Στα ροζ το Δημαρχείο Κω – Δράση Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Κω

12
900

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, ο Δήμος Κω, σε συνεννόηση και συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω, υλοποιεί σχετική δράση ευαισθητοποίησης, η οποία απαρτίζεται από δύο μέρη:

  1. Τη φωταγώγηση του Δημαρχείου, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως και τα ξημερώματα της Τρίτης, με χρώμα ροζ, το οποίο είναι και το θεσμοθετημένο, για την ημέρα, χρώμα.
  2. Τη διανομή έντυπου υλικού και διακοσμητικής καρφίτσας, από τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω, σε κεντρικά σημεία της πόλης και των χωριών του νησιού, καθώς και τη συλλογή μηνυμάτων συμπαράστασης και αλληλεγγύης, προκειμένου να αποσταλούν σε δομές, όπου φιλοξενούνται γυναίκες, που νοσούν και που δίνουν τη μάχη τους, για να κερδίσουν πίσω τη ζωή και την αυτοπεποίθησή τους.

 

Η 25η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Κατά Του Καρκίνου Του Μαστού, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των γυναικών για την ασθένεια αυτή, η οποία, εάν διαγνωστεί έγκαιρα και σε πρώιμο στάδιο, μπορεί να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά, με τις πιθανότητες ίασης και αποφυγής εξάπλωσής της να αυξάνονται.

Για αυτό το λόγο, κάθε γυναίκα είναι χρήσιμο να ορίσει, σε ετήσια βάση, τη δική της ημέρα εξέτασης, ως δώρο ζωής για τον εαυτό της.

 

βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πουθενα σε όλο τον κόσμο δεν είδα σε ανάλογες εκδηλώσεις μπροστά από το δημαρχείο φωτογραφία του δημάρχου με σύμβολο του.Αξιος.Αλήθεια το θεωρεί έργο του;

    • Πολυ ζηλευεις βρε αδερφακι μου. Μια χαρα ειναι. Καθημερινες δρασεις για ολα. Τι ηθελες να καλοπερνα… και να κανει κρουαζιερες????

  2. Οκ τώρα έχουμε Δημοτική αρχή που κάνει έργα εκτός από ρουσφέτια..Χαχαχαχαχαχαχα,,βρε άντε κάντε κάτι για το νησί μας

  3. Ο δήμαρχος σας ρε παιδιά πεθαίνει για φωτογραφία!! Γιατί δεν του λέτε να πάει στο GNTM? Θα φέρει και νίκη στο νησί σας με τόσα μοντέλα που έχει η Δημοτικη αρχή!!!! Σπουδαίο έργο πάντως σας έκανε ο δήμαρχος σας. Δεν είμαι από Κώ αλλά με αυτά που βλέπω και διαβάζω καθημερινά είναι φωτογραφίες και από έργα τίποτα!!!! Ποσό λυπάμαι τους πολίτες που ζουν στην Κώ που θα πει χρόνια πίσω!!! GNTM 2022 με νικητή Δημοτικη αρχή

    • Εσυ ανωνυμε κουρκουβιαλε, σε αυτο το μερος ποθ φωτογραφηθηκε ο δημαρχος , πριν 2 χρονια ηταν κολαση. Κατεστραμμενο λιμανι. Βρωμια και δυσωδια. Τωρα εχουμε το καλυτερο λιμανι στην ελλαδα . Και εχουμε εναν εξαιρετικο δημαρχο. Και πανω απο ολα ανθρωπο.
      Το νησι αλλαξε οψη κουρκουβιαλε

    • …απλά είσαι ένας μίζερος και κομπλεξικός!! Πώς πάει το νησί, δηλαδή;
      Εσύ είσαι φραγκόκοτα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ