#ΔΙΕΣΗ: Με χρήματα άλλων κάνουνε τον χουβαρντά!!!

8
1126

#ΔΙΕΣΗ: «Με χρήματα άλλων κάνουνε τον χουβαρντά!!!»

Ο Δήμος Κω που επί δυόμισι χρόνια δε φρόντισε καν να ορίσει αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής έχει σήμερα το θράσος να παρουσιάζει τη χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης ως δική του δράση.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και η συνεισφορά του Δήμου, όχι μόνο της Κω αλλά όλης της χώρας, περιορίζεται σε διαδικαστικό και ενημερωτικό ρόλο.

Είναι άρα προφανές ότι με φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα ο Δήμος προσπαθεί να καλύψει το έλλειμμα της κοινωνικής του πολιτικής, οικειοποιούμενος δράσεις της κεντρικής εξουσίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

    ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!!!

    • Τζάμπα μάγκες #Γιαννάκη δουλευταρά# συμφωνώ, αλλά για τους τζάμπα επαναστάτες που θα έκαναν κατάληψη στο αεροδρόμιο;;;

      Φτώχεια και κακομοιριά στην στημένη σου αντιπολίτευση όταν έτσι που κατάντησε το κόμμα σου και η διαλυμένη σου παράταξη μόνο για τα πανηγύρια είστε. Κατάντια νέων ανθρώπων που κυκλοφορούν με κομματικές παρωπίδες.

      • που εχει ενισχυθει μεχρι σημερα ειναι η ΔΙΕΣΗ, σε δυο χρονακια θα δεις κλαμα που θα ριξεις μαιμουνοσπορε

  2. Μπράβο παιδιά!!! Είναι καιρός, οι τσάμπα μάγκες να πάψουν να μας πουλούν εξυπνάδα, και να προσπαθούν να κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλυβα. Αρκετά ως εδώ. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
    Να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, και τα του Θεού τω Θεώ.

  3. γιαννακη εισαι για γελια !! η καταληψη στο αεροδρομιο ακομα σε περιμενει αλλα οπως ησουν ενοχος για τις συνεργατικες αλλο τοσο ενοχος εισαι για το χαλι της ελλαδας ….ντροπη σου να κοροιδευεις τους ψηφοφορους σου

  4. Καίγεσαι με το Γιαννακι πιθηκε….. Αλλά μόνο το αεροδρόμιο έχεις να πεις και τίποτα άλλο…Και αυτό αλλά κι άλλα…
    Αυτή η τόσο φτηνή διοικητική πολιτική του απερχόμενου, τι να πω…..Το πιο αστείο απολα , η δικαίωση που νιώθουν από το προσφυγικό… Κύριε ελέησον ημάς!

  5. Συνήθεις τακτικές..
    γεώργιος ο άξστος
    Και η κεφάλα του νησιού
    Και το χειρότερο δεν πρόκειται να ξυπνήσει πότε στον αιώνα
    Άντε Γιανναρε και Δήμαρχος!

  6. μπραβο ζερβε ξεβρακωστε ξανα τον βλαχοδημαρχο που νομιζει οτι απευθυνεται σε ιθαγενεις, γεωργιε δεν εισαι ανικανος αποδεικνυεσαι και καγκας, ειναι δυνατον ρε αθεοφοβε να παρουσιαζεις το εισοδημα αλληλεγγυης σαν δραση του δημου; ολα τα κεντρικα καναλια αυτο παιζανε σημερα, οτι το δινει το υπουργειο, για παλαρους μας περνας, ποσο πιο χαμηλα ρε θα πεσετεεεεεε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ