Χριστουγεννιάτικο παζάρι – Σάββατο σε Πυλί – Καρδάμαινα | Κυριακή σε Ζηπάρι-Αντιμάχεια

0
1955

Ο ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2021 σας ενημερώνει ότι:

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Πυλί στις 15:00. Θα ακολουθήσει το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πυλί στις 17:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ενότητας Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Αθανάσιου Πουλιού.

Επίσης το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Καρδάμαινα στις 16:00. Θα ακολουθήσει το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Καρδάμαινα στις 18:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα, την συμμετοχή της χορωδίας ενηλίκων του συλλόγου φιλών μουσικής «Αρίων» καθώς και την συμμετοχή της μεικτής χορωδίας ξενόγλωσσων συμπατριωτών μας.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Αθανάσιου Πουλιού θα παίξει Κάλαντα στις γειτονιές της Κω (Καζέρμα και Λαϊκά) ώρα 16:00

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Ζηπάρι στις 14:00. Θα ακολουθήσει το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ζηπάρι στις 17:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ενότητας Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Αθανάσιου Πουλιού.

Επίσης την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Αντιμάχεια(Μύλος) στις 16:30. Θα ακολουθήσει το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αντιμάχεια στις 18:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα και την συμμετοχή της χορωδίας ενηλίκων του συλλόγου φιλών μουσικής «Αρίων»  Η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Ακροβάτης»

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα με τήρηση κοινωνικών αποστάσεων και χρήση μάσκας.

Το παραπάνω πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε με νεότερο δελτίο τύπου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ