ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καΐσερλης: Εννιά χρόνια ήμουν στην παρανομία, τώρα θα φοβηθώ; Θα μείνω εδώ μέχρι να κατέβει…

36
5713

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Είναι γνωστό το πείσμα, το πάθος και ο δυναμισμός του πρώην Δημάρχου και Υφυπουργού Κώστα Καϊσερλη ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος για τρίτη μέρα έξω από το νοσοκομείο Κω με το πλακάτ στα χέρια.

Δεν είναι λίγοι οι περαστικοί και οι διερχόμενοι που σταματούν να συνομιλήσουν μαζί του και να του συμπαρασταθούν.

Ο ίδιος κάνει λόγο για διχασμό του λαού τον οποίο θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτοί που έλαβαν την επίμαχη απόφαση και να έχουν το θάρρος -όπως τονίζει- να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να την ανακαλέσουν.

Σε ερώτηση για το πόσο θα παραμείνει και πως δεν τον πτοεί ο καυτός ήλιος, ειδικά αυτές τις μέρες του καύσωνα απάντησε χαρακτηριστικά ότι εννιά χρόνια ήταν στην παρανομία εξαιτίας των συνεπειών της αποστασίας, με φίμωση, ξύλο,κυνηγητό, απαγορεύσεις… «τώρα θα φοβηθώ;»

Δηλώσεις συμπαράστασης έκαναν ακόμη ο  Μάνος Θεοδωρίδης και ο Σωτήρης Μπουζιώτας θυμίζοντας μας τα γεγονότα της περιόδου εκείνης «όταν στη Σταδίου και την Κλαυθμώνος κατέβαινε ένα εκατομμύριο κόσμος και σκοτωνόταν ο Σωτήρης Πέτρουλας είμασταν παρόντες, δεν μπορούμε να δεχτούμε μια τέτοια νομιμοποίηση»

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. της μαρμαρόπλακας του νοσοκομείου είναι ευκαιρία να μπει μια τάξη και στο νέο κοιμητήριο; Εκεί το «Εις μνήμην και τιμήν» δεν δικαιολογείται με τίποτα.

  2. Το ότι κάποιος κάνει αγώνα για τις πολιτικές επιλογές ενός ….πεθαμένου,τι να πει κανείς.Αρχίζω να συμπαθώ τους….ψεκασμένους.

  3. Σε ποια παρανομία εισουνα ρε Κωνσταντή;Ο πατέρας σου δήμαρχος ,εσυ 40 χρόνια δήμαρχος και βουλευτής-υπουργός ,δεν έχεις ούτε ένα ένσημο ,ωρα είναι να μας πεις ότι σε αδίκησε η κοινονια .Αλήθεια το εμβόλιο το έκανες;

      • Ψιτ.. να ξερεις οτι ο καισαρλης δεν ηταν απο αυτους που δεν περασαν απο το πολυτεχνειο και δηλωναν αντιστασιακοι. Ο καισαρλης εριχνε φειγ βολαν κατα της χουντας σε συνεργασια με κωους.

        • ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΚΩΣ – ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΑΠΟ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΑΞΟΝΑ ΚΩΣ – ΤΙΓΚΑΚΙ – ΜΑΡΜΑΡΙ. ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ.

  4. ρημαξατε τον τοπο απο την πολυ μασααααααααααααααααααα χαχαχαχα

  5. πάντα λες την αλήθεια, έτσι χρειάζεται για να μαθαίνουν οι νεότεροι. Αγωνιστής της δημοκρατίας σε όλα σου, για αυτό σε αγαπάμε.

  6. Τα κουτορνιθια τα αγραμματα τι να γνωριζουν απο ιστορια. Τους πηγαν μια μαρμαροπλακα και την κοτσαρανε στον τοιχο. Τι αλλο θα δουμε θεε μου. Ποσο πιο χαμηλα θα πεσουμε σαν χωρα???

  7. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΑΧΔΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΤΕ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ
    ΤΟΝ ΑΚΗ ΜΟΥ ΘΓΜΙΖΕΤΕ

  8. Πολλα συγχαρητηρια στον Δημοτικο Συμβουλο κ. Παναγιωτη Χατζηχριστοφη για την στήριξη του στον αγώνα του Δημαρχου Καισερλη . Ένας νέος πολιτικος πολλα υποσχόμενος

      • Μεγάλη προοπτική! Το παίζει δεξιός και τρέχει πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ του Κώστα! Αμφιβάλω αν καταλαβαίνει και ο ίδιος τι κάνει

    • Ο σημιτης σεκανε υπουργο. Αυτος καταστρεψε τους μικρους με το χρηματιστηριο. Ακομα μαζι του εισαι???

  9. Και κάπως έτσι ξεκινάνε οι αγώνες. Κάπως έτσι ενώνουν οι αδέσμευτος άνθρωποι τις δυνάμεις τους. Και τότε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ας το έχουν υπόψη τους οι άρχοντες του τόπου γιατι ότι σπέρνουν θα θερίσουν

  10. Η διπικηση τα έχει κάνει …..τα στο ιατρικο κομμάτι και τώρα εξάγουν την ανικανότητα τους και στην κοινωνια προκαλώντας περιττή και επικίνδυνη αναστάτωση με την πλάκα

  11. Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών
    Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
    Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
    Η γενιά που ακύρωσε τον κόπο και τη θυσία της γενιάς του πολέμου.
    Η γενιά που με το καλημέρα, έγινε η αιτία να χαθεί η Κύπρος.

  12. Όλοι μαζί. Ο Α! Γραμματέας, ο Δήμαρχος, το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην πόλη της Κω……… Άλλοτε στην εξουσία την οποίαν «υπηρέτησαν και γεύτηκαν καλά», μεταπήδησαν όπως και άλλοι εκμεταλλευτές του ΠΑΣΟΚ στον σφύΡΙΖΑ και εκει παρέμειναν;
    Τώρα σαν «αλλήθωρη νεολαία» προβαίνει σε πικετοφορία «διαμαρτυρόμενη» για ένα γεγονός του προηγούμενου αιώνα που έχει κρίνει η ιστορία. Ο «9 χρόνια στην παρανομία» λεγάμενος, πότε προλαβε και τάκαμε; Η χούντα ήταν 7χρονη. Τα άλλα 2 που τα βρήκε. Εκτός και αν ήταν σε ξερονήσι που έστελε η δεξιά του κολλητού του Παυλίδη για «τουρισμό» τους πατριώτες! Αχ! //////// μοναξιά!!!

  13. Κυβέρνηση Στεφανοπουλου Στις 17 Σεπτεμβρίου 1965 ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση,και στις 25 Σεπτεμβριου παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και από την Βουλή. Συγκεκριμένα, το νέο κυβερνητικό σχήμα υπερψήφισαν οι 45 ανεξαρτητοποιημένοι από την Ένωση Κέντρου βουλευτές, οι 99 της ΕΡΕ και οι 8 του κόμματος των Προοδευτικών, (μάλιστα το Κόμμα των Προοδευτικών συμμετείχε και στην κυβέρνηση, με τον Αλέξανδρο Καραθόδωρο), συγκεντρώνοντας έτσι 152 βουλευτές υπέρ της, ενώ κατά ψήφισαν οι 126 βουλευτές της Ένωσης Κέντρου και οι 22 της ΕΔΑ. [2]

  14. Επειδή κάποτε τον είχα ψηφίσει τον Καϊσερλή ,ειλικρινά τον λυπάμαι .Ναι αντί μετά τόσα αξιώματα να γίνει ο συμβουλάτορας αγαπητός σε όλους να αποπνέει σεβασμό σε όλους ψηφοφόρους του και μη,κατάντησε ο γραφικός του χωριού.Θα μπορούσε να προσφέρει με τόσα χρόνια στη εξουσία μένοντας δίπλα στον εκάστοτε εκλεχτό του νησιού αυτός προσπαθεί ακόμα να την ελεξει.Γιατί Κώστα;Θα μπορούσες να γίνεις σύμβολο του νησιού ,μόνος σου ενεργείς η σε παρασύρουν άτομα που δεν σε αγαπούν;Είναι στόχος ζωής να κατεβάσεις μια πλάκα ενός που έχει πεθάνει και δεν τιμούν σαν πολιτικό.Αλήθεια εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει από εσένα το έμαθα.Τόσες πλάκες σε ναούς ποτέ δεν έχω διαβάσει τι γράφουν .Εδώ τελευταία βάζουμε πλακες και σε …φοινικεσ.Ο Καισερλης είσαι έλεος.Τόσους ευεργετικές κανένας δεν υπάρχει να σου μιλήσει;

  15. Kαισαρλη, νομιζα πως ειχες δικιο. Αλλα σημερα καταλαβα οτι σε πειραξε ο ηλιος. Και πρεπει να πας σε γιατρο να σε δει γιατι
    Ο ηλιος πειραζει το μυαλο!!!

  16. Κωστα θυμασαι που εβαλες μπουλντοζες και χαλασες τα αρχαια για να γινει το νοσοκομειο? Τωρα δεν χρειαζεται μπουλντοζα!!!

  17. Ποτε βρισκεις καιρο, να σηκωνεις το πλακατ στο νοσοκομειο, να φροντιζεις τις κοτες, και να γραφεις στα διαφορα σαιτ? Με τετοια ζεστη???

  18. Ο πρωθυπουργος της κυβερνησης των αποστατων στεφ στεφ ιδρυσε την ακροδεξια ΕΠΕΝ μετα τη πτωση της χουντας. Τον προαγγελο της χρυσης αυγης.

  19. Ποιος ήξερε ότι είχε τοποθετηθεί πλάκα για κάποιον εκεί? Κανένας και ούτε θα το έβλεπε πότε κανένας. Φάουλ το αναδείξετε κιόλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ