254.200 ευρώ ενίσχυση του Δήμου Κω στο ΔΙΙΚ για επεμβάσεις αναβάθμισης του Μελάθρου και αναπλάσεως του περιβάλλοντος χώρου

12
1000

Στις 5 Αυγούστου 2021, στο Ιπποκράτειο Μέλαθρο, υπεγράφη Σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Κω κ. Θεοδοσίου Νικηταρά και του Προέδρου του ΔΙΙΚ κ. Αριστοτέλη Α. Παυλίδη, με βάση την οποία ενισχύεται το Ιπποκράτειο Ίδρυμα με το ποσό των 254.200 ευρώ προκειμένου να εκτελεστούν επεμβάσεις αναβάθμισης του Μελάθρου και αναπλάσεως του περιβάλλοντος χώρου.

Ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚ ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Καλλούδη καθώς και τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, για την εκπόνηση των σχετικών μελετών.

Ακολούθησε η εξαιρετικού ενδιαφέροντος ομιλία του καθηγητού της Ιστορίας της Ιατρικής κ. Στέφανου Γερουλάνου με θέμα: «Επιδημίες που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας», και η ομιλία του Αντιπροέδρου του ΔΙΙΚ ψυχιάτρου κ. Νικολάου Μανούση με θέμα: «Ένας χρόνος πανδημίας: ποιος είναι ο αντίκτυπος στην ψυχική υγεία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι γραμμάτια εξοφλούνται. Ο κάθε δήμαρχος μοιράζει χρήματα των δημοτών για βοήθεια αλλήλων.

  2. Όπως έκαναν τις μελέτες οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου υπάρχει και το ανάλογο προσωπικό να τις εκτελέσει. Γιατί η χορήγηση;
    Οι κύριοι αυτοί στο ΔΙΙΚ ας βάλουν και αυτοί καμμία χορηγία.

  3. Γιατί το λες;Κάποιοι θα τα φάνε πάλι.Η απορια μου πάντα είναι λένε τουλάχιστον σην υγεία των κορόιδων;Να είναι Καλα να μας ταΐζουν.

  4. Αλοιμονο μας περισευουν τα λεφτά ;Να μην τα δώσουμε στο ίδρυμα που έχει ταΐσει τόσους αργόσχολους;Α ρε Ξεφτηλες .

  5. Πεταμένα λεφτά σε ένα ίδρυμα που έχει προσφέρει δραματικά λιγότερα σε σχέση με τα χρήματα που έχει λάβει από την ίδρυσή του. Μόνο για τα χρήματα που έχουν χαραμιστεί για τον Κήπο από δωρεές θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί όλοι. Το αστείο είναι ότι αντίθετα κοιτάνε τον καθρέπτη και πιστεύουν ότι ανήκουν στους πνευματικούς ανθρώπους..

  6. Πετατε τα λεφτά του δήμου για την προεκλογική καμπάνια του Μανούση. Μετα την πλάκα στο νοσοκομείο, του ετοιμάζετε και προικα! Ειστε για κλάματα! Δημαρχεία της πλακας! Δεν μπορείτε να ιεραρχισετε τις αναγκε του τοπου σας! Παραιτηθείτε! Ειστε επικίνδυνοι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ