Δήμαρχος Κω: «Μετά από πολλά χρόνια η Κέφαλος ξανά φωτίζεται όπως της αξίζει»

19
1762

Θ. Νικηταράς: : «Μετά από πολλά χρόνια η Κέφαλος ξανά φωτίζεται όπως της αξίζει»

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε δήμαρχε δεν σας υποστήριξα,αλα τωρα σας δίνω σαν γνήσιος κεφαλιανος τον λόγο μου,ότι όχι μόνο εγώ,αλά και θα παρασυρω πολους κεφαλιανους να σε υποστηρίξουν.Εσυ δεν μιλάς με λόγια αλά με πράξεις.Δεν θέλω να αναφερθώ για τον κυτιτση που ψήφισα.Δεν έχει λόγο.

  2. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ Ι-KOS ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ!! ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ!! ΟΤΙ ΒΑΛΑΝΕ 2 ΛΑΜΠΕΣ LED ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΩΡΑ…. ΓΕΛΑΩ ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΑΩ!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ «ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ» ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ…. ΚΥΡΙΟΙ ΟΚ… ΑΠΛΩΣ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΣΟ!!! ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  3. Δήμαρχε ,την ημέρα έχουμε φώς από το ήλιο ,το βράδυ δεν βλέπουμε , εσείς βρεθήκατε μέρα στη Κεφαλο και δεν είδατε τά σβησμένα φώτα τού περιφερειακού δρόμου , που δεν ανάβουν ούτε τό ένα τρίτο, και δεν είδατε ούτε και τά φώτα από τό Ζευς το ξενοδοχείο μέχρι στο Χριστό, και δεν είδατε και τον δρόμο σε τι χάλια βρίσκεται.

  4. Δήμαρχε μας δουλεύεις??? Άλλαξαν μερικά φώτα και μας το κάνεις διαφήμιση? Δεν βάλατε αλλα αλλάξατε κατι φωτιστικά πιο παλαιά!!! Επρεπε να κάνεις και μια βόλτα μέρα να δεις και τα σκουπίδια και τους αγροτικούς δρόμους ποσο χάλια είναι!!! Και να δεις και μερικούς υπαλλήλους που γυρνάνε με τα αυτοκίνητα του Δήμου για καφέδες παρκαρισμένα εξω από μερικά καφέ!!!!

  5. τώρα δηλαδή είστε περήφανοι που εν έτει 2022 βάλατε φωτισμό και το κάνατε θέμα για να πάρετε συγχαρητήρια…μπαγλαμαδες!!! Όχι πως οι άλλοι ήταν καλύτεροι…αλλά να ‘χαμε να λέγαμε!!!

  6. Προς κεφαλιανο που θέλει να λέει ότι είναι, μάλλον δεν ζεις στην κεφαλο φίλε μου ,για να μην βλέπεις τα χάλια μας ,ή, θα πρέπει να ανήκεις και εσύ στη ΔΟΥΜΑ.

  7. Δημητρακι εσυ μας ελεγες οτι ο κυριτσης 5 χρονια ηταν εργο μηδεν.
    Το ξεχασες;
    τωρα κατι κινειται!!

  8. Βρε καλώς τον… που ήτανε χαμένος αυτός ;;;;; Παενε βρε παιδί μου σπιτάκι σου.. παρε και της γλάστρες που κουβαλάς όπου πας μαζί σου

  9. εβαλε 5 λαμπες μεσα σε 15 μερες και κατι εγινε….δεν υπαρχει πλεον δρομος χωρις 25 λακουβες ανα 50 μετρα, δεν υπαρχει λιμανι, δεν υπαρχει φωτισμος απο την αντιμαχεια μεχρι την κεφαλο διοτι καποιοι καποιοι απλως απελεξαν να βαλουν στην τσεπη τους τα λεφτα…εδωσαν ποσα λεφτα για την κωλονεσ και ουτε για αστειο να δουλεψουν….ζουμε σε μια χωρα οπου 2022 δινουμε συνχαριτηρια σε αυτους που εβαλαν μερικες λαμπες! δεν εχω να πω κατι παρα μονο ντροπη διοτι ξεκαθαρα δειχνετε θεληση οταν πλησιαζουνε εκλογες! μια μεγαλη ντροπη ο δημος κω και κατα επεκταση η ελλαδα!

  10. Για πες εσύ κύριε ζερβε ο πρώην άνθρωπος για να μην τον κατονομασω με τα χειρότερα λόγια που ήταν δημαρχος τι εκανε οχι μονο στην κέφαλο αλά σε ολόκληρο νησι;ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.Ο πρωην ήξερε να βρίζει πολίτες,να λέει τους εργαζομενους κοπροσκυλα,να κατεβάζει τα π@@@@@@@ στους πολίτες,να έχει ένα τουριστικό νησι παγκόσμιου φημης να βρωμάει,να μην έχει φωτισμό σε όλο το νησί,να μας βρίζουν οι τουρίστες ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΒΕ για το χαλι του νησιού.Και είχες το κυριτση να μας λέει ότι εγώ αποφασίζω και εγώ δίνω εντολές.Σε ποιον αιώνα ζούμε ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΒΕ.Τι θέλουμε δηλαδή δημάρχους τύπου πουτιν και ερντογαν;Μηπως πρεπει να ντρεπομαστε ολοι για το χαλι της πενταετιας κτριτση;ΚΑΙ όχι οποτε εγω θα σας λέω ποτε θα έρθετε,όπως έκανε ο κυριτσης.Οι κωοι βλεπουν και ακούν το τι κάνει αυτή η δημοτική αρχή.Εσυ ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΒΕ δεν βλέπεις τα εργα που γινοντε σε όλο το νησί;η εμείς δεν βλεπουμε!!!!!Θα σου πω και κάτι αλο,κατεβα στην πόλη να ακούσεις τι λένε για την δημοτική αρχή Νικηταρά.Μην περιμένετε με κυριτση να ξαναδείτε δημαρχεία.Αυτο το λένε οι κωοι πολιτες.

  11. Λεει ο δημαρχος οτι ειχαν να αναψουν οι λαμπες χρονια, καλα μετα απο 3 χρονια στο τιμονι του Δημου τωρα ακομα τα ειδε αργησες πολυ ΔΗΜΑΡΧΕ…Δεν ξεγελας κανεναν παρα μονον τους εμμισθους πολεμιστες

  12. καλα σας τα λεει η κεφαλος οι πρωην ηταν εξαφανισμενοι 5 χρονια κ τωρα ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ σας φτιαχνει οτι μπορει ο ανθρωπος μεσα σε ουτε 2 χρονια εχετε κ παραπονο αλλα τι να σας πω,, κεαλοιανοι ειστε!

  13. ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡ
    ΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΦΑΚΙΣΤΑΡΙΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 75%.ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΧΑΣΩ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΠΟΦΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.

    • Να σε ρωτήσω…δεν πιστεύω να φοράς χάντρα για το μάτι πάνω σου!
      Ερευνες δείχνουν ότι ματιάζονται εύκολα μόνο όσοι διαθέτουν υψηλότατο IQ..

      Υ.Γ Εχεις μεγάλη αγωνία για τις εκλογές…καλό είναι αυτό..
      Ξεκίνα να βλέπεις τον Κυριτση στον ύπνο σου ..

  14. Κύριε, επειδή μου απάντησες προσωπικά στα σχολια που έκανα θά σου πω λοιπόν ,α) ότι τα σ@.. ότι και το φ@…. ,
    β) εγώ ψήφισα το κρασί κανένας γ) δεν φταίει ο εκάστοτε δήμαρχος , αλλά εμείς οι συνχωριανοι μου ,αλλά πιστεύω στις επόμενες εκλογές να μην βρουν ούτε ένα σύμβολο και δ) πιστεύω να φτιάχτει μια ομάδα από ισχυρούς ….και να διεκδικουν……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ