ΒΙΝΤΕΟ Ολοκληρώθηκε η κοπή κι η απομάκρυνση του επικίνδυνου για τη δημόσια ασφάλεια δέντρου στο Πάρκο Ξενία

6
4959

ΒΙΝΤΕΟ Ολοκληρώθηκε η κοπή κι η απομάκρυνση του επικίνδυνου για τη δημόσια ασφάλεια δέντρου στο Πάρκο Ξενία

Βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα δεντρα ομως που δεν εχουν κλαδευτει ΠΟΤΕ στο Ψαλιδι (kipriotis village) δεν τα βλεπουμε κ λενε οι αρμοδιοι…απο Οκτωβρη
    Αν πεσει κανενα κλαδι πανω σε κανεναν κ τον σκοτωσει να δουμε ποιος θα παρει την ευθυνη κυριοι!

  2. Μπράβο σε όλους. Πολύ σημαντικό αυτό το έργο είναι πολύ επικίνδυνα μερικά σημεία και πρέπει να κλαδεύονται η και να κόβονται δυστυχώς κάποια δέντρα. Θερμή παράκληση ο επαρχιακός δρόμος στα περισσότερα σημεία έχει πολλά σκουπίδια ξέρω και καταλαβαίνω ότι έχει πολλή δουλειά και λίγα χέρια . Πρόταση σε δήμο επαρχείο και σε όλα τα μέσα επικοινωνίας να οργανώσει εθελοντική εργασία με όλα τα μέτρα ασφαλείας να καθαρίσουμε τον επαρχιακό δρόμο. Θερμή παράκληση .

  3. Το νησί μας έχει δύο πύλες εισόδου,το αεροδρόμειο και το λιμάνι.Εχτές έξι Ιουνίου πήγα νωρίς στο λιμάνι για να παραλάβω ένα συγγενή μου.Με λύπη είδα οκτώ τσιμεντένιες ζαρντινιέρες ξερές[μάλιστα σε μία υπήρχαν κάρβουνα],χωρίς ένα λουλούδι.Επίσης ο περιφραγμένος χώρος της αρχαιολογίας βόρεια του κάστρου που εφάπτεται με το λιμάνι έχει εγκαταληφθεί και προφανώς έχει να καθαριστεί χρόνια,υπάρχει δε τόση καύσιμη ύλη που σε περίπτωση πυρκαγιάς θα καούν τα πάντα.Δείτε το σας παρακαλώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ