενο με το σεισμό.Τι να πω για τον κυριτση!!!! Ευτυχώς το λαχείο που υπήρχε,δεν θα το ξαναδουμε.

    • Αυτά τα Κρουαζιερόπλοια μπορούν να δέσουν στο λιμάνι που έχουμε. Σε αυτό επί σειρά ετών έδεναν και πολύ μεγαλύτερα!! Το αν θα δέσουν ή όχι και το πώς θα αποβιβαστεί ο κόσμος είναι καθαρά επιλογή του καπετάνιου. Η κρουαζιέρα είναι ένα επιπλέον έσοδο για την τοπική κοινωνία, τώρα αν εσύ δεν θέλεις, φάε τα ρούχα σου και καλή χώνεψη.
      Αυτά για να καταλάβει ο κόσμος ποιος κάνει προπαγάνδα.

  2. η Διοίκηση του ΔΛΤ να ενημερώνει τον Εμπορικό Σύλλογο, ώστε τα καταστήματα να είναι ανοικτά (όσοι θέλουν) ! Σχετικά με την εστίαση ελάχιστα καταστήματα έχουν ανοίξει !!! Το κλίμα είναι υποτονικό, ειδικά μπροστά από το λιμάνι παρακμιακές καταστάσεις !!!
    Ανέτοιμη η Κως και ο Δήμος !!!!

  3. Φτιάξατε το λιμάνι και δεν υπολογίσατε βρε να το μεγαλώσετε να έρχονται να αράζουν και κρουαζιερόπλοια … ντροπή μεγάλη να βλέπεις να βγάζουν τους επισκέπτες έξω με βάρκες … και αντί να ντρέπεστε όλοι οι πρώην και η νυν καμαρώνετε γιατί ήρθαν 2 κρουαζιερόπλοια … δείτε τα γιατί δεν θα τα ξαναδείτε … μιλώντας με ανθρώπους που βγήκαν από το κρουαζιερόπλοιο και έφτασαν στην επιχείρησή μου , πραγματικά ντράπηκα πολύ … εσείς οι υπεύθυνοι ??? Μα τι ρωτάω … φυτέψτε καμιά ελιά να τρώμε …

  4. Ας ενημερώσει κάποιος την αντιδήμαρχο τουρισμού ότι το έργο του δρόμου στο Τιγκάκι σταμάτησε γιατί δεν υπάρχουν πλάκες!!! Τελειώσανε και ο εργολάβος δεν πρόλαβε να παραγγείλει!!!!

  5. Μαυρο χάλι η πολεμική σκάλα..καλώδια και σωληνες ακόμα χυμα, παρατημένα φωτιστικά σπασμενα 2 χρονια τωρα, λαγουβες και νερα στη φωτο που είναι η φυλαξη ….ΝΤΡΟΠΗ..

  6. Το νησί αυτή την στιγμή μου θυμίζει Ουκρανία απαράδεκτη κατάσταση την στιγμή που υπάρχουν τουριστες όπου και να πας βρωμα και μπάζα αναλάβετε τις ευθύνες σας κύριοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ