Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Ζητάω συγγνώμη από τους συνδημότες μου που όλα αυτά τα έργα προς το παρόν «παγώνουν», επειδή δεν ψήφισαν την επιχορήγηση οι σύμβουλοι της μειοψηφίας

18
4713

Δήλωση Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

 

Με πραγματική λύπη, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είδα τους συμβούλους των παρατάξεων της μειοψηφίας να μην ψηφίζουν την τροποποίηση της συστατικής πράξης του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. για την αύξηση κατά 300.000 € της επιχορήγησης του Δήμου στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ζητήσαμε την αύξηση της επιχορήγησης για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αναγκαίες εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των βρεφονηπιακών σταθμών και των αθλητικών χώρων του νησιού μας.

Έργα που μας ζητήθηκαν από τις διευθύνσεις των βρεφονηπιακών σταθμών, από τα αθλητικά σωματεία, από τους συναδέλφους της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τους πολίτες του νησιού.

Πρόκειται για έργα τα οποία είναι έτοιμα να υλοποιηθούν.

Η μη ψήφιση του θέματος από τις άλλες παρατάξεις, άρα και η μη έγκριση της αύξησης της επιχορήγησης, ανατρέπει τον σχεδιασμό μας.

Έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι με ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες.

Ζητάω συγγνώμη από τους συνδημότες μου που όλα αυτά τα έργα προς το παρόν «παγώνουν».

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εντέλει θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες της Κω γιατί τους στερούν έργα που είναι τόσο αναγκαία και χρήσιμα.

Και γιατί στο όνομα μιας στείρας αντιπολίτευσης να μην ψηφίσουν ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει ομόφωνη θετική ψηφοφορία.

Η στάση τους προκαλεί βαθιά απογοήτευση, όχι μόνο σε εμένα ως Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, αλλά πρώτα από όλα στους συνδημότες μας.

Στους μικρούς αθλητές και στους γονείς τους, σε όλους τους φίλους του αθλητισμού, αφού η αύξηση της επιχορήγησης θα διοχετεύονταν σε αναγκαίες εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών χώρων, οι οποίες θα καθυστερήσουν.

Δυστυχώς, οι σύμβουλοι της μειοψηφίας εκμεταλλεύονται την έλλειψη πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπονομεύουν χρήσιμες αποφάσεις για την κοινωνία μας.

Πρέπει να καταλάβουν, εκτός και δεν τους ενδιαφέρει, ότι δεν χωρά αντιπολίτευση σε τέτοια θέματα.

Ότι δεν χωρούν εκπτώσεις στον αθλητισμό και στα παιδιά μας, ειδικά μετά την πανδημία.

Με την στάση τους οι μόνοι που χάνουν είναι οι συνδημότες μας.

Παρόλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, όσα εμπόδια κι αν δημιουργούν.

 

 

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΙΩΣ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΝ.

  2. Ετσι και αλιως αυτο έκαναν κΑι Επι καισαρλη,το ίδιο κάνουν και τώρα.Βριζουν στα συμβούλια,κοφτουνε οποτε τους αρέσει.Γιαυτο κύριε χατζηχριστοφη δεν πρέπει να τους παίρνετε στα σοβαρά.Εδω δεν υπολόγισαν το νησί την πενταετία που διοικουσαν,και το πήγαν εκατό χρονια πισω.Παιρνετε αποφάσεις χωρίς αυτούς,όπως και οι κωοι τους στείλαμε αδιάβαστους.Τώρα να δεις τι ……. θα φάνε.

    • Φαε την μπανανα σου Κοψιμια μαιμου…
      μετα θα σας εχουμε γλαροσουπα….
      ο χρονος σας τελειωσε…..
      Υ,Γ,οσο για τον κυριο προεδρο σε λιγο δεν θα τον γνωριζει ουτε θυρωρος του Τριοροφου!!!!!!

  3. Δηλαδή Παναγιώτη όταν αυτοί οι κύριοι δεν υπογράφουν δεν πρέπει να προχωράνε τα έργα.Λαθος.Είστε πλειοψηφια,και πρέπει να το ψηφιζετε εσεις.Δηλαδη για μονο και αυτούς πρέπει να σταματάνε τα έργα; Το νησί έχει αλη εντυπωση για την δημοτική αρχή,και δεν πρέπει να πέφτετε στην παγιδα.Εχετε αλαξει την εικόνα του νησιού προς το καλύτερο.

  4. ΜΙΣΟΣ,ΚΑΚΙΑ,ΔΙΧΑΣΜΟΣ,ΦΑΣΙΣΜΟΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ.ΠΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΑΛΗ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ @ΑΙ@ΟΥΡΙΑ.

  5. Ποιοι είναι αυτοί πού δεν ψήφισαν ονόματα να μάθει ο λαός!!! Γιατί έτσι σας περνει όλους η μπάλα!!!

  6. ΑΣΧΕΤΟΣ… ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Ο ΔΟΠΑΒΣ Ή Ο ΔΗΜΟΣ; ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΦΤΕΤΑΙ… ΕΡΕΎΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΙΖΕ ΣΤΑ ΜΜΕ… ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ… . ΕΣΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ; ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ…..
    ΑΡΚΕΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…..

  7. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Κ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ

  8. Με τον κ@λ@νομο του Τσιπρα, δυστυχώς δεν μπορούν να ψηφιστουν. Είσαι δημαρχία και δεν έχεις πλειοψηφία. Για φαντάσου τι θα γίνει με τις εθνικές εκλογές. Για αυτό γρήγορα αλλαγή εκλογικού νόμου. Δεν είναι καιρός για πειράματα με επικίνδυνους. Το ζήσαμε με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

  9. αν δεν σας ψηφιζουν ουτε η δικησας συμβουλη τι πληοψηφια ειστε για κλαματα δεν τα βρισκετε ουτε μεταξη σας τωρα και θελεται να τα ψηφισουν η αλοι για να περασουν τοσο καιρο πος περνουσαν κ…. παναγιωτη ηπαμε …….???

  10. ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  11. Όλες αυτές οι παρεμβάσεις γίνονταν από το Δήμο,με μελέτες και αναθέσεις ή με το προσωπικό του δήμου, Αυτό δεν το ξέρει ο κος Χατζηχριστοφής; Οι απλοί πολίτες ίσως δεν το γνωρίζουν …οκ,ας το μάθουν και οχι να τους δίνουν ότι πληροφορίες θέλουν μέσα από δελτία τύπου

  12. ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.
    ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΚΟΥΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ