Δήμος Κω: Ανακαινίζεται το 5Χ5 της Καρδάμαινας αθλητικά έργα παντού, σε όλο το νησί!

15
1001

Με προϋπολογισμό 94.395,60€, από ίδιους πόρους του Δήμου,  εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κω, την Παρασκευή 18 Ιουνίου, οι όροι διακήρυξης για την προμήθεια εξοπλισμού που αφορά στην επισκευή του γηπέδου 5Χ5 της Καρδάμαινας.

Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο ισόνομης κατανομής έργων σε όλο το νησί και περιλαμβάνουν:

  • τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα,
  • εστία ποδοσφαίρου,
  • κατασκευή στέγαστρου αναπληρωματικών,
  • περίφραξη του γηπέδου, καθώς και
  • προμήθεια και τοποθέτηση προβολέων LED.

 

 

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, δήλωσε: «Eίμαι πολύ ικανοποιημένος που καταφέρνουμε σε αυτή τη δύσκολη εποχή να υλοποιεί ο ΔΟΠΑΒΣ έργα αξίας σε όλο το νησί.

Να επενδύει σε έργα πνοής που αφορούν τον αθλητισμό και τη νέα γενιά της Κω.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον συνάδελφο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Αλέξανδρο Χρυσόπουλο, ο οποίος έδωσε όλες τις δυνάμεις του για να υλοποιηθεί αυτό το σημαντικό έργο για τη νεολαία της Καρδάμαινας και συμμετέχει με ζήλο στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμιστούν εγκαταστάσεις ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής».

 

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με το μπάσκετ 🏀 κάτι προβολείς πού θέλουν αλλαγή για πότε το έχετε στο πρόγραμμα…
    Ελπίζω σύντομα…

  2. Το παλιο Ανταγορας τελειωσε;Ενα χρονο το διαφημιζετε ,περασα απο εκει και ειδα και αγριοχορτα μονο.Αυτο εννοουσατε οτι θα το κανετε με χορτο….θα πρασινισει;Ελεος.

  3. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΜΕ ΟΛΟΙ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ.

  4. Καλό και ευλογημένο αυτό που γίνεται στην καρδάμαινα. …Ελπίζω σειρά να πάρει το Ζηπαρι ..Αναφέρομαι στο γήπεδο του μπάσκετ ..Καλό θα ήταν να γίνει επιτέλους ένα κλειστό γήπεδο οστε τα παιδιά να μπορούν να αθλουνται χειμώνα καλοκαίρι.Και να μην μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να καπνίζει να πίνει και να κάνει σούζες με τα μηχανάκια και μπροστά του να υπάρχουν μικρά παιδιά. ..Είμαι σίγουρος ότι αυτα που γράφω τα γνωρίζετε …

    • Για να δούμε τι θα δούμε…
      Ελπίζουμε για το καλύτερο για το χωριό που ευτυχώς στο μπάσκετ 🏀 έχει πάρα πολλά παιδιά στις υποδομές και το μέλλον αυτών των νέων παιδιών είναι μπροστά τους..
      Καί όχι παραμονές των εκλογών

  5. Για να δούμε τι θα δούμε…
    Ελπίζουμε για το καλύτερο για το χωριό που ευτυχώς στο μπάσκετ 🏀 έχει πάρα πολλά παιδιά στις υποδομές και το μέλλον αυτών των νέων παιδιών είναι μπροστά τους..
    Καί όχι παραμονές των εκλογών

  6. Με 160 παιδιά στις ακαδημίες του Ηρακλή 2000 σε ένα χωριό περίπου 1000 μονίμων κατοίκων, και κάνοντας προπόνηση σε ένα χώρο παντελώς ακατάλληλο με κούφιες τσιμεντένιες κερκίδες, αποδυτήρια και αποθήκη έτοιμα να γκρεμιστούν, αγωνιστικό χώρο γεμάτο λακούβες και νερά όταν βρέχει, μπασκέτες και στεφάνια θεόστραβα και έτοιμα να πέσουν πάγκους σάπιους .. ΝΑΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΟΥ 5×5 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ