ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Νέα πτώση δέντρου επί της Ελ. Βενιζέλου – Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα…

8
1715
(Πτώση δέντρου, Ελ. Βενιζέλου και Κοραή)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Για τη νέα πτώση δέντρου, αυτή τη φορά επί της Ελ. Βενιζέλου (λίγο πριν τη διασταύρωση με Κοραή), μας μίλησε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Σταμάτης Καμπουράκης.

(Πτώση δέντρου, Ελ. Βενιζέλου και Κοραή)

Εργασίες εκρίζωσης πρέμνων στις οδούς Ελ Βενιζέλου και Αρτεμισίας από την υπηρεσία Πρασίνου και το Εργοτάξιο

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαι περίεργος να δω αν ξεχειλίζουν τα σ…. θα πάτε να τραβάτε βίντεο και να βγάζετε δελτίο τύπου;; Σας βαρεθήκαμε πια κατά Τρις και λίγο φωτογραφίες βίντεο δελτία τύπου του κ@λου

  2. Έχω ένα χωράφι χερσο στου Σταύρου το Πέραμα προς τα αντιμαχειτικα. Ζητάω εδώ και καιρό έχω κάνει και σχετικό αίτημα στην διεύθυνση περιβάλλοντος παρουσία κ.καμπουρακη και πετρη για να φυτέψουν καμία ελιά αλλά ακόμα τίποτα έκαμα και γεώτρηση, έχω πάρει και λιπάσματα, κοπριά από το στάβλο,είναι όλα έτοιμα μόνο τις ελιές περιμένω!

  3. το εργοταξιο δεν ειναι ιδιοκτησια σας.
    Εναι για τον κοσμακη!!
    Μην το ξεχνας εσεις και οι πολιτικοι σας προισταμενοι!!

  4. Δεν μπορούμε να περπατήσουμε στα πεζοδρόμια πλέον. Γιατί να βάλουν τόσα μεγάλα δέντρα με ρίζες τεράστιες πάνω στα πεζοδρόμια; Σε ορισμένα σημεία οι ρίζες είναι τεράστιες και βγάζουν τα πλακίδια του πεζόδρομου!!! Θέλουμε πεζοδρόμια ελεύθερα και όχι πεζοδρόμια που το μεγαλύτερο μέρος του είναι από δέντρα και μεγάλους κορμούς!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ