Καταδίκη 1 έτους φυλάκιση με αναστολή για τους δύο κτηνοτρόφους | Βρέθηκε κτηνοτρόφος που θα αγοράσει όλα τα ζώα τους

16
14558

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

«Σολομώντεια λύση» φαίνεται πως έδωσε το δικαστήριο Κω στο θέμα της «μη τήρησης κανόνων ευζωίας» σε παραγωγικά ζώα, με κατηγορούμενους δύο ηλικιωμένους κτηνοτρόφους στην Κω, οι οποίοι και τελικώς καταδικάστηκαν από κοινού με φυλάκιση ενός έτους (έκαστος), με αναστολή.

Επιπλέον κρίθηκε ότι δεν θα μπορούν πλέον να ασκούν το επάγγελμα του κτηνοτρόφου, ενώ βρέθηκε ήδη ενδιαφερόμενος κτηνοτρόφος για την αγορά όλων των ζώων που είχαν στην κατοχή τους.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου έκαναν δηλώσεις.

Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Παναγιώτης Αβρίθης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η απόφασή του να μην μιλήσει στα ΜΜΕ τοπικά και πανελλαδικά πριν την εκδίκαση της υπόθεσης ήταν συνειδητή σεβόμενος τις αρχές του δικαίου και τη νομική δεοντολογία.

Ενώ αισθάνεται δικαιωμένος με την μη μετατροπή της κατηγορίας σε κακούργημα και την προφυλάκιση των δύο κτηνοτρόφων όπως ήθελε η άλλη πλευρά.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το καλο ειναι οτι δεν μπορουν να εχουν ζωα πλεον αλλα υπαρχουν πολλοι ακομα που πρεπει να ελεγχθουν.

  2. ΑΝ ΔΩ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ?
    ΠΟΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  3. To να κάνει και δηλώσεις ο Αντιδήμαρχος, ξεπερνά κάθε όριο ευθιξίας !!!

  4. Τόσες ψυχες χάθηκαν και ο κ.αβριθης δηλώνει ευχαριστημένος με την απόφαση…σα δεν ντρεπόμαστε…πως γίνεται να ζούμε σε τόσο απάνθρωπο κόσμο θεε μου..κρίμα οι ψυχούλες που χάθηκαν τόσο βασανιστικά…δεν θα πρέπει να υπερασπιζεται κανένας τέτοιους ανθρώπους τέρατα…ζωές χάθηκαν…έλεος.

  5. Έπεσαν στα μαλακά. Κατά τα άλλα η κακοποίηση ζώων έχει βαριές ποινές. Αυτή δεν ήταν ποινή ήταν χάδι. Σιγά μην τους τράβηξαν το αυτί τους και ιδρώσει. Σκοπός είναι να τιμωρήσουν παραδειγματικά και τους άλλους που τα δένουν στους αρχαιολογικούς χώρους και στα οικόπεδα.

  6. Its a crying shame. All of it. How can somebody, who is working at the municipality in order to look after the animals on this Island,defekt those people and their actions??? I hope you will meet yourself in the future. And for the farmers and you,god is/was watching you and your actions. Even if you cross yourselves a million times while passing a church.

  7. Οι αρμόδιοι που μοιράζουν τίς επιδοτήσεις πότε έλεγξαν τελευταία φορά τούς κτηνοτρόφους εάν σταυλιζονται τα ζώα τους, σέ τί κατάστασης είναι,πόσα είναι;οι περισσότεροι ασχολούνται με άλλες δουλειές και τά ζώα τά έχουν μόνο για τίς επιδοτήσεις και μπορεί να περάσουν και μέρες για να πάνε δούνε τα ζώα τους πού βόσκουν ανεξέλεγκτα στους ελαιώνες των συγχωριανών του.Παρακαλω πολύ τους αρμόδιους νά πράξουν τα δέοντα , προτού πιάσουμε τά όπλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ