ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σοβαρή ζημιά σε αγωγό της ΔΕΥΑΚ χωρίς νερό από χτες η Σκεύου Ζερβού

15
3174

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σοβαρή ζημιά σε αγωγό της ΔΕΥΑΚ χωρίς νερό από χτες η Σκεύου Ζερβού

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόλις είδα το σχετικό video , άνοιξα τη βρύση να δω εάν ήρθε το νερό στο σπίτι μου. Τίποτα….έχω χάσει τις ημέρες πια…σίγουρα είναι πάνω από δέκα.Δεν είναι μόνο το δικό μου σπίτι…που έχει το ίδιο πρόβλημα…είναι και άλλα στην περιοχή.Εξαιρώ φυσικά τα σπίτια που έχουν πιεστικά… Είναι τα ξενοδοχεία βλέπετε….άλλα πολύ μεγάλα…άλλα πιο μικρά.Δεν ξέρω βέβαια εάν υπάρχουν γεωτρήσεις ή δεξαμενές.Του Αγίου Πνεύματος ένα πυροσβεστικό όχημα ανέβασε λίγο νερό……. μέρες τώρα τα συνεργεία είναι στο δρόμο…και προσπαθούν να φτιάξουν το πρόβλημα.Η οικογένεια μου ,όπως και άλλες κάνουν μπάνιο σε συγγενικά σπίτια στην Κω.Δεν ξέρω τι πρέπει να νιώσω με το συγκεκριμένο video.Να γελάσω ή να βάλω τα κλάματα; Εδώ και πολλές ημέρες διαπιστώνω την έλλειψη ευθιξίας, διότι κανείς δεν έχει βγει να ενημερώσει επίσημα και με υπευθυνότητα τον κόσμο για το τι γίνεται.Εάν βέβαια θεωρούν , ότι απευθύνονται σε ανθρώπους!!! Το μόνο που εισπράττω είναι σιωπή,η οποία με βάζει σε δεύτερες σκέψεις…..γιατί σε λίγο καιρό έτσι όπως πάει…θα αναρωτιέμαι εάν αυτά που γνωρίζω για την υδροστατική πίεση είναι λάθος!!

  2. Συνέχεια….
    Εσείς λοιπόν κύριοι που είστε υπεύθυνοι για όλο αυτό και γνωρίζετε σε ποια περιοχή αναφέρομαι…. Δώστε μας άμεσα πίσω την αξιοπρέπεια μας , γιατί ην κλέψατε από ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας από ανθρώπους που επιστρέφουν από τις δουλειές τους και θέλουν να κάνουν ένα μπάνιο για να δροσιστούν, από μικρά παιδιά…και εάν δεν μπορείτε ούτε και αυτό…. βγείτε να μιλήσετε δημόσια και να ζητήσετε συγγνώμη για το αυτονόητο!!!

  3. Ο δήμαρχος τι κάνει πια ;;; Πολλοί πολίτες μήνες τώρα του επισημαίνουν το πρόβλημα με το νερό σε πολλές περιοχές και η απάντηση του ;Θα το δουν οι υπεύθυνοι … τι βλέπουν πια αυτοί οι υπεύθυνοι και έχουμε συνέχεια μέρες και ώρες χωρίς νερό δεν μπορώ να καταλάβω … με τα μπαλώματα κύριοι τωρινοί και πρώην δουλειές δεν γίνονται …

  4. τοσο ξηλωμα και ραψιμο που κανετε δε φτιαχνετε το δικτυο να υδροδωτησετε και μας που δεν εχουμε σταγονα στον Αγιο Νεκταριο??? τι περιμενετε, εχουν ριμαχτει οι υδροφοροι οριζοντες απο τις παρανομες γεωτρησεις, στο τελος δεν θα εχετε εσεις νερο!

  5. Ο λαλιστατος κ.Προεδρος που ειναι οεο??
    εχουν χασει το τοπι!!!!
    Απλα για μια ακομη φορα…ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

  6. Σωστά όλα τα σχόλια για ΔΕΥΑΚ και τον Πρόεδρο της.
    Υπάρχουν αιτήσεις απο τον Ιανουάριο για σύνδεση αποχετευτικού και ύδρευσης σε νεόδμητη οικοδομή που τελέιώνει και ακόμα να την συνδέσουν διότι λένε θα πρέπει οι τεχνικές υπηρεσίες να οιοθετήσουν τα κράσπεδα, κτλ. Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον.
    Θεοδώση που είσαι , δώσε εντολή γιατί σε έχουν κάνει ρόμπα.

    • Δυστυχώς δεν θα συνδεθείς αν δεν γίνουν κράσπεδα πεζοδρόμια δρόμος. Έτσι είναι η σωστή σειρά

  7. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΤΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

  8. Είσαι λοιπόν σιγουρα ένας από τους 7.Μπραβο για το αχάριστοι στους πολίτες του νησιού σου που σε πληρώνουν για να τους προσφέρεις τις υπηρεσίες σου.Και έπρεπε να τους αφήσεις χωρίς νερό όπως αφησαν χωρίς νερό τους συμπατριώτες σου οι συνάδελφοι σου σε άλλες περιοχές της Κω για να μην χαλάσουν το τριήμερο τουςαυτο που πέρασε και έφερε στους ανθρώπους νερό το πυροσβεστικο.
    ΕΙναι η δουλειά σας και όταν κάνεις κάτι παραπάνω μην μιλάς στον κόσμο έτσι γιατί δεν μπορείς να ξέρεις πόσο ανάγκη έχει το νερό το κάθε σπίτι.Ανθρωποι με προβλήματα υγείας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ