Ιατρικός Σύλλογος Κω: Συνάντηση με Δήμαρχο Κω & Διοικητή Νοσοκομείου | Πρωτοβουλίες ενίσχυσης εμβολιαστικής καμπάνιας

10
879

Στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Κω  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά και τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Σταμάτη Βασιλειάδη. Το θέμα της συζήτησης ήταν σχετικά με την υγειονομική θωράκιση του νησιού και τον βέλτιστο συντονισμό στην διαχείρηση της πανδημίας,

       Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο σχεδιασμός και οι στρατηγικές για την ενίσχυση της πρόληψης μετάδοσης της Covid-19, η ενημέρωση για τις τρέχουσες διατάξεις και υγειονομικές συνθήκες του νησιού, αλλά και πρωτοβουλίες ενίσχυσης την εμβολιαστικής καμπάνιας ώστε να χτίσουμε το τείχος ανόσιας που θα μας επιτρέψει την επιστροφή σε έναν πιο γνώριμο και αποδεκτό τρόπο ζωής.

Ευχαριστούμε τους συνομιλητές μας για την άμεση ανταπόκρισή τους!

Μένουμε αισιόδοξοι για το μέλλον!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για πείτε μας λοιπόν τί προτάσεις έγιναν και τι αποφάσεις ελήφθησαν για τον βέλτιστο συντονισμό, τον σχεδιασμό και τις στρατηγικές για την διαχείριση της πανδημίας ; Εκτός και εάν είναι απόρρητο για να μην μας αντιγράψουν άλλοι και διαπρέψουν και αυτοί σαν εμάς ….

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΓΝΟΉΣΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ ΆΡΡΩΣΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΏΡΟΥ ΣΑς

  3. ΑΝΤΕ ΒΡΕ…. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ…. ΞΕΥΤΙΛΑ!!!!!!!!

  4. Το παρόν έγινε παρελθόν και το μέλλον έγινε παρόν και γενικώς τρεχα γυρευε! Εχω μείνει σύξυλος συντρόφια….εδώ φτάσαμε στη μέση της αλφάβητου με τις μεταλλάξεις και σεις ακόμα συνεδριάζετε!!!

  5. Καλά ρε παιδιά για τις ελείψεις ιατρικού προσωπικού δεν έγινε καμία νύξη ;
    Καρδιολόγο δεν έχουμε……………………………………, παιδίατρο έχουμε δεν έχουμε…., ακτινολόγο δεν έχουμε, ορθοπαιδικό τμήμα μετά την συνταξιοδότηση του κ.Μπεσίρη είναι άστα -βράστα ,

  6. Οι επιστημονικοι φορείς πρεπει να αναδεικνύουν τα προβλήματα υγείας του νησιού και να προτείνουν λύσεις. Λυπάμαι πολύ αλλά σε αυτό το νησί βλέπω μόνο δημόσιες σχέσεις με εφαλτήριο καρέκλες επιστημονικων φορέων .

  7. Στο νοσοκομείο δεν υπάρχει ακτινολόγος. Πηγαμε 40 χρονια πίσω και όλοι μαζί οι υπεύθυνοι βγάζουν φωτογραφίες και αλληλοσυγχαιρονται για την κατάντια μας χωρίς να βγάζουν κιχ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ