Θ. Νικηταράς Δήμαρχος Κω: Δρομολογούνται έργα πνοής στο Τρίγωνο (ΒΙΝΤΕΟ)

26
1349

Θ. Νικηταράς Δήμαρχος Κω: Δρομολογούνται έργα πνοής στο τρίγωνο

Παρεμβάσεις Λιμενικού Ταμείου και Δήμου Κω για ανάταξη του παραλιακού μετώπου Κεφάλου

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε δημαρχε σε ευχαριστουμε για οτι θα κανεις στα χωρια μας,πραγμα που οι προηγουμενοι δεν καταφεραν τιποτα μα τιποτα.Οι κωοι εχουν και ματια και αυτια και βλεπουν και ακουν τι γινετε στο νησι.Μπραβο σου κυριε δημαρχε.

      • Πω, πω, πω, ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ του Τριώφλορου ΤΕΟ...ΘΑ ΦΥΤΈΨΕΙ ΕΛΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

        ΠΕΡΑΣΑΝ ΉΔΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ και εάν δεν υπήρχαν τα προγραμματισμένα έργα από τον ΚΥΡΙΤΣΗ οι ΑΒΟΥΛΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ Κοψιμιοί στον προγραμματισμό και την εκτέλεση έργων θα έμεναν με τις δυο ΕΛΙΕΣ που φύτεψαν και τα λουλουδάκια στην πόλη της Κω….

    • ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΚΩΟΙ! ΠΩΠΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ!

  2. Να βαλεις τα γυαλια σου να δεις ποιος ειναι ο νικηταρας και ποιος ηταν ο κυριτσης σου.Μεγαλη η διαφορα μεταξυ των δυο τους σε ολα τα επιπεδα.Γιαυτο στο χωριο μας θα τον ξαναψηφισουμε με χιλια.

    • Έχεις δίκιο, όλοι μας κάτι πρέπει να βάλουμε, όχι γυαλιά αλλά κυάλια, γιατί μόνο με αυτά μπορούμε να δούμε τα έργα που έρχονται!!!
      Αστείοι!!!

  3. Τι σχεση εχεις σακαφια με τα χωρια; εσύ αδολυλευτος είσαι και το μόνο που κάνεις είναι να φωτογραφίζεις. Ακούσατε τα εξ αμάξης από το τρίγωνο και τρέξατε να πουλήσετε φύκια για φύκια.

  4. Κοψιμιε ασε την παραμυθα!!
    Ολο και πιο πολλοι «συνεργατες σου»…εμπεδωνουν καθημερινα οτι δεν ΜΠΟΡΕΙΣ..
    και οτι η επιστροφη του Γ.Κυριτση ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ…
    Λιγοι σου ΕΜΕΙΝΑΝ για να τους κοροιδευεις!!!!

    • Ο ταξιδιαρης ελειπε πεντε χρονια. Παντου χορτα σκουπιδια, λακκουβες, καμενες λαμπες, εγκαταλειψη πληρης. Τωρα η νεα δημοτικη αρχη προσπαθει, αντιμετωπιζει την καθημερινοτητα, σταματησε την αλαζονικη συμπεριφορα, και δεν ειμαστε ουτε στη μεση της θητειας. Θα γινουν πραγματα στην κεφαλο, που ο πρωην ουτε μπορεσε να τα καταγραψει. Οποιος εχει τα κοτσια, ας μας γραψει τα εργα πενταετιας του πρωην στην κεφαλο!!!

  5. Από τότε πού βγήκε ο δήμος έχει φτιάξει στην Κεφαλο ίσαμε 15 έργα στα λόγια καί άλλα τόσα έχει φτιάξει και η Περιφέρεια , φτάνει πια αφήστε καί κανένα έργο για τούς επόμενους, έχετε κάνει το χωριό Παρίσι , στα λόγια.

    • Δημητρη επειδη σου αρεσει να γραφεις, γραψε τι εκανε ο πρωην πεντε χρονια στην κεφαλο, και πως ηταν η καθημερινοτητα!!! Γιατι επιτελους πρεπει να ειμαστε δικαιοι, και να λεμε αληθειες. Κανεις δεν λεει οτι δεν υπαρχουν θεματα. Μετα σπο μια εγκαταλειψη μακροχρονια, ειναι φανερα τα προβληματα. Αλλα το μαγικο ραβδι, το ειχαν στην παλαια διαθηκη!!!

      • Τρολ της συμφορας..
        αποφασισε…
        Κεφαλιανος..ή Πολιτης δικαιος…
        εσυ εχεις κριση προσωπικοτητας..και θες να εχεις και δηθεν αποψη???

  6. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.. ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

  7. Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα που θα πάω στην Κεφαλο να δω θεαματική αλλαγή δήμαρχε βάλε τα δυνατά σου η Κέφαλος σε χρειάζεται έχει πολύ δουλειά ξεκινά και θα είμαστε μαζί σου αν δεν δούμε έργα και έργα που έπρεπε να είχαν γίνει εχθές αλλά τέλος πάντων ο κόσμος θα ξεσηκωθεί είναι στα όρια του το χωριό είναι παρατημένο στο έλεος το είδες όχι μόνο το λιμάνι αλλά και το χωριό μέσα

  8. Εν τάχει έργα που μου έρχονται στο μυαλό επι Κυριτση : πάρκο μπροστά στην Σκάλα , τοιχειο μπροστά στου Μπιλακιου με δυο σκάλες και δυο μπαλκόνια ,τσιμεντόστρωση του λιμανιού , φέρανε τη μπίγα , καθάρισαν το λιμάνι το μέσα και το έξω από σκουπίδια και από την άμμο , έφεραν βράχους και τους τοποθέτησαν κάνοντας το λιμάνι ασφαλές , έκαναν τοιχειο και άνοιξαν το δρόμο στο χωράφι του Μάτσου , άσφαλτος στο Καμάρι προς την Αγία Παρασκευή , άσφαλτος προς άγιο Ιωάννη , άσφαλτος ο δρόμος του Κισσού ,άσφαλτος ο δρόμος από του Παπα Γιάννη προς το γυμναστήριο , το θέατρο της τσιγκουρας , το αποχετευτικό ….

    • Ο Κυριτσης φίλε μου ήταν δήμαρχος.Αυτό που έχουμε τώρα είναι ότι μας φόρτωσαν οι δικηγόροι και το κατεστημένο της Κω.Βλέπεις ο Κυριτσης δεν τους έκανε τις χαρές και κοίταγε το γενικό καλό.

  9. Αυτά τα έργα κυριτση, τα ψήφισαν ολες οι παρατάξεις...όπως και τα 170 περιβόητο έργα τιυ

    Για την νέα 4ετια ΔΕΝ ΈΔΩΣΕ ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΉ ΨΉΦΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ. .ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ …. ΚΑΙ Τα έργα ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ 4ΕΤΙΑΣ ΕΠΟΜΈΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΜΌΝΟ ΝΙΚΗΤΑΡΆ, ..!!! ΆΡΑΓΕ ΓΙΑΤΊ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ,,ΣΑΝ ΔΙΑΝΟΣ, για τα 170 έργα του. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΙ ΌΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ…

  10. Να περιμένει 2 χρόνια, για να δούμε ποιος θα γελάσει…. Γελάτε τώρα, όσο σας παίρνει, φυριτσομουτρα υπολείμματα του φυρερ

  11. Και αμα σας αρέσει… Αν όχι.. Δεν θα φάμε το βράδυ από την στενοχωρια μας άμα δεν σας αρέσει… Θα ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ… ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΊΟ. ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΓΑΙ.. Όπως βλέπουμε την μοσχάρο κεφαλή του αφεντικού σας, τον μονόδρομο, τα παρτέρια, τα εκτρώματα σε όλη την ΚΩ με ///// …και πρεμουρες

  12. (Για τον πολίτη δίκαιο.)Εχω γράψει ότι δεν ξέρω ποια είναι χειρότερη αυτή ή η προηγούμενη , έχω γράψει , ότι τά σκ….. ότι τό φτιάρι.Η προηγούμενη είδες τί έπαθε στις εκλογές, αυτός θά τά πάθει χειρότερα.Προχτες πού μιλούσε από τό καμάρι έδειχνε η κάμερα από τό Μαρία το Μπαρ προς την πλατεία καί δεν στράφηκε προς τό λιμάνι , τώρα αν είσαι από Κεφαλο θα έχεις δει τά χάλια ,αν πάλι δεν είσαι κάνε μια βόλτα στο παραλιακό στο περιφερειακό για νά δείς με τά μάτια σου τά χάλια μας.

  13. Συμφωνώ με τον μελλοντολόγος,ο Νικηταράς είναι ένας ήρεμος και έξυπνος άνθρωπος,ηρεμισαμε και έργα γίνονται και θα γίνουν ακόμα και η πόλη της κω πεντακάθαρη,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ