Κώστας Καΐσερλης: Εκατοντάδες μηνύματα απλών ανθρώπων με ενθαρρύνουν να συνεχίσω μέχρι που αυτή η επαίσχυντη πλάκα γκρεμιστεί… (Οι ηγέτες του τόπου το θεωρούν υποδεέστερο πρόβλημα…)

17
1321

Διάβασα τις εξηγήσεις του κυρίου Νίκου Μανούση υιού του αποστάτη βουλευτή Σταμάτη Μανούση για την δήθεν προσφορά του στο νοσοκομείο της Κω και έφριξα!

Νομίζει ότι ζει την εποχή του 18ου αιώνα που οι δουλέμποροι με αντάλλαγμα χάντρες και βραχιόλια έπαιρναν τους άτυχους μαύρους της Αφρικής στοιβαγμένους στα καράβια για δούλους στην Αμερική!

Νομίζει ότι είμαστε βλάκες που δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο της εξιλέωσης του πατέρα του με την υπόσχεση ενός νοσοκομείου μετά το βαρύτατο εθνικό έγκλημα της προδοσίας της εντολής του λαού που οδήγησε στην Χούντα και στην διχοτόμηση της Κύπρου.

Νομίζει ότι θα ξεχάσουμε ότι επί υπουργίας του δολοφονήθηκαν φοιτητές, ότι απαγορεύτηκαν οι λαϊκές κινητοποιήσεις και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και έχει την εντύπωση ότι θα καταπιούμε την προδοσία ενός ολόκληρου λαού με δύο φωτογραφίες και τρεις επιστολές.

Πρόδωσε τον λαό, πήρε τα τριάκοντα αργύρια και ήλθε στην Κω να επιστρέψει χάντρες και μπιχλιμπίδια αντί να κάνει αυτό που έκανε και ο Ιούδας. Του έδωσαν το υπουργείο υγείας και μέσα σε πέντε μήνες αφού τον ξεζούμισαν τον έκαναν υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου αφού δεν κατόρθωσε να πείσει τους συμπατριώτες του ότι και αυτοί θα έπρεπε να ξεπουληθούν για μια υπόσχεση νέου νοσοκομείο!! Κατηγορεί τον τότε πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου που του επέστρεψαν κατάμουτρα τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας…

Με την χθεσινή επιστολή του κ. Νίκου Μανούση αντιλαμβάνομαι πλέον ότι η επίπονη και πολύχρονη προσπάθεια διαγραφής από το βιβλίο της ιστορίας της προδοσίας, που δεν ξεγράφεται, κρύβει πολιτικά και ενδεχόμενα οικονομικά συμφέροντα του ιδίου και της οικογένειας του,

Ταυτόχρονα θλίβομαι γιατί ένας άσχετος με την ιστορία της Κω διοικητής του νοσοκομείου στήνει πλάκα για έναν Ιούδα που ήρθε στην Κω μετά την προδοσία προσφέροντας ψεύτικες χάντρες για να μας πείσει ότι η εγκληματική πράξη του έγινε για το νέο νοσοκομείο. Τον πιστεύει εκτός και αν οι εντολές είναι άνωθεν, πράγμα που μας  πεισμώνει ακόμα περισσότερο.

Ζήτησα από τους ηγέτες αυτού του νησιού να προσδιορίσουν με σαφήνεια την θέση τους για ένα θέμα που αφορά το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Δεν με πειράζει που δεν πήρα απαντήσεις, αφού γι’ αυτούς είναι υποδεέστερο πρόβλημα.

Με ενθαρρύνουν όμως τα εκατοντάδες μηνύματα των απλών ανθρώπων να συνεχίσω μέχρι που αυτή η επαίσχυντη πλάκα που θίγει την δημοκρατική ιστορία του λαού μας ανεξαρτήτως κομμάτων να γκρεμιστεί από τον δημόσιο χώρο του δικού μας νοσοκομείου.

Φιλικά Κώστας Καϊσερλης

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι όλος ο κόσμος με τα αποθυμενα σου ασχοληται.Κρίμα μπάρμπα Κώστα.Ποιος να το περίμενε ότι θα καταντούσε έτσι.Κάποιο να σε βοηθήσει δεν έχεις;

  2. Κωστα θυμασαι τοτε που μπηκαν οι μπουλντοζες και γκρεμισαν τα αρχαια για να κτιστει η επεκταση του νοσοκομειου? Χρονια ε???

  3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΟΙ ΚΩΟΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΕΔΩ .
    ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

  4. Από την αγανάκτηση για τους ανίκανους που έδιωξαν τον Γιατρό μας εμείς θα την γκρεμίσουμε την πλάκα και αλίμονο σε αυτούς από την Διοίκηση που θα βρεθούν μπροστά μας. Πλησιάζει η ώρα

  5. Την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης στη Δημοκρατία πρέπει να την υπερασπιζόμαστε για τους πάντες. Προσωπικά είμαι νέα εκπαιδευτικός στο νησί και ο αγώνας που κάνει ο κύριος Καισερλής με έχει εντυπωσιάσει. Όμως ταυτόχρονα με προβληματίζει αυτή σιωπηρή αντίδραση των κοινωνικών φορέων και των συλλόγων που παρακολουθούν το θέμα λες και τα θέματα δημοκρατίας είναι προσωπική υπόθεση ενός ανθρώπου και όχι όλων μας.

  6. Προσπάθεια απόρριψης ιστορικών γεγονότων που είναι καταγεγραμμένα κ προσθήκη ψευδών αναφορών για ενίσχυση των αλλοκοτων σκέψεων
    Η ιστορία είναι καταγεγραμμένη δεν αλλάζει με συρραφή κ προσθήκη ίδιων απόψεων

  7. Η επί ένα μήνα μέχρι σήμερα επίμονη αλλά γενναία στάση του Κώστα Καΐσερλη αποκάλυψε τη σημασία της επαίσχυντης αποστασίας του 1965 (που κάποιοι ήθελαν να ξεχαστεί) με όλες τις δυσμενείς συνέπειες που αυτή προκάλεσε στον τόπο μας, γεγονός το οποίο έχει γραφτεί με μαύρα γράμματα στην πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας καθώς και το πασίδηλο των άκρως ιδιοτελών σκοπών εκείνων που επιμένουν να παραμένει αναρτημένη η μαρμαρόπλακα για τον αποστάτη Σταμάτη Μανούση στο Νοσοκομείο της Κω.

  8. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ »ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο Δ……………..» Κε Καϊσερλη βολευτηκατε ολοι,καλες εποχες με το δημοσιο παπανδρεϊκο τι τα ψαχνεις τωρα κατσε στο καφενειο σου…….., μην προσβαλλεις την μνημη ενος νεκρου οπου τον εκρινε ο λαος και ο θεος, και ο ανδρεας και ο μητσοτακης προδωσαν τον ελληνικο λαο πολλακις τι εγινε? οπου πας μαρμαρινες πλακες τους εχουν… και οπως λεω πολλες φορες ΤΚ18.

  9. Μπράβο στον Κο Καισερλη!
    Ένας Κώος που παλεύει για τα πιστεύω του σπάνιο πράγμα!!!!!!???
    Οι υπόλοιποι απλώς γεμίζουν τις βαθιές τσεπουλες τους και το βουλώνουν.
    Εδώ γκρεμίζεται το σύμπαν στο νοσοκομείο και δεν έχει ανοίξει μύτη. Κανείς δεν βγήκε να παραιτηθεί. Και γιατί να παραιτηθεί αφού περνάνε τα πάντα αβασανιστα οι Κωοι τοχουν βουλωμένο.
    Δήμαρχοι έπαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι σωματεία και σύλλογοι κάθε είδους….
    Όλοι προτιμούν τον βολικό καναπέ τους.
    Μπράβο λοιπόν σ’ έναν αγωνιστή!
    Ελπίζω να πάρουν θέση κι άλλοι επώνυμοι πολίτες στην αθλιότητα που έχει εγκατασταθεί και λύνει και δένει στον τόπο αυτό.
    35.000 Κωοι που βοσκετε;
    Σε τι λιβάδια;
    Τους επιτρέπετε ν αλωνιζουν και όχι δεν είναι αυτοί οι λύκοι κι εσείς τα πρόβατα μην βολευεστε****
    Μείνετε στον καναπέ κι όταν χρειαστεί να πάτε στο νοσοκομείο βρίστε και τους υγειονομικούς που θά βρείτε εκεί να εκτονωθειτε και πριν εγγαταλειψετε το ίδρυμα βγάλτε και μια σελφι μπροστά στην μαρμάρινη επιγραφή

  10. Ειναι ιδιον των ψυχιατρων να ζητανε συνεχως την επιβεβαιωση ,η’ κρυφοπασχουν απο ναρκισισμο και αρχομανια?

  11. …εδώ και κάμποσα χρόνια, οφείλω να πω όμως πως έχει απόλυτο δίκιο. Ο Κύριος Μανούσης «εξαγοράστηκε» και πολλοί της εποχής του έκοψαν και την καλημέρα παρόλο που ήταν φίλοι του! Ο Κύριος Μανούσης βοήθησε πολύ κοσμο και σε μια στιγμή κατέστρεψε ότι είχε προσφέρει.

  12. Ένας από τους παλιούς… συνδημοτες μας σε συζήτηση μεταξύ άλλων μας ανεφερε ότι ο Μανουσης τότε έκανε… δήμαρχο τον πατέρα Καισερλη… το θυμάται κανεις… η δεν μας αρέσει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ