Κ. Καΐσερλης: Ο λαός της Κω μέσω των επιστημόνων του που συμμετείχαν στις εκλογές του Ιπποκρατείου Ιδρύματος απάντησαν στον υιό Μανούση

30
1160
Αγαπητοί φίλοι,
Ο λαός της Κω μέσω των επιστημόνων του που συμμετείχαν στις εκλογές του Ιπποκρατείου Ιδρύματος απάντησαν στον υιό Μανούση που επιχειρεί επί μία εικοσαετία να παραχαράξει την ιστορία.
Στις χθεσινές εκλογές του ΔΙΙΚΩ για την εκλογή του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου ο Νίκος Μανούσης υιός του αποστάτη Μανούση δεν εξελέγη!
Ήταν η απάντηση σε όσους απροκάλυπτα επιχειρούν να αλλοιώσουν τα ιστορικά ντοκουμέντα με σκοπό την αποκατάσταση της στιγματισμένης με την προδοσία ενός λαού μνήμης συγγενούς των!
Στην ουσία η μη εκλογή του δεν αφορούσε τον ίδιο ως επιστήμονα, αλλά την προσπάθεια του να επαναφέρει στην μνήμη και ίσως στην πράξη την διχαστική, αδελφοκτόνα με μίσος περίοδο.
Μια περίοδο που έκλεισε για πάντα μετά από μια 2χρονη νόθα διακυβέρνηση στην οποία συμμετείχε ο αποστάτης Μανούσης. Μετά από μια 7χρονη δικτατορία. Και μετά από την λαβωματιά του εθνικού μας κορμού στην Κύπρο!
Μια σκοτεινή περίοδο που έκλεισε με τους δύο ηγέτες, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου να διώχνουν για πάντα τον Βασιλιά και να αποκλείουν μια νέα αποστασία!
Ελπίζω το μήνυμα των εκλογών στο ΔΙΙΚΩ να το λάβει σοβαρά υπόψη η διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και οι τοπικές αρχές μας. Ελπίζω άμεσα να αποκαθηλώσουν την επαίσχυντη πλάκα που μας γυρίζει στην εποχή του διχασμού. Θα περιμένω με υπομονή λίγες ημέρες.
Φιλικά Κώστας Καϊσερλης

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να γυρισει πισω ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ.εσεις ολοι οι πολιτικοι ειστε ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ

    ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ρουφάτε το αιμα των φτωχών.ουστ λαμογια κλεφταραδες.

      • …τον εκλεγεί η Βουλή και όχι ο ΛΑΟΣ? Γιατί συνέφερε και το ΠΑΣΟΚ? Και γιατί δεν τον άλλαξε τον νόμο το ΠΑΣΟΚ? Άσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός ήρθε για μια φορά και τέρμα. Εσείς οι «δημοκράτες» γιατί δεν δώσατε την εκλογή στον «κυρίαρχο λαό»? Απλά είσαστε και εσείς για την ρεμουλα και την μίζα. (βλέπε συγχωρεμενο και άλλους). Τα ίδια ΣΚ@Τ@ είσαστε και χειρότερα. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

        • Στα πλαισια του δικαιωματος που μου δινει η Δημοκρατια μας…
          ειναι να γραφω στα @@@@ εσενα και την σαπια ιδεολογια σου φασιστακο!!!!

    • Κοιτα ο …»Βασιλευς » ΔΕΝ γυριζει …Ρε εδω οι υιοι αποστατων γυρισαν κα μας εσπασαν τα α….

    • οι Μάγοι των Ίνκας,ο Βασιλεύς των Ιουδαίων,ο Ραβίνος,ο Χίτλερ,ο Λένιν ,οι Θεοί του Ολύμπου,ο Άδης φυσικά για να σε φιλοξενεί.

  2. Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών
    Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
    Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
    Η γενιά που ακύρωσε τον κόπο και τη θυσία της γενιάς του πολέμου.
    Η γενιά που με το καλημέρα, έγινε η αιτία να χαθεί η Κύπρος.https://terrapapers.com/polytechnio-i-pio-achristi-genia-ellinon/

  3. Αν δούμε τις 10 καλύτερες οι πιο πολλές έχουν ΒΑΣΙΛΗΑ( Είναι φυσικό ελέγχει)
    Στη ΦΙΛΑΝΔΙΑ που έχει ΠΡΟΕΔΡΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο πρόεδρος εκλέγεται από το λαό κάθε 6 χρόνια.Στην Ελλάδα ίσως να μπορούσε να γίνει με το υπάρχων Συνταγμα αλλά οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ θα είχαν πρόβλημα γιατί πιθανόν θα τους ήλεγχε.
    ( Τώρα συμφωνούν και βάζουν κάποιον που τους βολεύει είναι εύκολο
    Κάνουν ότι θέλουν)

    • και μετά θα δούμε τι πρόσφερε η βασιλεία στην Ελλάδα. Το χειρότερο κακό είναι ότι χάσαμε την Κύπρο. Η προσφορά της βρετανικής κυβέρνησης το 1915 για την ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ της Κύπρου στην Ελλάδα, εφόσον η Ελλάδα θα συμμετείχε στον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων, παρά τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού Ελ. Βενιζέλου, προσέκρουσε στο όχι του Κωνσταντίνου, κουνιάδου του Κάιζερ.
      Τότε χάθηκε η Κύπρος ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Σε μια εποχή κατά την οποία η Τουρκία έτρεφε τις λιγότερες αξιώσεις από ποτέ.

  4. Και μαζί με την πλάκα.. Θα φορτώσω και τη διοίκηση….. Για …… , και τα δυο..

  5. Τελικά μπάρμπα Κώστα μέχρι τώρα σε λυπόμουνα που ……..Σε έβλεπα μα συμπάθια λόγο ηλικίας σου.Αρκετά όμως.Τελικά αυτό δεν είναι φασίσμός;Έγινες η εισουνα;Τι ακριβώς μας λες;Το κάθε ανθρώπινο πλάσμα είναι ο εαυτός του.Να μην κάνουμε εκλογές…τότε.Ξέρουμε τους γονείς όποτε τα παιδιά το ίδιο .Έλεος μαζευτε τον .

  6. Ποιους δημοκράτες έβγαλαν δηλαδή;Τους έχεις όλους φακελωμένους;Αρκετά πια.Όλοι έχουμε μυαλό και βλέπουμε και κρίνουμε.Δεν θελουμε καθοδηγητές κ.Κώστα.Ελεύθεροι σε ελεύθερη χώρα ζούμε και ελεύθερα σκεφτόμαστε.

  7. Χαιρόσαστε και καλά κάνετε που δεν εξελέγη ο κύριος Μανουσης, για τον πρόεδρο γιατί χαίρεστε? Για το επιστημονικό του έργο ή για το πολιτικό με άγονες γραμμές……κτλ κτλ την καλύτερη διαφήμιση κάνετε στον Μανουση να ξέρετε όσο ασχολείστε

  8. Αφού ψήφησε κ όλος ο μηχανισμός με παράνομες εγγραφές δεξιά κ αριστερά
    Συγχαρητήρια
    Καντε έλεγχο

  9. ΔΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΓΡΑΜΑΤΤΕΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΛΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ…..
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΤΕ………..

  10. Διχάσατε τον κόσμο με την υπόθεση Μανούση ξεθάβοντας παλιές ιστορίες.Η Ιστορία έκρινε . Τέλος. Εσείς που βγαίνετε και γράφετε σκεφτείτε και τις δικές σας ευθύνες.

  11. Καλά μιλάτε οι παραπάνω; Πάρτε τον φασίστα ,τον αντιδημοκρατη σπίτι σας τοτε να σας διοικεί…δεν φτάνει που είστε τυφλοί από ιστορία μιλάτε κιόλας;;;λαός που δεν ξέρει την ιστορία του καταδικάζεται να πεθάνει ..ο κ.μανουσης να ηρεμήσει με τον πατέρα του…καλά είναι …για να ηρεμήσει και η ψυχή του πεθαμένου!!

  12. Προκειμένου να μη εκλεγεί ο κ Μανούσης κατέβηκαν συντεταγμένα με συγκεκριμένες οδηγίες κ με παραποιημένους καταλόγους κ γραμμένους γνωστούς της παράταξης ολους τους πρώην κ νυν βουλευτές
    Τέτοια προκατασκευασμένη εκλογη δεν έχει ματαγίνει Ακόμα κ σκιάχτρα της δεξιάς επιστρατεύτηκαν Οι δικηγόροι τι λένε; Έγκυρες οι εκλογές ;;

  13. Μικρασιατης. Η δεξια και η βασιλεια, οι μεγαλοι καταστροφεις της χωρας!!

    Η ενωμενη δεξια του γουναρη εφερε πισω τον εξοριστο βασιλια που εγινε η αιτια της μεγαλης μικρασιατικης καταστροφης!!!
    Η φρειδερικη γνωστη για τις σχεσεις της με τον αμερικανο πρεσβη, ηταν ο καθοδηγητης του μικρου κωνσταντινου που εγινε αιτια για την πληρωμενη αποστασια την χουντα, την επιθεση ελληνων στον μακαριο, και τελικα την εισβολη των τουρκων και κατοχη της κυπρου.

  14. Μήπως το μήνυμα είναι ότι ο δικός σου, το δικό σου «παιδί» βγήκε πιο κάτω από το Μανούση;

  15. Αρκετα! Ακομα δεν καταλαβες ποσο κουρασες τον κοσμο; ποσο ο κοσμος σε ..βαρεθηκε; αντε με το παρεακι σου για τσιπουρα στην παραλιακη ταβερνα, αντε κανε κανενα μπανιο στη θαλασσα και παρατα μας, καημενε. Αλλωστε μεγαλυτερος αποστατης και πολιτικος σαλτιμπαγκος απο σενα δεν υπηρξε και ουτε προκειται να υπαρξει. Αντε, καημενε. Φιλακια και προσοχη…!

  16. Ο χρόνος είναι γιατρος; Η τιμωρός ; θα δούμε ο Διαγεγραμμενος τάχει μπερδέψει Ειδομεν

    Τα τάγματα που έφτιαξες λειτούργησαν επιστημονικά κ με χρωματα κόκκινα πράσινα μπλέ
    Άντε μια πενταετία χαμένη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ