ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Παρουσία των τοπικών αρχών η κοπή της Βασιλόπιτας των Συνοριοφυλάκων Δωδεκανήσου

12
1921

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Παρουσία των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Δωδεκανήσου στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος κι έκοψαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης μαζί με τον Δήμαρχο Κω, παρευρέθηκαν ακόμη: η Επικ. της παράταξης Όραμα και Δράση, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, οι Πρόεδροι Κω, Πυλίου και Ασφενδιού κ.α.

Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί και κερδίζουν από δύο ρεπό και δύο γεύματα στης «Τσαμπίκας», είναι οι Νίκος Μανούσογλου και Θεόφιλος Κουλλιάς, το τρίτο φλουρί βρήκε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Π. Χατζηχριστοφής.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ..που φυλούν..μήπως ν αλλάξει η επωνυμία;
    Επειδή οι συνειρμοί παραπέμπουν σε προκεχωρημένα φυλάκιο,ουλαμούς, επανδρωμένα πολυβολεία,ενώ η μαύρη αλήθεια είναι άλλη.

  2. Ο κύριος Μηταράκης πάει στο Πακιστάν. Θα συζητηθούν θέματα νόμιμης μετανάστευσης.Πλεον η δουλειά των ανθρώπων στην φύλαξη των συνόρων θα γίνει ποιο εύκολη,θα περιοριστεί η παράνομη είσοδος.Καλη χρι

  3. Ακόμη βασιλόπιτες μετά από ενάμιση μήνα; Μέχρι του χρόνου θα κόβεται και οι μαζώξεις συνεχίζονται σε πείσμα του φονικού ιού .έτσι για το καλό παράδειγμα.

  4. Τελικά έχω παρατηρήσει ότι οποιο θέμα προβάλλεται για τους συνοριοφυλακες, τα ίδια σχόλια από τους ίδιους. Συμπέρασμα ότι ή ζαιοι είναι, ή αποτυχοντες του διαγωνισμού. Δεν γίνεται κάθε φορά τόσο μένος. Βγάζουμε την βρώμικη δουλειά, αφήνουμε τα λεφτά μας στην τοπική αγορά, παίρνουμε ένα μεροκάματο και κάνουμε όνειρα για οικογένεια. Γιατί τόσο μίσος; Γιατί τόση ζήλια; Έλεος, πέρασαν 2 χρόνια και κάθε φορά τα ίδια. Με ΑΣΕΠ έγιναν οι προσλήψεις. Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η γκρίνια. Κουράζει κάθε φορά που αναφέρεις κάτι για την υπηρεσία, να σχολιάζουν τα ίδια και τα ίδια. Θα ήταν καλύτερα να είμαστε άνεργοι; 150 οικογένειες τρώνε ψωμί. Έλεος, κοφτε το, κατάντησε αηδία. Δικά σας παιδιά είμαστε στο φινάλε στην πλειοψηφία.

  5. αυτοί είναι οι μελλοντικοί αστυνομικοί του νησιού μας. Μεταξύ αυτών αρκετά αξιόλογα παιδιά, συνεσταλμένα με κοινή λογική
    όμως….Βασικότερο όλων: Δεν έχουν εκπαιδευτεί παρά μια με δύο εβδομάδες διότι τις υπόλοιπες ήταν σε καραντίνα με τη σχολή κλειστή!!!

  6. Τι θα πει με κοινή λογική όμως; Συνοριοφυλακες προσληφθηκαν και όχι νομικοί ή υγειονομικοι. Απολυτήριο λυκείου, εκπλήρωση στρατιωτικής θητείας {καταδρομείς}, πτυχίο ξένης γλώσσας, διπλώματα οδήγησης αυτο/μότο, πολυτεκνια/τριτεκνια, ποινικό μητρώο. Αν αυτά είναι απλώς κοινή λογική για σένα προφεσορα/Μπακλαβα, για το υπουργείο είναι αρκετά. Φαίνεται όμως ότι γνωρίζεις άτομα και κάνετε παρέα. Κρύβεσαι στην ανωνυμία και βγάζεις χωλη. Άρα έχει δίκιο ο παραπάνω ότι είσαι αποτυχων ή αριστερός. Τέλος πάντων θα σου περάσει. Κρίμα γιατί κάποιοι θα σε θεωρούν φίλο τους. Μπακλαβα με την παραπάνω από κοινή λογική….. Τρομάρα σου…

    • Τι σαχλαμάρες τσαμπουνάς;όλοι αναλώνονται στην λάθος ονοματολογία

      Ξέρουμε όλοι τι γίνεται,πως δημιουργήθηκαν αυτές οι θέσεις,τι ανάγκες εξυπηρετούν..η δουλειά δεν είναι ντροπή,μέσα στο μπαράκι που ζούμε..και γω πήγα ρεσεψιόν και με βάφτισαν σεκιούριτι κουβαλώ και βαλίτσες..δεν λένε οι πιο πάνω κάτι Μ αυτό που σου τρώει σαν σαράκι.

  7. Τι πίνεις; Διαβάζω τι γράφεις και νόημα δεν βγαίνει. Έγραψες απλά, έτσι μέσα στο θολωμένο σου μυαλό. Ρεσεψιόν, σεκιουριτι, μπαράκι, ανάγκη που εξυπηρετούν… Ρε, κοφτε τα, καίνε τα εγκεφαλικά κύτταρα…. Αντε με τον καθένα προβληματικό δεν μπορούμε να πούμε κάτι και αμέσως η λαλακια απάντηση… Καμμένα μυαλά…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ