Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Για πρώτη φορά, η Κως φιλοξένησε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός | Συγχαρητήρια στον Νίκο Παπανικολάου, συγχαρητήρια σε όλους

14
1302

Για πρώτη φορά, η Κως φιλοξένησε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός. Το «Road to Muay Thai Grand Prix». Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη  επιτυχία με τη συμμετοχή  Κώων αθλητών που μας έκαναν όλους υπερήφανους!

Το άθλημα αυτό, η κοινωνία  μας το αγκάλιασε και το στήριξε εμπράκτως. Συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες του «Αmmos Beach Bar»  για τη σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αθλητικό σκηνικό!

Πάνω από όλα, συγχαίρω τους Κώους αθλητές μας και το προπονητικό team για την αθλητική παιδεία που υπέδειξαν  εντός και εκτός ρινγκ, προσφέροντας μας , μοναδικούς  γεμάτο θέαμα  αγώνες, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.

Συγχαίρω, τον πρωταθλητή μας Νίκο Παπανικολάου που  επάξια  κατέκτησε τον διεθνή τίτλο KGP, απέναντι στον πολύ δυνατό αντίπαλό του. Ο Νίκος Παπανικολάου δεν είναι μόνο πρωταθλητής εντός των ρινγκ, είναι πρωταθλητής στις καρδιές μας. Είναι ένας αθλητής που σέβεται και αγαπά τους συνανθρώπους του και το έδειξε με το να  προσφέρει το χρηματικό του έπαθλο, στο Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ, ενώ τα υπόλοιπα κέρδη του από τη διοργάνωση, θα διανεμηθούν σε οικογένειες του νησιού μας που έχουν ανάγκη.

Τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις,  σαν το «Road to Muay Thai Grand Prix», μας κάνουν όλους υπερήφανους, αναδεικνύουν τα αθλητικά ιδεώδη και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας!

Συγχαρητήρια σε όλους…!!

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μάθε λίγα πράγματα για την ιστορία του νησιού μας και μετά μπορείς να μιλάς.

  2. Έχουν γίνει ξανά και μεγαλύτερα παρόμοια γεγονότα στου κυπριωτη και στο artemis heaven αλλά εσείς μάλλον κοιμοσασταν

  3. Κύριε χατζηχριστοφη εφόσον δεν ξέρετε από αθλητισμό (πολεμικές τεχνες) θα ήταν καλό να μην μιλάτε έχουν γίνει στο νησί μας μεγαλύτερες διοργανώσεις.
    Πχ κυπριωτης heaven και για εμάς τους πιο παλιούς στο παγοπειο.
    Αλλά να λέμε όμως και τα σωστά εάν δεν υπήρχε ο Νίκος δεν θα γινόταν τίποτα εχθές ένα μεγάλο μπράβο του για την διαφήμιση στο νησί μας.

  4. Για πρώτη φορά φιλοξένησε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός? Μαζέψτε τον! Δεν ξέρει τι του γίνετε προσβάλει και την ιστορία

  5. Κυριε Παναγιωτη το ποσο κοστισε θα μας το πειτε; το απο που πληρωθηκε θα μας το πειτε; τις αναθεσειςνσε επισκευες,σε κλιματιστικα,κουρτινες στο δηρας θα μας τα πειτε; μηπως τελικα εχει δικιο ο κυριτσης για το που πανε τα λεφτα;

  6. Δείτε και το βίντεο να ακούσετε ωραίες λεξούλες που αναδεικνύουν το πολιτισμό μας….είστε τραγικοί τελικά

  7. Σας πόνεσε πολύ φαίνεται όλους εδώ τους ανώνυμους…Εύγε στους αρμόδιους όσοι ήμασταν εκεί παρακολουθήσαμε υπέροχους αγώνες που πραγματικά μας κράτησαν με αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό ακόμα και εμας που δεν είμαστε σχετικοί…Και συνχαρητηρια και στο παλικάρι για το επίπεδο του αντιπάλου που αγωνίστηκε φοβερός αγώνας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ