Γ. Νικητιάδης με Δήμαρχο Κω & Αντιδήμαρχο Τουρισμού: «Συζητήσαμε τη δημιουργία ενός ισχυρού Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού που θα εκτοξεύσει τον Κωακό Τουρισμό» (ΒΙΝΤΕΟ)

13
1042

ΒΙΝΤΕΟ Συνάντηση του πρώην Υφυπουργού Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη με τον Δήμαρχο Θ. Νικηταρά και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Σ. Βλάχου για τα τουριστικά θέματα της Κω με αφορμή το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Τουρισμού.

«Συζητήσαμε τη δημιουργία ενός ισχυρού Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού που θα εκτοξεύσει τον Κωακό Τουρισμό».

Πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να μην βγαίνει τόσο πολύ ο τουρίστας έξω να περπατήσει,θα μας πατήσουν,θα δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο
    Να μοιράζει και ο δήμος early breakfasts,after breakfasts,main cousins n snack times,’ i love kos’ απόσταγμα με την κάνουλα,κοψίδια απ το αεροδρόμιο,βάζα με επιδόρπια στο λιμάνι,δημητριακά στους αρχαιολογικούς χώρους , τυρόπιτες, τραπέζια με παγωτό όλων των ειδών και παντού… κουρτίνες απ τα Lidl.

  2. τόσα χρόνια δεν είσασταν άξιοι να φτιάξετε ένα λιμάνι στην Νίσυρο.. Τον τουρισμό θα φτιάξετε;…. …Βρε άϊντε κάντε μας την χάρη

  3. Παιδιά ο παραλιακός δρόμος πού πάει προς το λιμάνι,που καθημερινά ξεφορτώνουν τα πλοία τά αδρανή υλικά ,εδώ καί τόοοοοσα χρόνια δεν έχει αναγνωριστεί ως δρόμος, έχει ιδιοκτήτες . Τελικά είμαστε για γέλια.

    • Δημητρη υπαρχουν 100 δρομοι το λιγοτερο μη αναγνωρισμενοι. Μη σου φαινεται περιεργο. Αφοτου εφτιαξαν το κτηματολογιο οι ιταλοι, δεν εγινε ποτε ενημερωση των χαρτων!!!

  4. Ευτυχως η νεα δημοτικη αρχη προχωρα στην αναγνωριση καποιων δρομων, για να μπορει να παρεμβαινει!!

  5. Τώρα αν μίλησε με την υπευθηνη του δήμου για τον τουρισμό σωθήκαμε.Μεγάλος γνωστης.Από μικρή με τουρισμό ασχολητε.Καλα κρασια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ