Δημήτρης Καλλούδης: Μερικώς ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κώων

11
1699
Μερικώς ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κώων____________
Γιατί κατά την εκκαθάριση των άχρηστων καλαμιών, αποκαλύφθηκε ένας πανέμορφος φοίνικας μεγάλου μεγέθους που όλοι θαυμάσαμε. Την επομένη το απόγευμα ο εν λόγω φοίνικας είχε εκκριζωθει και απομακρυνθεί. Ποιός έδωσε εντολή? από μόνος του ενήργησε ο χειριστής της μπουλντόζας ή κάποιοι επωφελήθηκαν της απουσίας κόσμου αργά το απόγευμα και έκλεψαν ολόκληρο φοίνικα? Χρειάζονται πειστικές απαντήσεις, άλλως, η ευθύνη βαραίνει τον Δήμαρχο Κώων και τον κύριο Πέτρο Πετρή που επιμελείται της εκκαθάρισης και του καλοπισμου του χώρου.
Ας κοιτάξουν και ένα άλλο, επίσης μεγάλο θέμα, αυτό της παραλίας που κάποιος εκμεταλλευόμενος την απουσία ελέγχου, έχει κατεβάσει ομπρέλες και ξαπλώστρες ως το κύμα, με αποτέλεσμα να είναι απαγορευτική η δίοδος. Όλα αυτά πίσω από τον Αγ.Γεωργιο τον Πετρουμιανο.
Οι ευχαριστίες προς την δημοτική αρχή θα τις εκφράσουμε, αφού, ολοκληρωθεί το έργο και έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα προς όφελος των Κώων.
Απάντηση Πέτρου Πετρή
Κύριε Καλλούδη, θεωρώ ότι η ανάρτηση-ερώτηση αδικεί την προσπάθεια όλων μας. Τόσο τη δική σας (με πολλή αγάπη και μεράκι για τον τόπο) θέλατε να αναδειχθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορούσε όμως ένα σημείο του νησιού μας που ουσιαστικά δεν έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη ο δήμος. Όπως εσείς με τόσο μεράκι κάνατε την αρχή να κόψετε τα καλάμια και στη συνέχεια να μας υποδείξετε το σημείο για να κάνουμε εμείς την αποκομιδή, έτσι και εμείς από τη μεριά μας παρότι δεν ήταν αρμοδιότητά μας το είδαμε το συζητήσαμε με τον Δήμαρχο και στη συνέχεια με τη βοήθεια εθελοντών είπαμε να παρεμβουμε προς όφελος των συνδημοτών μας. Ας έρθουμε τώρα και σε αυτό που μας κατηγορείτε, οτι εξαφανισαμε τον φοίνικα…. Στην προσπάθεια καθαρισμού του χώρου και την επίστρωσή του με ειδικό χώμα η μία νταλίκα κόλλησε, επιστρατευτηκε η μπουλντόζα για να το ξεκολλήσει. Δυστυχώς στη διάρκεια αυτής της προσπάθειας ένας φοίνικα μικρότερος του μέτρου καταστράφηκε (για του λόγου το αληθές, επισυνάπτω φωτογραφίες). Έτσι λοιπόν καταλαβαίνετε ότι θα ήταν καλύτερο για να μην αδικούμε την προσπάθεια όλων μας πριν κάνετε την δημόσια ανάρτησή σας να με είχατε καλέσει ώστε να σας δώσω εξηγήσεις. Εμείς δε διεκδικούμε το αλάθητο όμως δεν είμαστε και εγκληματίες που πρέπει να απολογούμαστε. Συνήθως δεν απαντώ σε αναρτήσεις όμως με τον τρόπο σας με κάνετε «να απολογηθώ » για κάποια πράγματα που με πολλή αγάπη και μεράκι οι συνεργάτες μου και εγώ θελήσαμε να φτιάξουμε!
Με εκτίμηση

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ λογικη η ερωτηση που σας εκανε και παλι καλα υπαρχουν ανθρωποι σαν τον Καλλουδη που ασχολουνται και ρωτουν. Αφου τον ριξατε λοιπον τον φοινικα το σωστο ειναι να πατε να φυτεψετε αλλον. Με τις ξαπλωστρες στο κυμα τι θα γινει;

  2. Βρε δε πατε να κανετε καμμια αλλη δουμεια εσεις οι Αθηναιοι που νομιζετε οτι θα τρεχουμε ολοι εμεις για σας.
    Λοιπον αρκετα και δεν εχει να κανει με καμμια πολιτικη.
    Βαλτε το χερια σας μαζευστε κανενα σκουπιδι δε δαγκωνουνε…….

  3. ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ .ΜΟΝΟ 6-7 ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟΥ ΙΔΡΙΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ